HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (37/272) > >>

Sepi:
Nem a történet miatt lett vége az MA Hulknak. A kiadó egyszerűen csak azért szüntette meg, mert nem igazán voltak jó az eladásai. Bár igazából a Marvel Adventures képregények amúgy sem mennek túlzottan jól, de ez általában nem gond. Persze az is igaz, hogy ezeket a címeket általában mindig rövid távra tervezik. Csak az F4, az Angyalok, meg a Pókember az ami sok számot élt meg eddig, a többi általában hamar leállt. Valamint utánna indult a Marvel Adventures Super-Heroes, és oda lett átrakva Hulk és Vasember is, akinek szintén csak egy minije volt a Marvel Kalandok hazájában.

Amondin:
Köszönöm Dr Samsonnak az MK Hulk 15.részét.
Jó történet volt ez is jó kis humoros szövegekkel. Azon hogy az Vezető tudod parancsolni az embereknek én is meglepődtem nem is tudtam hogy ilyenre is képes. Persze Hulk ellen nem ér semmit de megnéztem volna mit csinál Rick ha mégis használt volna. Az vége pedig nagyon jó volt főleg az utolsó kép. Kár hogy már csak egy maradt hátra és akkor ehhez annyi kérdésem lenne hogy a történet miatt lett vége a sorozatnak, úgyértem történt valami a 16-ban ami miatt vége lett vagy valami más oka volt?

dr samson:

--- Idézet ---Vanrá esély hogy a kimaradt részek is kikerülnek?? pl 368, 389 Nagyon szerettem a Pantheon-os részeket, esetleg annak a folytatása??
--- Idézet vége ---
Nos, a kimaradt részekre sajnos jelenleg nem sok esély van. Szívesen megcsinálnám őket, de az a helyzet, hogy jelenleg csak kriminális állapotú szkennek állnak rendelkezésre belőlük, a Hulk Visionaries köteteket meg senki nem akarja behúzni, és annyira elvetemült én sem vagyok, hogy a sok ezer forintért vett kötetemet szétvágjam, aztán megint több ezer forintért kötessem újra... szóval egyelőre a válasz nem...  
A Pantheon: a v2 sorozat ugye eleve molzo felségterülete, ő foglalja, csak épp csinálni nem hajlandó őket... én szívesen csinálnám, de hát ilyen az élet... mondjuk én mindig kérdezgetem őt, hogy mikor akarja már folytatni, de soha nem ad egyenes választ manapság, ráadásul a múltkor azt mondta, hogy ami mostanság várható Hulk a Chronon, az is inkább a klasszikusabb, 80-as évek beli lesz, ha jól emlékszem...

Amúgy köszi mindenkinek a véleményt, látom a grafika többeknek nem nyerte el a tetszését. Nekem mondjuk csak Betty ábrázolásával volt gondom, na az ő feje tényleg elég furcsára sikeredett...

Asys:
Samson-nak köszönöm a mai Hulk duplapack-ot!      

1. Hihetetlen Hulk vol.2. 380.
Megdöbbentő és (érdekes módon a címszereplő nélkül is) remek volt ez a rész!  
Sámson doki rendkívüli karakter!
A grafika kicsit furcsa volt...  

2. MK Hulk 15.
Hatalmas (és poénos) szöveg volt ebben a részben is!  
Hogy kikapták hőseinket a metróból!

Galamb:

--- Idézet ---Hopsz... melyik oldalon maradt ez benne? Kijavítom. wink.gif
--- Idézet vége ---

Az 5. (tegezés) és 6. oldalon. (magázás)
Kösz a javítást!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése