HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (150/272) > >>

zajrus:
elismerésem nagyon jó lett a hulk rész remélem hamarossan folytatódik =)

dr samson:
Először is szeretném mindenkinek megköszönni a véleményt! Örülök, hogy rész egyhangúlag tetszett a társaságnak.  

Másodszor:

--- Idézet ---De a záporozni nekem nagyon fura szóhasználat akkor is ezekre, én sosem hallottam még így használni.
--- Idézet vége ---
Mivel így k*rva szar napom volt ma, ezért ezt nem kellett volna. Szóval most vagy elmondod végre, hogy a mi büdös franc bajod van ezzel a záporozni szóval, vagy még egyszer meg ne említsd itt nekem, mert nagyon ki fogok akadni. Az, hogy te még ilyen környezetben nem láttad, az a te bajod, én sem láttam még nagyon sok kifejezést bizonyos környezeteben, de ha mégis látom, nem akadok ki rajta. Ha meg úgy érzed, hogy te jobb fordítást csinálnál, akkor hajrá, van vagy 150 képregény, amiből tudok adni neked, aztán majd meglátjuk...

És harmadszor:
Ugye, volt nekünk egy előzmény sztorink a Hulk Világához. Na most, ennek meg ott volt a House of M az előzménye. Aminek az első része kint van az X-fanzineon. A jó hír pedig az, hogy remélhetőleg jövő januárban, vagy februárban folytatódhat is ez a sztori! De hangsúlyozom, hogy ezt majd a Fanzineon keressétek és ott nézem majd a hozzászólásokat is!

benya11:
Én is elolvastam az új Hulk-ot!  Ez a rész valami fantasztikus lett! Ahogy Hulk legyőzte a Vörös Királyt, az is tetszett. A Tüskék története is érdekes volt, ezt nem gondoltam volna róluk. A végén meg hatásos volt, hogy Hulk táplálja a Tüskéket. Szóval köszönet a honosításért, várom a folytatást!!  

talgaby:
Csakhogy az még vmennyire lehetséges is volt. A tektonikus lemezek egy ilyen kicsi ponton megfogása és összehúzása viszont nem az. Egyszerűen egy marék földnek kellett volna a kezében maradnia, vagy a lemezekek redőszerűen összehúzódnia az egypontos húzástól.

Sepi:
A tektonikus helyrerakás nem is akkora nagy dolog annak a tükrében, hogy egyszer Hulk még egy a Föld felé száguldó meteort is puszta kézzel vert szét (pedig egy ilyenbe még Bruce Willis is belehalt).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése