HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Sepi:
Hamarosan annak is lesz folytatása.
Gyidur:
Kiváncsian várom őket, a vol.3-ból cak azokat a történeteket ismerem amik nálatok kint vannak.Ha jól emlékszem a háború kutyái (asszem ez a cím) az kifejezetten tetszett.
dr samson:
--- Idézet ---Jenkinsi magasságokba ér. Én az ő Hulkját szeretem nagyon.
--- Idézet vége ---
Na azért attól is messze van még... És akkor finoman jegyzem meg, hogy a lektorban leledző Hulkal sem sietté a lektorálás terén, meg úgy általában egy szót nem szóltál soha a Jenkinses Hulkokra itt a fórumon..
--- Idézet ---de nekem mint külön álló történet egy sem tetszett annyira David-től mint a P.H.
--- Idézet vége ---
Jó persze, kinek a pap, kinek a papné. De ha már egyéni sztori kell, akkor nekem sokkal jobban tetszenk azok a Jenkinses részek, amik majd most jönnek a vol3-ból az oldalon...
talgaby:
Annyiban én is igazat adok neki, hogy Paknek maga a Planet Hulkja önmagában jobb David bármelyik történeténél, még ha eredetiség konkrétan csak nyomokban is található benne - PAD egy-egy füzetében több új ötletet tudott felvonultatni, mint Pak amúgy összesen. Davidnél maga a teljes korszak volt inkább jó.
Paknek az az egyetlen gondja amúgy, hogy máig nem értem, hogykeveredett szuperhős-képregényekhez. Nagyon ügyes fantasy-író, ez látszik. A (klasszikus, és ez alatt a vh.-k környékit értem) sci-fihez is konyít.
Gyidur:
Persze ha azt nézzük, hogy ki mit tett le az asztalra Hulk témában David utolérhetetlen, de nekem mint külön álló történet egy sem tetszett annyira David-től mint a P.H.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése