HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (61/272) > >>

Asys:
Köszönöm Sepi-nek és Samson dokinak a Tomboló Mennydörgés című Hulk képregényt!    
Kövezzetek meg,de nekem tetszett a story...  
(Ki tudja,mikor lázadnak fel a nőstények?!)  
Thundra testi adottságai vetekednek Power Girl-ével!  
A Hulk elleni harc szerintem is kicsit rövid volt,zúzhattak volna már akkor egy normálisat,ha így összehozták a két karaktert...  
Én is jobban szeretem,ha a Hulk keményebb ellenfelek ellen harcol (Szivacsember,Undor,Buldi,stb.);de ez a story most nem erről szólt!  
Ráadásul Thundra 60-as erőosztályba tartozó karakter,Amazon is erősebb nála!

dr samson:

--- Idézet ---3. történet elég sajátságos homorú volt, hogy úgy mondjam, bár én voltam csak ennyire vaksi, hogy először nem vettem észre, hogy ott van, vagy ti raktátok útolag a másik 2-höz?
--- Idézet vége ---
Te voltál vaksi, végig ott volt...  

--- Idézet ---Azé' van stílusa, meg kell hagyni.
--- Idézet vége ---
Minden csak nézőpont kérdése...

Farek:
Mamám...
Azért csodálom, hogy Arkon nem tanította móresre az asszonyt. Vagy vele már rég szakított? Vagy csak elfelejtkeztek róla?

Vagy ez még a vele való kapcsolata előtt volt, és csak be akarták mutatni, hogy van ilyen?

Ja, és örülök, hogy megtanultad, hogy kell írni Thundra nevét :D

talgaby:
Pedig de, kanonikus, ezzel mozdították ki Thundra (h-val) dimenzióját abból a megrekedt egyensúly-féleségből, ahová vagy 15 éve ragadt.

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby ---Valójában ez az egész a Hulk lányát akarta felvezetni (amúgy jól számolom, ez másfél év alatt a harmadik kölyke? Ez már rosszabb, mint a Summers-vérvonal...), aki a mostani All-New Savage She-Hulkban is szerepelt. Az más kérdés, hogy az a történet is elég gyatra lett...
--- Idézet vége ---
Nem mondod komolyan, hogy ezt még kanonikusnak is szánták, sőt annak is számít???!!!   Basszus, ez tényleg meleg.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése