Szerző Téma: Transformers  (Megtekintve 1272693 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
  • Nem: Férfi
Re:Transformers
« Válasz #1554 Dátum: 2009. Augusztus 23., 22:33:08 »
a marveles nagyon jó volt az elején, nagyon jó ötletek voltak benne, de aztán egyre laposabb lett.
Ott még jó volt az első két rész, a földre érkezés, aztán a dinobotok, sokkoló meg racsni, de utánna már csak egy átlagos sztori, viszont azért nem feledkezek meg arról, hogy az alapötletek onnan származnak, mint a mátrix, a dinobotok, az oriásrobotok, a fejmesterek, a páncélosok. (esetleg a rajzfilmből), szóval a marveles sokmindent lerakott az asztalra, de ez ahhoz képest nagyon össze van rakva.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #1553 Dátum: 2009. Augusztus 23., 19:46:31 »
Hatlövetet Üstökös intézte el, Galvatron csak elidőzött a becsapódott teste mellett.

A felelőtlen kijelentésekkel pedig vigyázzunk!  
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 23., 19:47:09 írta KiD »

• Spawn
« Válasz #1552 Dátum: 2009. Augusztus 23., 18:28:31 »
irtó jó a pusztítás sorozat, nagyon élveztem az első részt, ahogy az álcák sündörögnek a háttérben, nagyon jópofa.   Hatlövet felbukkanása, és támadása is hatalmas volt. A bárka 19 áttelepítésének a belső levezetése is baromi jó. Fülelő felbukkanása pedig a legnagyobb volt. „valami blokkolja a jelet” és mutatnak efy rádiót álca jellel.   Nemsemmi, hogy van olyan lény unikronon kívül, aki parancsol galvatronnak, eddig azthittem felette szinte semmi sem áll.
Galvatron elintézte hatlovetet?  de durva.
Köszönet ezért a sorozatért, sokkal jobb mint a marveles.

• Spawn
« Válasz #1551 Dátum: 2009. Augusztus 22., 15:45:20 »
Az eszkaláció 6 részét is végigolvastam elég izgalmas volt. Birom ezeket a csatákat, hogy nem csak annyiból állnak hogy a szemben lévő autobotok és álcák lövöldöznek össze vissza, hanem tényleg tétje is van, és mindig minden résztvevő szerepet kap. Ami még jó ebben a sorozatban, hogy sose csak egy szálat mozgatnak, hanem mindig kettő megy párhuzamosan.

Kedvencem az volt benne, amikor optimusz megállította a napcsillantó vázát elszállítani akaró teherkocsit. Azt nagyon bírtam.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 22., 16:09:37 írta grey gargoyle »

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #1550 Dátum: 2009. Augusztus 22., 13:49:15 »
A beszivárgással kezdődött a történet. Ha valami homályos, kérdezz nyugodtan, talán tudok/tudunk válaszolni.
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

• Spawn
« Válasz #1549 Dátum: 2009. Augusztus 22., 13:00:40 »
ennek a beszivárgás történetnek is van vlami előzménye? mit kell előtte elovasni?
Végimentem a viharhozó 4 részén is. Néha kicsit zavaros volt, de voltak ebben is jó részek.
Megyek tovább az eszkalációra.

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #1548 Dátum: 2009. Augusztus 22., 12:20:16 »
Idézetet írta: Sokkoló
U. i.: Ugyan fölösleges kekeckedésnek tűnhet és tényleg nem sok köze van a fősodorhoz, de hogy Új-Zélandon Ferenc József-gleccser legyen, az valóban szíven ütött...
Itt a válasz:
http://www.sielok.hu/rovat/simania/cikk/fe...ozsef-gleccser/

Idézetet írta: mad47
A sokféle Napcsillantó utánzatokon nagyot néztem. De Skorponoknak miért pont ő kellett hogy hadsereget építsen? Vagy mindegy volt neki? Vagy nem is a Machináció, hanem az Égfigyelő irányítja ezeket, mint a Dinobotokat?
A Machináció irányítja őket, de rátapintottál a lényegre: mindegy volt neki. Illetve mintha lett volna szó róla, hogy rég megfigyelték az Autobotokat, és valamilyen mondvacsinált szempontból ő volt a legkompatibilisebb, de ez lényegében mindegy.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 22., 12:23:55 írta elwood »
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

• Spawn
« Válasz #1547 Dátum: 2009. Augusztus 22., 09:13:25 »
Elolvastam a beszivárgás hét részét, magával ragadó történet, az ember csak olvassa, nem figyel az esetleges hibákra, és nem lehet abbahagyni. Volt benne néhány nagyon aranyos, jó vagy ütős poén, szóval könnyed történet, hatásos jelenetekkel. Kicsit hasonló a hangulata mint az első transformers mozinak. Olvasom tovább nemsokára.

Nem elérhető sceli

• Donald kacsa
  • *
    • http://
« Válasz #1546 Dátum: 2009. Augusztus 22., 02:11:23 »
Idézetet írta: zozi56
Üdv a fórumon!

Az fura, most végiglapoztam, nekem minden oldal bejön. De itt egy közvetlen link a hetedik képre. Vagy esetleg erre gondoltál?

Ja, és ha esetleg az a gond, hogy túl sokat kell görögni ide-oda olvasás közben, akkor nyomd meg az "s"-t, az átméretezi a képet, hogy elférjen a képernyődön széltében.

Köszi az üdvözlést, a linket meg mindent!   A kettő közül nekem az első nem jött be egyébként (azóta próbálkoztam még egyszer, de csak 1-2szer jött be akkor is), a kép méreténél engem szimplán néha csak az zavar, hogy a nagy képeket nem tudtam nagytotálban nézni, de most már tudom  , úgyhogy köszi a tippet.

KiD: én is túlzásnak tartok néhány dolgot, például a pia szó használatát, de mondjunk nekem meghökkentőbb Kup szivarszerűsége (pláne, hogy mégis milyen funkciót tölt be?), de ilyen alapon az is furcsa, hogy a robotoknak mért épp emberalakjuk van, pedig bizonyított, hogy egy robot minél inkább emberszerűbb, annál kevésbé hatékony. Úgyhogy ennél is feltehetnénk azt a kérdést, mért pont ezt az alakot választották az egyik alapalakjuknak néhány kivételtől eltekintve? Meg a Marvelnél inkább csak arra csodálkoztak rá, hogy az is lehet élő, ami szerves, sőt a mi bolygónkon pont ez az uralkodó és mi irányítjuk az élettelen szervetlen dolgokat. Ők inkább ezt furcsálták meg persze az emberek fura szabályait. De bennük is fölmerült a vallás, a fanatizmus és a befolyásolás lehetősége, amikor a kocsikat látták, tehát tudtak ezekről a dolgokról valamit, voltak róla elképzeléseik. És szerintem boncolgathatnánk ezt a témát évezredekig, de szerintem akkor is ott kötnénk ki, hogy az alkotók néhol tényleg túlzásokba estek, de ettől még ők alkotják meg a karaktereket  és a sztorit, amit nem lehet figyelmen kivül hagyni.

Köszi az Maximumot tőletek! Az emberi ábrázoláson kívül nagyon tetszik és nekem is jobban bejön a Dinobotoknak ez az alakja (jó, hozzá kell tenni, hogy nagyon szeretem a dínókat, úgyhogy kotnyeles szakértőként apró megjegyzés, hogy Roham nem egy dínó, hanem egy repülő hüllő alakját vette fel). Én speciel örülök hogy mai dinoszauruszábrázolásokat vették alapul, azok kidolgozattabbak és az újabb felfedezéseket is figyelembe veszik. De itt inkább befejezem mielőtt nagyon belekezdenék.
Nagyon kíváncsi leszek arra, mit fognak ebből a Leleplezés-AHM káoszból ezzel kihozni és hogy végre megtudjuk mi történik olyan sok szereplővel, akiket eddig az IDW fejesei úgy tűnik elfelejtettek. Szerintetek Kup és Wheelie Spotlight-jával mit fognak csinálni? Azt így utólag hogy a francba fogják belefűzni a sztoriba, aminek félig vége van, félig meg káoszban van?

Megjegyzés: aki azzal a kérdéssel olvasta végig ezt a képrgényt, hogy 'Most mi a frász van?', annak javaslom, olvassa el egyszer: a Reflektorfényben Sokkolót és Mogorvát (meg a többi Spotlihgt-ot is, mert azok kapcsolódnak a következőhöz), másodszor: az egész Beszivárgás-Viharhozó-Eszkaláció-Pusztítás -Leleplezés képregénysorozatot. Utána már tudni fogja, hogy ez a képregény mégis miről szólt. A képzett Transformeresektől elnézést kérek, csak túlzottan szeretek segíteni az eltévedteknek.

Mára befejeztem.
Sziasztok!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 22., 03:04:15 írta sceli »

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1545 Dátum: 2009. Augusztus 21., 17:47:09 »
Na végre egy Furman sztori. Egyből jobban tetszett, mint bármilyen AHM idáig, pedig tényleg próbálok nyitott lenni rá. Kíváncsi vagyok, ki kapja meg Mogorva üzenetét.  

Azért ne áruljátok el!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1544 Dátum: 2009. Augusztus 20., 20:10:38 »
Idézetet írta: mad47
A Sokkoló Spotlight-ban mondja asszem Salak, hogy az energon sugárzás elleni védekezés miatt kell beborítani a testüket szintetikus emlőshússal.
Áhá, szóval élő szövet a fém vázon.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető mad47

• Fantom
« Válasz #1543 Dátum: 2009. Augusztus 20., 20:07:08 »
Idézetet írta: BuB
Furi, hogy ilyenek lettek végül az IDW-s alakjaik a dinóknak, nekem vhogy jobban tetszett a "Beast Warsos" kinézetük a Sokkoló Spotlightban, de hát ez van.

A Sokkoló Spotlight-ban mondja asszem Salak, hogy az energon sugárzás elleni védekezés miatt kell beborítani a testüket szintetikus emlőshússal. Ezért olyan Bíszt Vórsz-os a küllemük, de a végén ugye Soki egy bazi lövéssel leégeti róluk ezt a külső réteget, ezért végzik mind sztázis zárban. Csak azért írtam le, mert nekem meg éppen hogy ez a forma tetszik jobban, szerintem ezerszer jobban el lettek találva mint a Marvel, vagy DreamWave-es valójukban. Bár Roham robot alakja kissé gázabb, de a többi szuper!
Igencsak várom én is a folytatást!

Nem elérhető Warusz

• Fantom
« Válasz #1542 Dátum: 2009. Augusztus 20., 13:48:12 »
Köszi a frissítést a sok zöldség után jól jön némi vas a szervezetnek .

Nem elérhető iktriad

• Megtorló
« Válasz #1541 Dátum: 2009. Augusztus 20., 13:08:44 »
(Huh, kicsit régen írtam már, bizonyos technikai problémák miatt). Nos köszönet a Hálózsák csapatának, hogy továbbra is jönnek a heti TF adagok, már a MAx dinók kerültek teritékre, rohan az idő. Köszönet e remek történet első részéért, Várom a foljtatást!

• Spawn
« Válasz #1540 Dátum: 2009. Augusztus 20., 12:25:13 »
Köszönet ennek is a honosításáért.
Ebben a világban némileg másképp vannak az alapvető szálak is, mint a marveles transformersben. Nem is igazán tiszta ebből a részből, hogy Mogorva miért van külön a többi dynobottól?

Nem elérhető Sokkoló

• R2-D2
  • *
« Válasz #1539 Dátum: 2009. Augusztus 20., 12:22:15 »
Köszönet a honosításáért!
A dinobotok, mindenekelőtt Roham kibertroni alakja a War Within-epizódokra emlékeztetett - a hófelszín alól előtörő Mogorva is kellemes nosztalgiákat ébresztett bennem. Várom a folytatást (és persze Sokkoló visszatértét)!

U. i.: Ugyan fölösleges kekeckedésnek tűnhet és tényleg nem sok köze van a fősodorhoz, de hogy Új-Zélandon Ferenc József-gleccser legyen, az valóban szíven ütött...

Nem elérhető BuB

• HálóZsák segítő
  • Spawn
  • *
« Válasz #1538 Dátum: 2009. Augusztus 20., 12:02:29 »
Köszi a Max Dinoborokat, vártam már rá.
A Honosítás mint mindig nagyszerű.

Furi, hogy ilyenek lettek végül az IDW-s alakjaik a dinóknak, nekem vhogy jobban tetszett a "Beast Warsos" kinézetük a Sokkoló Spotlightban, de hát ez van.
Várom a folytatást.

So say we all! - Lords of Kobol!

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1537 Dátum: 2009. Augusztus 20., 11:13:06 »
Köszönöm Tyrant-nak és Elwood-nak a Maximum Dinobotok első részét!    
Nagyon vártam már ezt a minit; egyrészt Mogorva miatt, másrészt Napcsillantó további sorsa miatt!  
Gondolom Mogorvát most az írányított Dinobotok segítségével akarják ,,befogni''!  
Kiváncsi vagyok arra is, hogy Nagyágyú mit fog majd alakítani?!  
Várós a következő rész!

Nem elérhető mad47

• Fantom
« Válasz #1536 Dátum: 2009. Augusztus 20., 11:12:45 »
Ezer köszönet a Max. Dinobotokért! Én speciel jobban vártam ezt mint az AHM-et! Az meg külön jó hogy Furman neve is ott van. A sokféle Napcsillantó utánzatokon nagyot néztem. De Skorponoknak miért pont ő kellett hogy hadsereget építsen? Vagy mindegy volt neki? Vagy nem is a Machináció, hanem az Égfigyelő irányítja ezeket, mint a Dinobotokat? Várom a folytatást, elvégre a kedvenc robim van főszerepben!
Továbbra is All Hail HZS!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1535 Dátum: 2009. Augusztus 20., 09:40:49 »
Nagyszerű és különleges ez a Transformers-Maximum Dinobotok 01. szám. A 5 Dinobotok vagy ahogy az Machinációk nevezik Mennydörgő gyík 1,2,3,4 és 5 szereplésük dinoszauruszként olyan volt, mint a Jurassic Park filmben és képregényben, valamint a Beast Wars képregényekben(amit itt a HZS-n megtalálható). Abraham Dante lakása(vagy talán irodája) pedig olyan volt, mint a Dallas tévésorozatban és egyéb western filmekben.( Ilyen jellegű nosztalgiákat idéztek elő.) A Napcsillantó másolatoknak most más-más színei vannak. Valóban megtudhatjuk, hogy mi lett/lesz a további sorsuk a Dinobotoknak, Skorponoknak , amit a Reflektorfény Mogorvában láthattunk és az Beszivárgás-Viharzó-Eszkaláció-Pusztítás történetben. És végre Napcsillantóról is kiderül hamarosan. Ha jól gondolom ez még a Leplezés történet után és a AHM előtt játszódik. Mert ott az utolsó oldalon volt egy utalás a Machinációról. De erről majd kiderül a további folytatásban.
Ezer köszönet elwood&tyrant a Transformers-Maximum Dinobotok 01. számért. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.

Szerk.:ezt még kihagytam. Az első oldalakon, ahol a Dinobotok kibertroni testfelépítésük van azt a Dreamwave-es TF füzetekben láthattuk. Ha jól emlékszem.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 20., 10:06:32 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1534 Dátum: 2009. Augusztus 20., 09:12:39 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1889&catid=21&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Transformers - Maximum Dinobotok 01[/a]

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
« Válasz #1533 Dátum: 2009. Augusztus 17., 09:27:21 »
Öhhh, nagy Alakváltók rajongó vagyok, azonban az első a Csillagok Háborúja, szóval én arra szavaztam! Itt az ideje azt frissíteni, igencsak el van hanyagolva.
 Hűha, ezt most egy "rivális" témában fejtegetem...
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1532 Dátum: 2009. Augusztus 16., 18:33:36 »
Mondjuk a Tarotot, meg a WH-t meg is értem. De amúgy is jellemző, hogy ami Amerikában sokszor még a topp százba, vagy akár a kétszázba sem fér bele, az a honosító oldalakon nagyon jól megy. Ki tudja miért...

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1531 Dátum: 2009. Augusztus 16., 18:05:58 »
Engem a Tarot is meglepett, hogy ennyire népszerű, és a Warhammer is, meg az, hogy TF-ből főleg a Marvel megy.

Mondjuk az a legjobb.  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1530 Dátum: 2009. Augusztus 16., 15:36:49 »
Nem haragszom, és a Hupikék törpikék jogos, de pl ott a Planet Hulk, vagy a Marvels, ami amcsiban is igencsak sikeres volt, és ezért nem értem, hogy miért furcsa, hogy felkerült a listára?

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1529 Dátum: 2009. Augusztus 16., 15:02:03 »
Ha nem haragszol doki, visszakérdezek. Ebben a listában mi NEM érdekes?

Sose gondoltam volna, hogy a Hupikék törpikék a legolvasottabb HZS képregény.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1528 Dátum: 2009. Augusztus 16., 09:24:35 »
Idézet
nem is tudtam h van hupikék törpikék, a latexMennek nincs folytatása?
Sajnos van...azon a honosításon csak azt bánom, hogy ano én is hozzájárultam az olvasottsága növeléséhez...  

Idézet
Érdekes lista.
Ezzel most kíváncsivá tettél. Megmondanád mi az érdekes benne?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1527 Dátum: 2009. Augusztus 16., 08:02:41 »
Van, csak minden oldal alján ott egy böszme nagy logó, azt meg kiretusálni senki nem fogja.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető joustoe

• Garfield
  • **
« Válasz #1526 Dátum: 2009. Augusztus 16., 00:19:48 »
nem is tudtam h van hupikék törpikék, a latexMennek nincs folytatása?

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1525 Dátum: 2009. Augusztus 15., 19:44:18 »
Főleg a Hupikék törpikék.  És a legszebb az egészben, hogy tényleg nem vicc.
"I'm so meta, even this acronym"