F4 vol 3-ra gondolsz magyarul ? No az már 2008 óta elérhető:
Nocsak, valaki lekódolta magyarul is a sorozatot?
Eddig csak angolul találkoztam vele, ezért kódoltam le a sajátomat, amit még a tv-ből vettem fel.
De az idő hiányt azt értem, amiért nem pakolgatjátok fel ingyenes letöltőhelyekre, de ezzel kapcsolatban van egy ötletem, ha minden megtalálható a neten (???) akkor mint legnagyobb képregényes oldal csinálhatnátok egy topicot, amiben gyűjtenék az emberek a képregény animációs-film linkeket,biztos valakinek ez kellene-valakinek az belőle, és a linkek igazán nem terhelnék a tárhelyeteket.
Topikot nem nyitunk az ilyeneknek, mert ez már, bármennyire is szépítjük, warezkodás, hiába, hogy ezek többségét magyarországon nem adták ki. Az más, hogy flash videóban lejátsza az ember, és más az amikor letölthető linkekkel pakolja tele az ember a fórumot. Főleg, hogy az ilyenekre nagyon vadásznak a jogvédők, és ha megtalálják, akkor úgyis le kell vennünk a topikot. Mert ahogy látszik, minden megtalálható a neten, ha kitartóan keres az ember, akkor biztos megtalálja. Valamint vannak már kereső honlapok, amelyek kifejezetten a filehoster oldalakon keres, mint pl a filestube. Ha ott beírja az ember a keresőbe, hogy Avengers Animated, akkor azt a rajzfilmet is megtalálhatja.
Mindenesetre köszi a linkeket az F4-hez, majd a harmadik résztől ezeket kódolom át.
De ilyen linkeket inkább privátban küldjetek egymásnak, ha valaki keres valamit.