HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MATINÉ vagy amit akartok! :)

<< < (72/129) > >>

talgaby:
Farek, nem volna kedved néhány tucat megírt dvd-vel kilátogatni a börzére?  

Spuri:

--- Idézet ---Megvan az egész DC Animated Universe. Meg a teen Titans. Meg a Static Shock. Meg a Zeta Project. Meg a Legion os Superheroes. (Igen, igen, most éppen dicsekszem     Csak már végignézni kellene... Szerencsére a Batman TAS-t, a Superman TAS-t, a Batman Beyondot, meg a JLA-ket már sikerült kivégeznem. de még mindig van egy rakat más.
--- Idézet vége ---

Akkor már tudom kihez kell fordulni, ha elfogy az új Batman  Egyébiránt a Legion of sup. nagyon érdekel, meg a most futó batman sorozat negyedik és ötödik évada is. Ha van kedved megosztani velem, akkor viszontláthatod őket a matinén. Keress meg priviben az ajánlattal meg a lehetőségekkel!!! Persze csak ha vannak

Farek:

--- Idézetet írta: Blem ---az uj batman elso reszevel kapcsolatban senki sem tud segiteni nekem???
--- Idézet vége ---
Miben? Leszedni valahonnan?
Én nemrég szedtem le a most hétvégén megjelent 5. évadzáró részeket is, asszem a BTJunkie-ról, szóval ha erre kell, akkor ezt tudom javasolni. Jelenleg megvan mind az öt éved az új Batman rajzfilmből is. Nem tudja valaki, terveznek 6-ikat is?
Meg megvan az egész DC Animated Universe. Meg a teen Titans. Meg a Static Shock. Meg a Zeta Project. Meg a Legion os Superheroes. (Igen, igen, most éppen dicsekszem     Csak már végignézni kellene... Szerencsére a Batman TAS-t, a Superman TAS-t, a Batman Beyondot, meg a JLA-ket már sikerült kivégeznem. de még mindig van egy rakat más.

Spuri:
Azért ha sűrgős dolgod van te is sietsz mint az állat! Nekem például az illemhely megtalálása és uralmam alá hódítása mindig megsokszorozza sebességemet  ... csak hogy egy példát mondjak...

talgaby:
No, a Beast Wars második része mág pár fokkal jobb, mint az előző. Itt csak két furcsaságot találam: az elején a Maximalok mi a fenének alakultak át, ha csak néztek mint Rozi a moziban, és a végén kicsit fura volt, hogy odafelé egy egész nap kellett a hegyhez, a robbanásnál meg fél perc alatt megtették a visszaút felét...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése