HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (87/272) > >>

turkia:
ÖÖÖh, akkor a végleges kitiltás előtt  még utoljára: "I am the Juggernaut, bitch!"   Látom, vagyunk még a mai világban, akik az igazi szépirodalmi művekre gondolunk rokonszenvvel, teszem azt egy What if-es Bulldi sztorit bármikor könnyes szemmel olvasunk.  De mivel ez a Hulk asztala, nem a "Bulldiakirálymindközöttésmindenkitlegyőz" fanatikus vallási szektáé, szóval HULK ZÚZ

dr samson:

--- Idézet ---mert kihajítanak
--- Idézet vége ---
Milyen jól látod...  Viccet félretéve, innentől a téma tényleg inkább a Marvel kiadó egyéb képregényei vagy az egyébb Hzs képregények topikba tartozik...

Farek:

--- Idézetet írta: turkia ---Igen, rémisztő sztori, meg szerintem megindító is, most belenéztem, a zárógondolat eszméletlen. "az egykor dicsekvő csatakiáltás most a kárhozat szörnyűséges próféciája: Senki sem állítja meg a megállíthatatlan Bulldózert!"
--- Idézet vége ---
Igen, szerintem is egy nagyon jó történet hátborzongató befejezése, szinte kiráz a hideg, ha elolvasom ezt a részt.

(De szerintem ideje lenne lassan Hulk dicséretét is zengeni, mert kihajítanak  )

dr samson:

--- Idézet ---De tényleg szükségét érzi az ember, hogy megossza másokkal a véleményét és elmondja a készítőknek, hogy milyen remek munkát végeznek hazánkban.
--- Idézet vége ---
Igazából a második részével a mondatnak nem értek egyet. Mert nem azért kell fórumozni, hogy az ember ajnározza a honosítókat. Inkább a csak a visszajelzést szeretjük (leglább is én), legyen az akár pozitív, akár negatív. Hiszen nem tetszhet mindenkinek minden sztori.  Ettől függetlenül viszont az ember szereti tudni, hogy mi a véleménye az olvasóknak a munkájáról, csak sajnos nagyon, de nagyon sokan még csak arra sem veszik a fáradtságot, hogy az értékelő rendszert használják, nemhogy arra, hogy esetleg fórumozzanak. Persze, ha nem jön szokás szerint az adagjuk a kedvenc honosításukból, akkor ezek az emberek már megjelennik itt a fórumon, hogy mikor folytatódik ez vagy az, de amúgy nem. Ez azért néha engem kicsit elszomorít...  

Persze aki itt fórumozik azokra ez nem vonatkozik, csak néha elkeseredem kicsit és kijönnek belőlem az ilyesmik...

turkia:
Igen, arra gondolok, a másik felében jelenik meg először Mr. Hyde, mikor Pók a Kobrát viszi éppen hálóhintán. Emlékszem, mennyit agyaltam rajta anno, hogy Bulldi belesüllyed a betonba és azzal búcsúzik, hogy "nekem levegő sem kell"

Igen, rémisztő sztori, meg szerintem megindító is, most belenéztem, a zárógondolat eszméletlen. "az egykor dicsekvő csatakiáltás most a kárhozat szörnyűséges próféciája: Senki sem állítja meg a megállíthatatlan Bulldózert!"

+++

Először én sem akartam fórumozni, macerásnak éreztem, meg gondoltam, hogy csak olvasok inkább, kész. De tényleg szükségét érzi az ember, hogy megossza másokkal a véleményét és elmondja a készítőknek, hogy milyen remek munkát végeznek hazánkban. (Ez volt itt kérem a hízelgés  )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése