HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: dr samson ---
--- Idézet ---Hát Förtelemről nem gondoltam, hogy ő egy kém.
--- Idézet vége ---
Pedig nem olyan meglepő, az eredeti Förtelem is az volt.
--- Idézet vége ---
[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Sőt, a 616-os a képességeit is éppen kémkedés közben szedte össze. [/span]
Az MKH 16. része nagyon jól sikerült honosítás, köszönet érte.
dr samson:
--- Idézet ---Hát Förtelemről nem gondoltam, hogy ő egy kém.
--- Idézet vége ---
Pedig nem olyan meglepő, az eredeti Förtelem is az volt. Mindenesetre köszi a hozzászólást.
keildavid:
Hát Förtelemről nem gondoltam, hogy ő egy kém.(Bár lehet azért, mert nekem nem ismerős ez a tény.) Én nem csalódtam a befejező részben. Csak egy kicsit fura volt a vége. Mert pl. Hulk és Rick megmenekültek, a Majom pedig nem volt ott velük. A Förtelem pedig rémisztően nézett ki a végén, amikor úgy villogott a szeme. Ami az a jele, hogy még visszatérhetne. És ennyi volt. Vége lett. Hát szokatlan egy befejezés volt.
Azért annak örülök, hogy más Hulk mini sorozatok is lesznek, mint a Hulk:Pusztítás és a Sámson Doki. Sok sikert ehhez előre is sok sikert kívánok neked!
És ezer köszönet Dr samson és BuB Marvel Kalandok Hulk 16. részért! Akkor ennyi volt ebből a sorozatból.
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2246%3Amarvel-kalandok-hulk-16&catid=11%3Ahulk&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Marvel Kalandok Hulk 16[/a]
talgaby:
Az Adventures valójában zsebkönyvekre dolgozik. A Hulké nem ment jól, így a második gyenge eladásai után leállították a sorozatot.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése