HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
keildavid:
Nyilván a régi Csodálatos Pókember 14. számáról beszélsz. Azt én is ismerem. Nekem is megvan. Tényleg jó történet.
Ami a What If-es Buldózer sztorit illeti tényleg érdekes az is, de szerintem az egy rémisztő történet is. Mert kiderülne, milyen rosszul alakult volna a hősök sorsa.
Ami a fórumozást illeti. Eleinte nem akartam fórumozni, de márciustól megtettem és azóta tényleg jó érzés. Legalább el lehet beszélgetni az érdekes, nagyszerű képregényekről. Szóval turkia ahogy mondtam, én is így gondoltam először. De most már látható hogy mennyi rengeteg jó vélemények vannak a fórumon.
turkia:
A What if-eset már ezerszer elolvastam, remek munka, egyik kedvencem. Igen, így képzelem Bulldit, még a jég hátán is megél. A kedvenc hősömet hozzák össze a kedvenc szituációmmal (utolsó ember, amolyan zombi-feeling, Omega vagyok, 28 nappal később eleje...) Nemhiába, semmi sem állítja meg. Ő még az eredeti Pókember képregény 14. száma óta a kedvencem, tehát vagy 1991 óta, amikor Pók nekivezeti a tartálykocsit, azóta is őrzöm a példányt, abban mond egy ilyet: "Ez nem árthat nekem. Ahogy semmi sem." és ezt pusztán kijelenti halkan a felé robogó kamion előtt. Na OTT tudtam, hogy ez rajongás lesz. Egyszerűen a legerősebb.
Farek:
Ha Bulldózerre vágysz, akkor nézd meg itt is a Bulldózeres What if...-et a Marvel alatt, a What if... részlegben. Igaz, Hulk nincs benne, de szerintem a történet fantaszikus (és nem négyes, de egyenesen ötös )
turkia:
Húú, köszi a tippet a Chronopolisról! Találtam bőven Bulldózert. Köszönet
dr samson:
--- Idézet ---Valamilyen hipnotikus vagy telepatikus manipulációra gyanakszok!
--- Idézet vége ---
Én meg arra, hogy ha nem szedem össze magam, akkor az utolsó két vizsgámon piszkosul meg fogok bukni... De lényeg, gyanakodni sok mindenre lehet, de majd a következő számból minden kiderül...
--- Idézet ---A Hihetetlen Hulk v2 367. szám végén nem gondoltatok arra, hogy oda írjatok mellé valami tájékoztatót? Pl. Innentől a Chronopolison van a további folytatás vagy valami ehhez hasonlót.
--- Idézet vége ---
Akár ezt is lehetne, nem is rossz ötlet. De pl az az igazság, hogy mikor itt abbamaradtak a Peter Davides Hulkok, akkor azoknak a honosítása a Spidertomon folytatódott és csak az ottani honosítás megszünése után kerültek át a Chronora.
--- Idézet ---Nagyon jó, hogy van egy hely, ahol az ember nyugodtan beszélhet képregényekről anélkül, hogy totál idiótának néznék.
--- Idézet vége ---
Először is üdv! Örülök, hogy benéztél. Másodszor, ha gonosz akarnék lenni, azt mondanánom, hogy senki nem mondott olyat, hogy nem nézünk idiótának... (csak vicc... )
--- Idézet ---Nem tudom, szándékokokban áll-e, de nagyon szívesen vennénk néhányan Bulldózer-Hulk csatákat (igaz, már van itt) Van még ebből több egyáltalán? Nagyon érdekelne, ki-kit aprít fel. (Azért én mindig Bulldinak szorítok)
--- Idézet vége ---
Létezik. Most pontosan meg nem mondom neked, de azt hiszem az egyik ilyen (Hihetetlen Hulk vol2 402-405) fent is van a Chronopolison. Ezen kívül nekem még két alkalom rémlik, hogy találkoztak a Hulk saját sorozatában, az egyik a 90-es évek vége felé volt, a másik meg nagyon régen. Azon kívül összecsaptak a WWH: X-men miniben, illetve az MA Hulk 10. számában is az ő csatájukat láthatod. Hirtelen ezek jutottak ezembe.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése