HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
dr samson:
Nono, mint az már a Spidertomon is említettem, csak holtversenyben, 4 másik jelenettel!
Sepi:
Nemcsak jelölték, de el is nyerte azt a címet az a jelenet.
talgaby:
Vagy ahogy azóta finomítottam rajta, egy John Carter találkozik Conannal, csak mindketten nagyok és zöldek. A Skaar... na, az totálisan egy Conan-utánzat, de nem is leplezi, hogy a DH-s sorozatot koppintja. Ennek ellenére ez a műfaj jól megy Paknek. És az ötlet, hogy a Hulkkal játssza ezt el, zseniális volt. A PH egy igen figyelemreméltó történet, megérdemli, hogy sokáig emlékezzünk majd rá. Egyetlen hátránya, hogy tényleg annyira elrugaszkodott a Hulktól, hogy az eseti közönséget nagy valószínűséggel nem nagyon tudja a behemót mellett tartani, lehet, Loeb is ezért próbálkozott egy totál IQ-mentes tesztoszterontúrával, ahol mindenki tökös, de a vörös Hulk a legtökösebb, mert nem csak, hogy szanaszét ver mindenkit, de olyan f*agyerek, hogy még a Szemlélőnek is behúz (mely jelenetet az Év legidiótább képregényes mozzanatának lehetne jelölni).
dr samson:
Hát igen. Az enyém meg az, hogy David bácsi remekműveit nem lehet túlszárnyalni. De nálam még Jenkins is előrébb van, mint Pak, mert ők ketten sokkal inkább írtak Hulk sztorikat, mint Pak. Ahogy talgaby mondta egyszer, ez inkább egy Conan utánzat volt.
Sepi:
Ezt nem is vitatom, de hol van az már? Meg jók voltak azok a sztorik is, de nem voltak ennyire hatásosak, mint ez. De ez csak az én nézőpontom.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése