HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (4/272) > >>

Galan:
Köszönöm a választ:)

Planet Hulkban az Ezüst Utazó megjelenitése számomra - mivel nagy kedvenc - óriási élmény volt...Meg az egész történet úgy szuper ahogyan van :))

--- Idézetet írta: Sepi - 2012. Szeptember 17., 10:36:12 ---
--- Idézetet írta: Galan - 2012. Szeptember 15., 19:30:16 ---Hulk leállitásához eddig egy csapat(nyi szuperhős) elég volt...most meg a föld majd összes szuperhőse tehetetlen ellene...Az elöbb kommentemből lemaradt...Fátum és Thor!!!! hol tanyázik épp a Hulk háborúja alatt??

--- Idézet vége ---
Fátum meg saját országában tartózkodott ezalatt. Meg amúgy is, miért segítene a szuperhősöknek? Neki csak jó, hogy ha valaki legyőzi az ő ellenfeleit. Maximum éppen azon gondolkozott, hogy ha vége van az egésznek, akkor hogyan tudná átvenni a hatalmat a győztes féltől.

--- Idézet vége ---

Fátum azért cameozhatott volna egyet, amikor is NYIL a nagy riválisa legyőzetett :)

Sok esetben tünnek föl különböző történetekben felesleges + szereplők töltelék anyagként, itt azért simán bejátszhatták volna...

zozi56:

--- Idézetet írta: Sepi - 2012. Szeptember 17., 10:36:12 ---Thor már a polgárháború alatt is el volt tűnve, hogy pontosan hol, azt csak azok tudnák megmondani, akik jobban képben vannak az akkori képregényekkel, mint én.

--- Idézet vége ---
A Ragnarök után "halott" volt, vagy ha úgy tetszik, hibernált.

Sepi:

--- Idézetet írta: Galan - 2012. Szeptember 15., 19:30:16 ---Hulk leállitásához eddig egy csapat(nyi szuperhős) elég volt...most meg a föld majd összes szuperhőse tehetetlen ellene...Az elöbb kommentemből lemaradt...Fátum és Thor!!!! hol tanyázik épp a Hulk háborúja alatt??

--- Idézet vége ---
Thor már a polgárháború alatt is el volt tűnve, hogy pontosan hol, azt csak azok tudnák megmondani, akik jobban képben vannak az akkori képregényekkel, mint én. A polgárháborúban is ugyebár, csak egy klón robot volt. Fátum meg saját országában tartózkodott ezalatt. Meg amúgy is, miért segítene a szuperhősöknek? Neki csak jó, hogy ha valaki legyőzi az ő ellenfeleit. Maximum éppen azon gondolkozott, hogy ha vége van az egésznek, akkor hogyan tudná átvenni a hatalmat a győztes féltől.

Amúgy meg általános az ilyen eventeknél, hogy pont az van távol az eseményektől, akinek az ereje könnyen eldönthetné a csatát. A polgárháborúból pont ezért volt eltüntetve Hulk, Thor és az egész X-Men. A WWH-nál meg más egyéb tápos hős maradt "független", csak a végén húzták elő a pakliból Sentry-t.

--- Idézetet írta: Galan - 2012. Szeptember 16., 21:08:22 ---Újabb itteni honositott "termékért" jár a köszönet, ami nem más, mint a Planet Hulk! :worship:

--- Idézet vége ---
Mint társ-honosító, mondhatom a többiek nevében is, hogy köszönjük a köszönetet és örülünk, hogy tetszett.  :) Az a sztori már fényévekkel jobb, mint az egész WWH.

--- Idézetet írta: KiD - 2012. Szeptember 16., 10:38:37 ---Igen, ennek a sztorinak a vége miatt van értelme.

--- Idézet vége ---
Meg ha belegondolunk, akkor az egésznek azért volt értelme, mert így tudták a következő, dédelgetett nagy eventből, a titkos invázióból kivonni ismét a Hulkot.  :D

Galan:
Sziasztok!

Újabb itteni honositott "termékért" jár a köszönet, ami nem más, mint a Planet Hulk! :worship:

Tudom-tudom, már régóta fent van meg minden, de nálam mindenképp ujdonságként hatott, miután elolvastam az eddigi fellelhető WW(mint valami pankrációs monogram :lol: ) )hulk történeteket.Most tartok ép ott, hogy végre megismerjem annak előzményeit, Hulk tomboló dühének,bosszúhadjáratának körülményeit.Köszönet srácok az élményért  :worship:

KiD:
Igen, ennek a sztorinak a vége miatt van értelme.

Amúgy a magam részéről Hulk, Pókember, Rozsomák feltápolását, értve mind az erejüket, mind a megjelenéseik számát és módját nem szeretem. DC-nél ugyanez igaz pl. Batmanre.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése