Üdv a fórumon!
Az fura, most végiglapoztam, nekem minden oldal bejön. De itt egy közvetlen link a hetedik képre. Vagy esetleg erre gondoltál?
Ja, és ha esetleg az a gond, hogy túl sokat kell görögni ide-oda olvasás közben, akkor nyomd meg az "s"-t, az átméretezi a képet, hogy elférjen a képernyődön széltében.
Köszi az üdvözlést, a linket meg mindent! A kettő közül nekem az első nem jött be egyébként (azóta próbálkoztam még egyszer, de csak 1-2szer jött be akkor is), a kép méreténél engem szimplán néha csak az zavar, hogy a nagy képeket nem tudtam nagytotálban nézni, de most már tudom , úgyhogy köszi a tippet.
KiD: én is túlzásnak tartok néhány dolgot, például a pia szó használatát, de mondjunk nekem meghökkentőbb Kup szivarszerűsége (pláne, hogy mégis milyen funkciót tölt be?), de ilyen alapon az is furcsa, hogy a robotoknak mért épp emberalakjuk van, pedig bizonyított, hogy egy robot minél inkább emberszerűbb, annál kevésbé hatékony. Úgyhogy ennél is feltehetnénk azt a kérdést, mért pont ezt az alakot választották az egyik alapalakjuknak néhány kivételtől eltekintve? Meg a Marvelnél inkább csak arra csodálkoztak rá, hogy az is lehet élő, ami szerves, sőt a mi bolygónkon pont ez az uralkodó és mi irányítjuk az élettelen szervetlen dolgokat. Ők inkább ezt furcsálták meg persze az emberek fura szabályait. De bennük is fölmerült a vallás, a fanatizmus és a befolyásolás lehetősége, amikor a kocsikat látták, tehát tudtak ezekről a dolgokról valamit, voltak róla elképzeléseik. És szerintem boncolgathatnánk ezt a témát évezredekig, de szerintem akkor is ott kötnénk ki, hogy az alkotók néhol tényleg túlzásokba estek, de ettől még ők alkotják meg a karaktereket és a sztorit, amit nem lehet figyelmen kivül hagyni.
Köszi az Maximumot tőletek! Az emberi ábrázoláson kívül nagyon tetszik és nekem is jobban bejön a Dinobotoknak ez az alakja (jó, hozzá kell tenni, hogy nagyon szeretem a dínókat, úgyhogy kotnyeles szakértőként apró megjegyzés, hogy Roham nem egy dínó, hanem egy repülő hüllő alakját vette fel). Én speciel örülök hogy mai dinoszauruszábrázolásokat vették alapul, azok kidolgozattabbak és az újabb felfedezéseket is figyelembe veszik. De itt inkább befejezem mielőtt nagyon belekezdenék.
Nagyon kíváncsi leszek arra, mit fognak ebből a Leleplezés-AHM káoszból ezzel kihozni és hogy végre megtudjuk mi történik olyan sok szereplővel, akiket eddig az IDW fejesei úgy tűnik elfelejtettek. Szerintetek Kup és Wheelie Spotlight-jával mit fognak csinálni? Azt így utólag hogy a francba fogják belefűzni a sztoriba, aminek félig vége van, félig meg káoszban van?
Megjegyzés: aki azzal a kérdéssel olvasta végig ezt a képrgényt, hogy 'Most mi a frász van?', annak javaslom, olvassa el egyszer: a Reflektorfényben Sokkolót és Mogorvát (meg a többi Spotlihgt-ot is, mert azok kapcsolódnak a következőhöz), másodszor: az egész Beszivárgás-Viharhozó-Eszkaláció-Pusztítás -Leleplezés képregénysorozatot. Utána már tudni fogja, hogy ez a képregény mégis miről szólt. A képzett Transformeresektől elnézést kérek, csak túlzottan szeretek segíteni az eltévedteknek.
Mára befejeztem.
Sziasztok!