HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (3/272) > >>

talgaby:
Erre a legrövidebb válasz az, hogy réges-rég, amikor ezek készültek, a fele a Zsákra ment ki, a másik fele az STomra. Ami addig nálunk volt, itt maradt, a 'tomosak meg a Chronóra. Nem emlékszem a részletekre, de mintha minden elkészült volna abból a szakaszból, ami elkészíthető. De tényleg molzót kérdezd, mert mi csak megtartottuk a régieket, de a dolgot ő kezeli igazából.

PGergo:
Akkor miért van nálatok is fent szürke hulkos részek? Ezért is kérdeztem itt, hogy azokat a részeket nem folytatnátok-e? Chronopolison megkérdezem majd akkor, de nem hiszem hogy ott megcsinálnák azokat a részeket, úgy látom inkább a Peter David utáni részeket csinálják már ott De köszi azért a választ.

talgaby:
Nem. A Chronopolison keresd ezeket a sztorikat, ők vették át a Peter David-féle Hulkokból, amit lehetett.

PGergo:
Kiváncsi lennék hol kezdődik el a Szürke Hulk részek? És várható-e itt az oldalon azok a részek?  :)

jocibmx:
Végig olvastam a Hulk Világát, csak annyit mondok EPIC  ;D Elég nagy bátorságnak tűnik nekem amúgy, hogy egy ilyen történetet ki mertek adni, hiszen eléggé távol áll a megszokott Marvel világtól.
Viszont nagyon jó, nagyon bejött  :) Mondjuk annál a résznél néztem, amikor Hulk valahogy összeilleszti a széthullott bolygót  ;D
Meg nagyon tetszett ez a science/fantasy hangulat.  Most már a Hulk megjelenéseit is figyelni fogom  :lol: Köszi a honosítást  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése