Az Angry Video Game Nerd készített egy videót nagyon rossz Transformerses játékokról: klikk.
Ez nagyonnagy. Annak idején csak hallomásból ismertem a C64-es verziót, úgy látszik nem maradtam le semmiről (nekem floppy-s volt, nem kazettás). A nintendós ultra magnuszos változatot úgy tíz éve letöltöttem emulátorra, de kb öt perc után hagytam is francba, pontosan ugyanazért, amit a kritikában is elmondanak. Aki ezért pénzt is kiadott, az nem járt túl jól. Jó lenne ilyenkor elbeszélgetni a fejlesztőkkel is.
Más. Lehet, hogy csak nekem újdonság, de elkezdték kiadni a Transformers: Armada rajzfilmet dvd-n, tegnap a Match-ban láttam 990ft-ért a második öt részt. Ugyebár ez volt az a sorozat, ami megelőzte a Energont meg a Cybertront az úgy nevezett Unikron-trilógiában, amiből a második kettőt vetítette a Cartoon Network. A Mirax a magyar forgalmazó, úgyhogy a minőségre lehet tippelni, extrában csak pár kép van a lemezen, de akinek bejött a két másik sorozat, az ezt se hagyja ki. (Bár akiket ez nálam jobban érdekel, azok biztos már tudtak is róla.)
Köszönjük a visszajelzéseket BW témában, tényleg nehéz megítélni, az olvasók közül ki mennyire van képben ezzel a sorozattal kapcsolatban. Úgyhogy majd egy ilyen szavazást is szeretnék kérni az utolsó füzethez, mondjuk egy hónap múlva. Apró érdekességként jegyzem meg, hogy ez az a füzet, amivel szomorú búcsút veszünk Don Figueroa rajzolótól, akinek máig ez volt az utolsó transformeres képregénye. A következő, befejező történetet már Guido Guidi fogja rajzolni. Aki jól figyelt, láthatta, hogy Don el is búcsúzott az olvasóktól, nézzétek meg jól az utolsóelőtti oldal utolsóelőtti kockáját.