HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
turkia:
Köszönjük az utolsó (tehát: utolsó) Hulk frissítést. Az utolsó Hulk végre kicsit összeszedte magát, de azért nagyon örültem már az Utazónak!
dr samson:
--- Idézet ---Ez a sztori akár marvel adventuresba is elmehetett volna.
--- Idézet vége ---
Na ugye, ha nem vesszük komolyan, egyből nem is olyan vészes...
Sithlord: köszönöm a kimerítő véleményt!
SithLord:
Üdv! Köszi a Hulk frissítéseket,dr samson,Sepi!
Mi lett volna ha... Hulk Világa
Az első történet,brutál volt,tetszett,de azért ezt egy kicsit soknak gondoltam,hogy ennyi hőst lenyomott Caiera.
A második aranyos volt. a harmadik meg
Tomboló Mennydörgés
Ez inkább egy érdekes történet volt,igazán egyedi ötlettel..elment..egyszer ellehetett olvasni
Évkönyv 2000
Itt átlehetett érezni,hogy Hulk mennyire egyedül van...Amazon térdelős pucsítós részét jól elrontotta a rajzoló...az egy picit csúnyácska lett,holott előtte végig dögösen rajzolta(nem igaz Farek?)
Nekem ezek a történetek tetszettek a Hulk hétből,de én azért személy szerint azt szeretem, ha változatos a kínálat.
Az ERŐ legyen veletek!!!
grey gargoyle:
Micsoda moralizálás lett itt a hulk smash végére. Győzött a becsület, hulk elgondolkozott. Ez a sztori akár marvel adventuresba is elmehetett volna.
keildavid:
Hát erről most nem ejtek szót, ami majd jövőre fog kikerülni. Így izgalmasabb.
Ami Talgabyt illeti. Igaz. Elmondta, hogy ő előre betárazza a képregényeket. Pl. a Macskanő és a Póklány éves adagja elkészült(ha jól emlékszem). Elwood pedig a Transformers képregényt betárazta. Mindig meglepődtem, hogy ezek ilyen jól sikerülnek a napi frissítések.
Hű de jó volt erről beszélgetni.
És köszi a választ dr samson. Most már érthető, hogy hogyan van.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése