HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (133/272) > >>

dr samson:

--- Idézet ---De az tuti, hogy talán a valaha volt legjobb Hulk történet részesei lehettünk ebben a 14 számban. Ezek után soha nem gondolhatunk/nézhetünk úgy Hulkra, mint egy ügye-fogyott szereplőre, mert ebben is láthattuk, hogy nagy potenciál van ebben a karakterben, és egy jó íróval rendkívül megnyerő tud lenni.
--- Idézet vége ---
Jó, jó, valóban nem volt rossz ez a sztori, de azért ne felejtsük el, hogy nem Pak találta fel a spanyol viaszt! Az Peter David volt!

Sepi:
Szerintem az a kép a végén hihetetlenül jó lett, és remekül megadja az alaphangot a folytatásnak.

--- Idézet ---És komolyan mondom, ha az alkotók helyében valaha be akartam volna fejezni Hulk történetét, akkor a happy enddel tettem volna meg.
--- Idézet vége ---
Mivel eszük ágában sincs befejezni a hulk történeteit, így ebből a szempontból nincs ezzel semmi gond.

De az tuti, hogy talán a valaha volt legjobb Hulk történet részesei lehettünk ebben a 14 számban. Ezek után soha nem gondolhatunk/nézhetünk úgy Hulkra, mint egy ügye-fogyott szereplőre, mert ebben is láthattuk, hogy nagy potenciál van ebben a karakterben, és egy jó íróval rendkívül megnyerő tud lenni. Nagy kár, hogy Loeb nem volt képes ezt a hatalmas potenciált kihasználni és most egy vörös Hulkkal (vagy ahogy már odaát is hívják, Rulkkal) büntet minket.

Farek:
Hulk befejezése: hát basszus. Az egy dolog, hogy ismertem már az összefoglalókból, meg más fórumos hozzászólásokból, de azért ezt itt látni... Fantasztikusak a képek, amikor Hulk a pusztulás közepén, a térdeire zuhanva, teljesen összetörve térdel. (Jó, mondjuk azt a hatásvadász "ott állok az űrhajó elején, teljes harci pózban" kihagytam volna, az már túl cool volt.)
És komolyan, amennyire én nem igazán vagyok különösebben Hulk rajongó, de ez a történet valami fantörpikus volt! Köszönet mindenkinek, aki egy csipetnyi részt is vállalt benne.
És komolyan mondom, ha az alkotók helyében valaha be akartam volna fejezni Hulk történetét, akkor a happy enddel tettem volna meg.
Köszönet még egyszer, mindenért.

Sepi:
Köszönjük és örülünk, hogy tetszett.
Említettük már, hogy majd jövőre jön az Annihilation nálunk. Az majd pótolja a hiányt amíg Hulk elérkezik a Földre, hogy mindenkinek szétrúgja a valagát.  Addig pedig olvasd a Heroes Rebornt, most karácsonykor jön a következő 24 képregény belőle.

jst222:
Sziasztok kedves Honosítók és Hálózsák,

köszönöm a Planet of Hulk sorozatot, és a sok befektetett munkátokat. Nagyon tetszett végig, végre húztak valami egyedit a Hulkkal! Én emiatt váltam az oldal rendszeres látogatójává.

Kíváncsi vagyok, találok e itt helyette valami mást. Ezzel a honosítással magasra tettétek a lécet!

Én is kíváncsi lennék a folytatásra (WWH), de nem erősködök és követelőzök, örülök annak, amit éppen honosítotok, akárhogy is nézzük, ez a tevékenység (honosítás) ingyen és bérmentve mindenképpen nagy kényeztetés.

Köszönettel

jst22

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése