Ezek a TF képregények nagyszerűek, elképesztőek! A #57-59. részeit ismerem, mert ez a Semic által megjelent kiadványa a magyar TF 16. számait tartalmazza. Nekem megvan ez a kiadvány papíron. Sok érdekes dolgokat fedeztem fel akkoriban és most itt a HZS-n is így van. Nos a következők tértek vissza: Megatron akit mindenki halottnak hitte,de mégis visszatért. Üstökös, Hollószárny és Félszél szintén visszatértek. Kérdéseim:ha jól mondom, ez a TF sorozat a #80 részig tartott.(Ezt már mindenki tudja, ez nem titok.) És ötösével jelenik meg nálatok. Akkor ez azt jelenti, hogy a további 4 hónapba is így haladtok? Pontosan jövő hónapban Júniustól-szeptemberig? És akkor sorra kerülhet a G2-s sorozat. Ha ezt jól mondtam. Nos végezetül még egy-két üzenet. Köszönöm tyrant kemény áldozatos munkádnak, hogy ezt is el lehessen olvasni. Ezer köszönet! 5 csillagot adtam mindegyikre! És Sok sikert kívánok neked a maradék 20 képregény honosításához!!! És ne haragudjatok, amiért kis híján kezdtem feladni a reményt.