HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (114/272) > >>

zozi56:

--- Idézet ---De azt azért ne mondjuk, hogy Greg Pak jobb lenne nála. Ahhoz még gyúrnia kell Paknek egy kicsit.
--- Idézet vége ---

És ha utána ég tovább gyúr, Jenkinsi magasságokba ér.  Én az ő Hulkját szeretem nagyon.

dr samson:
Szia, köszi szépen a hosszú értékelést. Néhány észrevétel:

--- Idézet ---Nagyon szerettem hulk-ot régen is, főleg a peter david történeteket (amelyeknek egy részét szintén itt olvashattam).
--- Idézet vége ---
Peter David nekem is nagy kedvencem, a Chronopolison olvashatsz is tőle még több Hulk és nem Hulk történetet is.  De azt azért ne mondjuk, hogy Greg Pak jobb lenne nála. Ahhoz még gyúrnia kell Paknek egy kicsit.  

--- Idézet ---Látom lefoglaltátok a WW hulkot ha az fele ilyen jó lesz akkor már kiemelt helye van a várólistámon.Nem olvasom el angolul mert öröm olvasni a munkáitokat.
--- Idézet vége ---
Hát az igaz, hogy csak kb fele olyan jó lesz, mint a Planet Hulk, de hát ezt majd mindenki döntse el maga. Ha majd kikerül...  

(amúgy én anno csak 2 évig bírtam ki képregények nélkül, amikor úgy döntöttem, hogy 16 évesen öreg vagyok én már az ilyesmihez  )

Gyidur:
Üdv mindenkinek!
Új vagyok még itt, bár 3-4 éve aktív voltam (lényegtelen).Nem offolok annyit.Kb. 2 hónapja tértem vissza a képregények vilá
gába, és de jól tettem...Az egyik első sztori amit elolvastam az a Planet Hulk volt.Hát azt kell mondjam azonnal vissza taszított a képregény függőségbe (emelvényre feláll, gyidur vagyok 25 éves képregény függő, 4 évig tiszta voltam..).A lényeg NAGYON JÓ ez a sztori.Nagyon szerettem hulk-ot régen is, főleg a peter david történeteket (amelyeknek egy részét szintén itt olvashattam).De itt Greg pak szerintem leallázza P.D-t Hulk ügyileg.Fellövik az űrbe kicsit kavarog a gyomra az első 2 részben, aztán lenyomja az egész baloldali(vagy jobb semmi politika) frakciót (akik a azért elég erősen fel voltak fegyverkezve), úgy hogy bele sem izzad.Igazi World Breaker, Hulk smash 10 a hatodikon.Egy szó mint száz nálam ez a történet 110-es 100-ból.Köszönöm mindenkinek aki közreműködött.Látom lefoglaltátok a WW hulkot ha az fele ilyen jó lesz akkor már kiemelt helye van a várólistámon.Nem olvasom el angolul mert öröm olvasni a munkáitokat.Kösz mégegyszer!

dr samson:

--- Idézet ---Samson doki humora lehengerlő...
--- Idézet vége ---
Köszönöm, de miért is?  
Örülök, hogy tetszett. A következő számnál leszek igazán kíváncsi a reakciókra, mert én azt a számot nagyon, de nagyon rühellem...

Asys:
Én is elolvastam a MKHulk 8.-adik számát!Köszönöm Sepinek és Samson dokinak!    
Szerény véleményem szerint a Hulk a legpoénosabb comics a ,,Marvel Kalandok'' címén futó storyk között!
(F4,Avengers,Hulk)Ez nagyban köszönhető Ricknek és a majomnak...  
Én bírom Namor herceget;nincs vele semmi baj!Kicsit makacs és önfejű;de jól áll neki!Nehéz a bizalmába férkőzni;de ha kell,akkor halálig harcol a barataiért!
Samson doki humora lehengerlő...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése