HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
dr samson:
Hát, Jenkins Peter David után nekem is a másik kedvencem. És nem, nem mindig könnyű fordítani, de pont ettől szép.
--- Idézet ---szerintem a Planet Hulk jobban hangzik, mint a Hulk világa.
--- Idézet vége ---
Szerintem is, de talgabynak a mániája, hogy mindent magyarosítsunk, amit csak lehet. És hülye nevek: volt itt a Bolygó neve: Hulk ötlet is...
Sepi:
--- Idézetet írta: galamb ---habár szerintem a Planet Hulk jobban hangzik, mint a Hulk világa.
--- Idézet vége ---
Gondolhatod, hogy mennyit gondolkodtunk rajta, hogy mi legyen a címe. Mert bár valóban nagyon jól hangzik a Planet Hulk, mégis abban maradtunk, hogy le kell fordítani, és végül a Hulk Világa lett a befutó. Ez volt az ami a legjobban visszaadta az eredeti jelentését és nem hangzott túl hülyén.
Galamb:
Kösz szépen ezt a szép adag frissítést.
Mítosz és háború kutyái: Jenkins és Dr. samson úgy látszik nagyszerű párosítás! De komolyan ez a Paul kezd az egyik kedvencemmé válni. És gondolom fordítani nem annyira egyszerű, szóval le a kalapom előtted Dr. Meg persze a beírók előtt is. A Mítosznál egyedül az arckifejezések, és a gesztusok voltak talán picit erőltetetten megrajzolva.
Planet Hulk előtörténete is ütősre sikerült (szó szerint ). Bár a vége felé kicsit mesterkéltnek tűntek a párbeszédek, de azért a történet ezt leszámítva jó lett. A honosítás itt is profi, habár szerintem a Planet Hulk jobban hangzik, mint a Hulk világa.
Szóval köszönet mindenkinek!
U. i.: Bennek el kéne már egy pszichológus. Káros már ez az önsajnálat
Genál:
háhá ez nagoyn nagy:D
Sepi:
És hogy ne csak a Marvelnek legyen ilyenje :
800x600
1024x768
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése