HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (81/272) > >>

dr samson:
Újra összevonzotta magát. Legalább is szerintem, az alapján, amit a Szivacsemberről tudok.  

Ez pedig a Chronorol áthozva:

--- Idézet ---Öööö...dr samson most szerdán nem a Hihetetlen Hulk v3 28 rész lesz, amit kiraksz a Hálózsákon?
--- Idézet vége ---
Nem. Hogy miért, az titok. Majd jövő héten minden kiderül, de annyit elárulok, hogy egy kis meglepetés készül.  De szerdán is két képregény lesz, egy Marvel és egy új sorozat kezdete is...

keildavid:
A Hulk v2 348-ban láttam, hogy Hulk bunyózott Szivacsemberrel. És a végén Szivacsember darabokra törött betonos testében. Hogy lehetett életben? Talán valahogy kifejlődött a képessége? Ezt a képregény már egyszer elolvastam az év elején.

keildavid:
Elolvastam azt már néhány hónappal ezelőtt, de megnéztem és igen, a Marvel Mozaik másodikban van a Cho Világa című történet. És valóban így van, ott van a magyarázat, hogy miről van szó. Most már érthető.

dr samson:
Nem igazán. Olvasd el az egyik válogatás kötetünkben (valamelyik Marvel mozaikban asszem, asszem a másodikban) a Cho világa című történetet. Na abban van pár példa arra, hogy mentette meg a Hulk bolygót.

keildavid:
Valamit elfelejtettem mondani. A Megtorló:Balfékek szövetsége című kötetben olvasható információk a szuperhős karakterekről. A Hulknál olvastam. A következők:
A szuperhős-társadalmat folyamatosan aggasztja Hulk kiszámíthatatlan viselkedése, miközben sokszorosan hálásnak kell lenniük neki, hiszen nem is egyszer csak az ő közbelépése mentette meg a világot a biztos pusztulástól.
Ez véletlenül nem arról a Hydra bombáról volt szó, amit a Fantasztikus Négyes 533-535. számban láthattuk?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése