HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
dr samson:
A jelen megállapodás úgy szól, hogy a Peter David korszakból minden az enyém, egészen addig a számig, ami már fent van a Chronon, plusz elvileg az enyém az összes annual is, mert molzo azokból nem akar honosítani. A vol1-hez meg annyit, hogy anno volt róla szó, hogy Peter P-vel megcsináljuk, meg egy-két számot a Tales to Astonish-ból is, de sajnos ő nagyon eltűnt azóta, más meg nem olyan mazoista, hogy azokat a szkenneket feljavítsa, és akkora mennyiségű szöveget beírjon...
Nagy valószínűséggel jövő év második felében lehet majd számítani már esetleg Peter Davides számokra (bár sokat segítene, ha valaki beszkennelné a Peter David Visionaries köteteket... ) vagy pedig a régi annualokra, különösen a legelső Annualra, amit mindenképpen meg akarok csinálni jövőre. Hogy melyiknek fogok először nekikezdeni, az még én sem tudom.
keildavid:
Ez azt jelenti, hogy a Hulk v2 sorozatról nem mondtál le? Azaz még talán azokat is tervezed kipótolni? Azért kérdezem, mert úgy tudom a Hulk v2 nagy részét a Chronosok lefoglalták. Meg úgy tudom a v1-es sorozatot is ő foglalásukhoz tartozik.Vagy talán Molzoval megbeszéltétek, hogy a v2 melyik számai hova kerüljenek? Meg egyszer érdeklődtem, hogy a 368. részét tervezik-e kirakni. Molzo elmondta, hogy ez egy feledhető történet, gyenge rajzzal. Pedig ebből a történetből kiderülne, hogy került olyan helyzetbe, ahogy ott a Chronon a 369. részben látható.
dr samson:
--- Idézet ---A Hulk többi képregényről sem írtam véleményt, de most igen. A v2 sorozat kicsit fura volt, mert azokban válogatás volt. És rengeteg kérdésük is lehetett az olvasóknak. Például, hogy Hulk később Mr. Fixitnek hívta magát. Bár erről nem láttam, hogy mikortól történt ez.
--- Idézet vége ---
Ez igaz. Meg is mondom őszintén, mai napig nem értem, hogy kaine miért hagyott ki bizonyos számokat anno... De ha egyszer lesz időm, majd kipótolom ezeket a korai Peter Davides cuccokat. De hogy ez mikor lesz, az jó kérdés...
keildavid:
A Hulk többi képregényről sem írtam véleményt, de most igen. A v2 sorozat kicsit fura volt, mert azokban válogatás volt. És rengeteg kérdésük is lehetett az olvasóknak. Például, hogy Hulk később Mr. Fixitnek hívta magát. Bár erről nem láttam, hogy mikortól történt ez. És tudom ez a Tomicho Project azaz Spidertom örökségből való. Érdekességek: az író Peter David, a rajzoló Todd MacFarlane. A további folytatása a Chronon kiderült.
A v3 különlegesen kezdődött. Paul Jenkins vette fel a fonalat. És sok izgalmas dolgok történtek. A Hulk világáról is írtam néhány véleményt, hogy ez egy izgalmas, kozmikus történet volt. A Marvel Kalandok Hulkról is elmondtam mindent.A Hulk-mítosz különleges, mert Paul Jenkins más felfogásba írta a Hulk történetet.
Ezeket látom dr samson a fordítója. Sok sikert kívánok neked.
keildavid:
Nahát ezt a kérdést a képregény.net fórumán írtam. De látom ide kell írni a kérdést, véleményt. Bocsi, legközelebb jobban odafigyelek, hogy mit hova írjak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése