HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MATINÉ vagy amit akartok! :)
KiD:
--- Idézetet írta: talgaby ---No, a Beast Wars második része mág pár fokkal jobb, mint az előző. Itt csak két furcsaságot találam: az elején a Maximalok mi a fenének alakultak át, ha csak néztek mint Rozi a moziban, és a végén kicsit fura volt, hogy odafelé egy egész nap kellett a hegyhez, a robbanásnál meg fél perc alatt megtették a visszaút felét...
--- Idézet vége ---
Nekem meg ez a rész tetszett kevésbé. Főleg a vége, a Beast Wars kiáltás. Bár Dinobot érdekes karakternek ígérkezik.
Farek:
--- Idézetet írta: Predash ---Batmanből mid van?
--- Idézet vége ---
Sorozatok:
Batman TAS, Batman (az új, itt is futó sorozat), Batman Beyond
Egész estés filmek:
Batman Beyond: The return of the Joker
Batman and Mr. Freeze: Sub-zero
Batman: The mistery of the Batwoman
Batman: The Mask of Phantasm
(ezek a TAS-hoz kapcsolódó filmek)
Batman vs. Dracula (ez már az új Batman-hez kapcsolódó film)
Jesszus, már látom, hogy milyen lavinát zúdítottam ezzel szegény fejemre...
talgaby: Este megy a privi, amint hazaértem és összeírtam.
Ja, egyébként ha valaki nem sajnálja a fáradtságot akkor ha a wikin beírja a keresőbe, hogy DCAU, akkor elviszi a DC Animated Universe leírásához, ahol megtalálható az összes DC-s sorozat, és azok alapján le lehet szedni őket. Ráadásul a nem a DCAU kontinuumba illeszkedő sorozatokról és rajzfilmekről is van link (pl. Legion of Super Heroes, Teen Titans, Superman: Brainiac attacks egész estés) és azok alapján azokat is le lehet vadászni.
talgaby:
Farek, ha priviben össze tudnád dobni, mik vannak, és kb. hány lemezre megy rá egy sorozat, megköszönném akkor. Börzén boltolhatnánk kis néznivalót unalmas esős napokra.
Predash:
Batmanből mid van?
Farek:
Spuri, ment a privi.
talgaby: De, lehet róla szó. Ne tudd meg, hány DVD-n vannak rajta a dolgok...
Meg persze megvannak az egész estés filmek is mind DC, mind Marvel oldalon. A Dr. Strange pl. szerintem nagyon jó.
Ja, és ha valaki tud a JLA: The New Frontier-ből egy jó példányt, azt megköszönném, mert ugyan azt is leszedtem, de vannak benne percek, amikor fekete-fehér az egész.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése