HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (149/272) > >>

dr samson:

--- Idézet ---sőt csapatalapú TPS-t.
--- Idézet vége ---
Nyilván, csak kár, hogy gőzöm sincs, mi az...

Predash:
Na átrágtam én is a PH-t. Eddig csak a felét olvastam el. A hangulata eszméletlen, imádom, filmet kell belőle csinálni, sőt csapatalapú TPS-t.

dr samson:
Ez nem személyes sértés, csak rohadtul nem értem, mi a bajod azzal a szóval, különösen annak tükrében, hogy másik 600 olvasónak abszolút nem volt vele semmi baja...

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: dr samson ---Mivel így k*rva szar napom volt ma, ezért ezt nem kellett volna. Szóval most vagy elmondod végre, hogy a mi büdös franc bajod van ezzel a záporozni szóval, vagy még egyszer meg ne említsd itt nekem, mert nagyon ki fogok akadni. Az, hogy te még ilyen környezetben nem láttad, az a te bajod, én sem láttam még nagyon sok kifejezést bizonyos környezeteben, de ha mégis látom, nem akadok ki rajta. Ha meg úgy érzed, hogy te jobb fordítást csinálnál, akkor hajrá, van vagy 150 képregény, amiből tudok adni neked, aztán majd meglátjuk...
--- Idézet vége ---

Látom személyes sértésnek veszel minden kritikát... nem állok le veled vitatkozni.

SithLord:
Üdv! Köszi az új Hulkot Samson doki & Sepi!    
Végre lezúzatott a király,éljen az új király!  A tüskék meg úgy szívják Hulk vérét,mintha az vámpír csemege lenne...súlyós!De,hogy fog innen elszabadulni,ha sikerülne is elhagynia a bolygót,akkor a tüskéket mindenképpen magával kellene vinnie,különben új káosz fog kialakulni.Nagyon várom a következő részt,hogy megtudjam!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése