HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (2/272) > >>

Sepi:
Bizony. Bár engem nem annyira ez fogott meg a történetben, hanem egyrészt unikumnak hat, ha Hulk összecsap a Szellemlovassal, másrészt az tökéletesen el volt találva benne, hogy a Szellemlovas csak a bűnösöket bünteti meg, és Hulk nem volt az (bár ehhez azért nem árt tudni, hogy mi is zajlott a Planet Hulk alatt). Apróság, de az ilyen apróságok tudják megadni egy sztorinak azt a pluszt, amitől élvezhetővé válik. Szóval jó kis kétrészes történet volt ez, egy jó kis adjunk bele apait-anyait smash, és mégis volt benne történet. Ezért vettem meg anno eredetiben is ezt a két füzetet és ezért határoztam el, hogy mindenképpen honosítom majd.

Asys:
Kihozták a maximumot a Szellemlovas karakteréből, szerintem! Ennél többet nem tehetett a (WWH alatt) feltápolt Hulk ellen...  :rolleyes:

Sepi:
Örülök, hogy tetszett. Bár nem egy nagy durranás a sztori, de ettől függetlenül nem rossz.  :)

Asys:
Köszönöm a Szellemlovas - Hulk háborúja című képregény két részét!  :worship:

Olvastam már angolul, jó volt most újra elolvasni!  :bravo:

PGergo:
Most kérdeztem meg ott, remélem felkerülnek majd idővel. A Marvel+-ban nagyon megtetszett a Szürke Hulk, és kiváncsi vagyok mi jót alkotott a nyugati parton Joe Fixit.  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése