HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Genál:
fúh nagyontetszett a mai frissítés.A bajnokos rész jó volt,herkék eléggé elszálltak maguktól.
Bár nekem a második történet tetszett igazán amiben banner visszaköveteli a helyét,a vége nagyon odab@sz mikor banner leborul elötte és ez a mondat:"senki sincs itt csak mi szörnyek":D
benya11:
Elolvastam a Hulk Extrát.
Az első történet, amiben a Bajnokok szerepeltek jó volt, Hulknak tényleg igaza volt, hogy ők nem tudnak semmit. A vége volt természetesen a legmeglepőbb, nekem nagyon tetszett! Egyébként Jennifer ilyenkor még nem volt Amazon?? Vagy Ő is csak időnként változik át?
A második történet is jó volt, bírtam amikor Miek meglátta Bannert, aztán amikor megtörölte a szemét, már egyből Banner volt ott. Hulk álma sem volt semmi... És ugye végül Hulk győzedelmeskedett.
Köszönet a honosításért samson, Sepi és beigli69!!
Farek:
ez a két történet nagyon állat volt, különösen az összecsapás a Bajnokokkal! A végén nagyon jól szórakoztam. A másik történet is érdekes volt, kíváncsi vagyok, hogy vajon meddig élt volna Banner ott, pláne, hogy mindenki Hulkot akarja...
Köszönet a történetekért.
Gorgonita:
Mindkét történet egyzúzásra a kedvencem lett. Miek vs. Sentry! Mindenki tegye meg tétjeit! Aki pedig bajt akar, szóljon a Bajnokoknak! Megoldják.
Sepi:
Frissültünk!
Hulk Extra
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése