Szerző Téma: Transformers  (Megtekintve 1272918 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Transformers
« Válasz #504 Dátum: 2008. Július 29., 08:29:36 »
Az IDW-s Movie-hoz kapcsolódó képregényeket egyelőre elkezdték magyarul kiadni, jelenleg a Movie Prequel első számának felét-kétharmadát már ki is hozták az új, havimegjelenésű Transformers magaznban. Megjegyzem, nem csak az van benne, hanem az angol Titan comics Tf sorozatával fut párhuzamosan, egy Titanos sztori mellé kapunk pár oldalnyi IDW-s mozi adaptációt, tehát igen sokáig fog tartani mire odáig ér a történet. Hozzáteszem, hogy a Prequel csak a 2. számban indult el, tehát ezideig két "szeletről" maradt le, aki nem vette meg.

Silver&Clio kérdésedre válaszolva: Mivel a Reign of Starscream a Movie Prequel -> Movie Adaptaion vonal harmadik darabja, így nem hinném hogy Elwood hozzápiszkálna amíg megy a Tf magazin (aminek csütörtökön jelenik meg elvileg a 4. száma).
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető Silver&Clio

• Garfield
  • **
« Válasz #503 Dátum: 2008. Július 28., 23:36:02 »
Elwood rád mindig lehet számítani ha kérdéseink vannak!  Egyenlőre várakozó állásba helyezkedem.

Az IDW-s movie Üstökös képregényt nem terveztétek fordítani? azt hiszem már a 3. rész jelenik meg. Eddig tetszik!

Nem elérhető joustoe

• Garfield
  • **
« Válasz #502 Dátum: 2008. Július 28., 23:34:00 »
hány spotlight maradt ki? ha jól emlékszem Ramjet és Mirage nem? ezeket mikorra várhatjuk?
Illetve a DW-s More Than Meets The Eye profilok lesznek folytatva?

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #501 Dátum: 2008. Július 28., 23:18:39 »
Idézetet írta: Silver&Clio
Nekem azért maradt egy két homályos folt. Mintha egy kissé összecsapták volna így a vége felé.  Nagyágyú végül megtalálta Kereket és Acélfejet?! Keményfej pedig felvitte a hajóra. (ezt valahogy megrajzolhatták volna ha már egy pár részen keresztül kerestük..megadhatták volna ezt az elégedettséget...)
A kérdéseid valóban fején találják a szöget, a legtöbbre én sem tudok kielégítő választ. Szerintem inkább Acélfej megtalálása volt az igazi bűvészet, mintsem keréké. Valóban nincs szépen kibontva, hogy mi történt, de mivel nem vesztegettek rá képet és szöveget, a legegyszerűbbet feltételezem, és azt, hogy Kerék és Acélfej végül gond nélkül meglett, és Keményfej felvitte őket a Bárkára.
Idézet
A két tinivel mi lett? Magukkal vitték őket az űrbe vagy indulás előtt miután Racsni életrekeltette őket vissza lettek küldve a földe?
Hát ezt szerintem egy későbbi történetből fogjuk megtudni. Racsninak sikerült újraindítania a szívüket, de hogy milyen károsodást szenvedtek amúgy, azt még nem tudjuk. Ilyen állapotban nem tartom valószínűnek, hogy Racsni visszaküldte volna őket a Földre.
Idézet
Napcsillantó tudata átkerült hunter fejébe? Mert amikor lekapcsolják a "hálózatot" Napcsillantó tudata még a fejében volt. Hiszen ő mondja Hunternek hogy "Fuss!!"
Erre sincs biztos válaszom, csak annyi, hogy majd meglátjuk. Egy jövendőbeli 5 részes miniben, ami a Dynobotokról fog szólni, állítólag szerepet kapnak majd a fejmesterek is, ott gondolom erre is fény derül.
Idézet
Arcee spotlight után melyik a következő Spotlight ,Grimlock??  Üstökös Megatrontól tudta Hatlövet gyenge pontját? Elég könnyen lekapcsolta...
Már megint egy csomó kérdés..
Arszi után Mogorva következik, igen. De lehet, hogy beteszünk közé egy-két kimaradt Spotlightot, csak hogy kitöltsük az űrt a következő sorozatig. Üstökös lehet, hogy Megatrontól tudta, lehet, hogy maga derítette ki, mindenesetre a hatalmi pozíciójából adódóan megismerthette a Hatlövet leállításához szükséges kódot.
Idézet
All Halli Megatron -t angolul olvastam de valahogy nem igazán jön be. Minek foglakozna Megatron az emberekkel? Itt egy más karakter mint amit eddig az IDW-ben megismertünk. Hol kapcsolódik majd ez az eddigiekhez?
Az első részben még nem sok minden derült ki, várjunk még vele, meglátjuk, mi sül ki belőle.
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Habba

• Garfield
  • **
    • http://
« Válasz #500 Dátum: 2008. Július 28., 22:04:06 »
Kb. bennem is ezek a kérdések merültek fel. Főleg Kerék és Acélfej kérdésében. Őszintén szólva belelapoztam a két folytatásba, ami nekem szintén marha összecsapottnak tűnt és azokból sem derül ki azt hiszem (bár tényleg csak belenéztem, a fordítást megvárom).
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 29., 09:34:05 írta talgaby »

Nem elérhető Silver&Clio

• Garfield
  • **
« Válasz #499 Dátum: 2008. Július 28., 19:54:51 »
Nekem azért maradt egy két homályos folt. Mintha egy kissé összecsapták volna így a vége felé.  Nagyágyú végül megtalálta Kereket és Acélfejet?! Keményfej pedig felvitte a hajóra. (ezt valahogy megrajzolhatták volna ha már egy pár részen keresztül kerestük..megadhatták volna ezt az elégedettséget...)
 A két tinivel mi lett? Magukkal vitték őket az űrbe vagy indulás előtt miután Racsni életrekeltette őket vissza lettek küldve a földe?
Napcsillantó tudata átkerült hunter fejébe? Mert amikor lekapcsolják a "hálózatot" Napcsillantó tudata még a fejében volt. Hiszen ő mondja Hunternek hogy "Fuss!!"
Arcee spotlight után melyik a következő Spotlight ,Grimlock??  Üstökös Megatrontól tudta Hatlövet gyenge pontját? Elég könnyen lekapcsolta...
Már megint egy csomó kérdés..
All Halli Megatron -t angolul olvastam de valahogy nem igazán jön be. Minek foglakozna Megatron az emberekkel? Itt egy más karakter mint amit eddig az IDW-ben megismertünk. Hol kapcsolódik majd ez az eddigiekhez?

Ismét egy halom kérdéssel jelentekezem...

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #498 Dátum: 2008. Július 28., 19:16:18 »
Holnap új hírek a honlapomon.

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
« Válasz #497 Dátum: 2008. Július 28., 00:35:26 »
köszi a fordítást ismét remek munkát adtatok ki a kezeitek közül
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem az IDW nagyon jól elkapta a TF hangulatát
eddig alig volt olyan rész fordításban, vagy scanben ami ne tetszett volna

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #496 Dátum: 2008. Július 27., 23:55:52 »
Előbb jött ki a Pusztítás, utána - némiképp magyarázatként - a Spotlight: Arcee, nálunk is az lesz a következő.

Skorponokot az Ultra Magnusszal történt összecsapás és az azutáni térugrás viselte meg valószínűleg, melynek részletei az Reflektorfényben: Ultra Magnusz füzetben olvashatók. Eddig legalábbis ennyit tudunk.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 27., 23:56:06 írta elwood »
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető iktriad

• Megtorló
« Válasz #495 Dátum: 2008. Július 27., 18:55:44 »
Huh, az a Skorponok fej az elején nagyon ott volt! Hogy került ilyen állapotba? Galvatron szerepeltetése remek ötlet volt, kiváncsi vagyok elviszi e Hatlövetet-vagy ami maradt belőle. És persze várom a következő részeket. Remélem, most pár Spotlight jön! Koszönet a fordítoknak  folyamatos remek munkáért!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 27., 18:56:43 írta iktriad »

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #494 Dátum: 2008. Július 27., 16:59:40 »
Nem az Arcee reflektorfény jött volna? Már csak Jhiaxus miatt... Vagy ebben felbukkant hamarabb? Amúgy jó volt, a magyar fodításban jól kijött a testvér szöveg.  

Nem elérhető Warusz

• Fantom
« Válasz #493 Dátum: 2008. Július 27., 15:55:07 »
Nagyon jó volt, Üstökös ahoz képest, hogy le kapcsolta Hatlövetett hamar Megatron szolgálatába állt. Köszi a forditást.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #492 Dátum: 2008. Július 27., 14:54:17 »
Frissültünk!
TF Pusztítás #06

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #491 Dátum: 2008. Július 27., 12:43:31 »
Ja, és a teljesség kedvéért mondjuk el, hogy Amerikában novemberben jön egy 5 részes sorozat Maximum Dinobots címmel, egy Spotlight lesz Blörről is, aki egy igazi köcsög lesz, és 2009-re Simon Furman egy új sorozattal készül, aminek a címe: The Thirteen, és az Transformerek eredetéről, és az első 13 Transformerről fog szólni, akik közt a pletykák szerint olyan nevek, szerepelnek (figyelem, minden TF univerzumból szemezgettek a listába), mint Alpha Trion (G1 rajzfilm), a The Fallen (DW War Within képregény), Vector Prime (TF: Cybertron). És van még sok más is, de az előreláthatólag nem fog szerepelni ezen az oldalon.

Kérdésedre a válasz: Én kíváncsi vagyok mindenre, de most legfőképp arra, hogy mi fog kisülni ebből az All Hail Megatronból. (Ez egy 12 részes sorozat, aminek eddig az első része jelent meg Amerikában. Elvben 1 évvel a Pusztítás történet után játszódik, egy olyan világban, ahol az Álcák uralják a Földet, de kinézetében nagyon eltér az eddig IDW-től megszokottaktól.)
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 27., 12:46:39 írta elwood »

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #490 Dátum: 2008. Július 27., 10:48:57 »
Mit szóltok az idei Comic Conhoz?

Spotlight Cosmos  

Nem elérhető Optimus Prime

• Garfield
  • **
    • Iacon Reborn
« Válasz #489 Dátum: 2008. Július 23., 18:03:48 »
"Give me your face!"

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
« Válasz #488 Dátum: 2008. Július 22., 15:33:42 »
Hát köszi a válaszokat! Ez a fejmesterek dolog mindig is a legérdekesebb dolog volt a TF-ben, de úgy veszem észre , hogy talán a legkidolgozatlanabb is...

Nem elérhető Optimus Prime

• Garfield
  • **
    • Iacon Reborn
« Válasz #487 Dátum: 2008. Július 16., 12:01:26 »
Hehe, szegény Elwood megpróbálja megválaszolni a lehetetlent is.  
Mint másik TF fan és guru én már nem sokat tudok hozzátenni. A Fejmesterség egyfajta paradoxon. Meg kellett őket oldani a képregényben és a rajzfilmben is, ha már egyszer játékként megjelent. Annyit mindenkép érdemes tudni, hogy eme dolognak három különböző eredet vagy inkább megvalósítása van?:

1.: Marvel Fejemsterek képregény
2.: a G1 rajzfilmsorozat -> The Rebirth
3.: és a japán Headmasters rajzfilmsorozat

1: a képregényt már ismeritek.
2: a rajzfilmben még ettől is frusztráltabb a helyzet. Főleg mert csak 3 epizód jutott a Fej- és Cémesterek bemutatására. A rajzfilmben kicsit gyengébb Nebulos ábrázolása, az Autobotok mellé állók itt amolyan szabadságharcosok Zarak gépei ellen. És pár Autobot is elfognak az Álcák így közös érdekből lesznek Fejmesterek, lévén csak a Nebulosiak ismerik a bolygót, viszont elkéne egy páncél is. A lényeg: az Autobotok lekapják a fejüket, Spike pedig nekilát egy csavarkulcssal az átalakításnak, amit Arcana dolgozott ki. Itt megemlítik, hogy míg a fejük nebulosi a memóriájuk a mellkasukba töltődik. A Célmester technológiát Zarak dolgozza ki (a Fejmesterséget meg ellopják, majd a Botok vissza a Célmest.) lévén Ciklon nem engedi a fejüket, így csak az állatok lesznek Fejmesterek -> Fülelő, Fejrecssentő, stb. Tudni kell még hogy itt a nebulosiak zöldek, igen zöld a bőrük. Fort Max az elején csak Cerebrosként létezik és a legkesébé sem akar harcolni. Ám az események úgy hozzák mégis, ekkor lesz Spike a feje, Fort Maxot pedig Zarak elhagyott gyárában építi meg. Skorponok feje simán Zarak a páncéljában, és a testet hozzá szintén az ő gyárában építette össze. Mondhatnánk nem is igazi Tranformer.
3.: a japán sorozatban új megközelítésből és 35 epizódon át tudják mindezt bemutatni, máskép. Itt a Fejmesterek egy kicsiny csoport Autobot és Álca, akik cirka 1 millió éve a háborúk miatt othagyták Kibertron és a Mester Bolygóra (Planet Master) mentek. Lévén kicsik voltak és a bolygó felszíne szinte életveszélyes még egy Transformernek is kidolgozták a Fejmester technológiát, azaz itt Trastector testek. Így a kis robotok kaptak egy nagyobb testet. Fort Max feje Cerebros azaz Fortress, nincs Spike vagy Galen. Scorponok, vagyis Mega Zarak-é, mert japánul ez  robot neve, a feje pedig Scorponok, aki egy nromál méretű Transformer (csakúgy, mint Cerebros). Fort Max pdig csak úgy tud összeállni a testével, ha a Master Sword-ot ki tudja húzni a főkonzolból. Egyszer nem ment neki, mert mentálisan nem volt... felkészülve (japán kultúra itt érződik).

Bocsi a "kicsit" hosszú eszéért, de megpróbáltam mindent leírni, azt is röviden. A rajzfilmekért fel lehet kutatni a YouTube-ot "headmasters" és "the rebirth" kifejezésekkel rákeresve.
És még itt van:
Fortress Maximus figura
Fortress Maximus jellemzése (Marvel képregényből)
"Give me your face!"

Nem elérhető joustoe

• Garfield
  • **
« Válasz #486 Dátum: 2008. Július 16., 09:12:26 »
Idézetet írta: Warusz
Semmi baj Joustoe meg várom mig kész lesz  . A türelem ezúttal TF rpg-t terem  .

Engem érdekelne! Egyébbként milyen jellegű szerepjátékról van szó?

Ismered az AD&D, M.A.G.U.S., Káosz rpg szerű szerepjátékokat? ezek mintájára lesz megcsinálva!

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #485 Dátum: 2008. Július 15., 13:38:58 »
Idézetet írta: holloo
Igen a fejmesterek. Nagyon jó ötlet, érdekesebb jellemek,de.... számomra mindig az volt érthetetlen, hogy akkor, most, hogy is van ez?  Egyszer maga az emberi "pilóta" lesz a fej, a motor, a fegyver stb. De néhány részben úgy van ábrázolva, elmesélve, hogy az emberek egy második robotnak a feje, és ez a robot alkotja a transi fejet...néha pedig egyszerűen az emberek alakulnak a fejekké...és erre csak azt tudom mondani: Hogy is van ez?

Akkor egy kicsit tisztázzuk a képet. Az ember (nebulusi)-alakváltó bináris kötésnek három alapfajtája van:
- Fejmester (Headmaster)
- Célmester (Targetmaster)
- Erőmester (Powermaster)

(Hogy egy másik zavart is oldjunk, az Álca fejmestereket magyarul Álcafőknek, az Autobot fejmesterek Autodibotoknak, az Erőmestereket pedig Erőváltóknak is hívták a fordítók néhány gyenge pillanatukban, ezeket az eltéréseket korrigálni fogom utólagos engedelmetekkel.)

A célmesterek  fegyverekké, az erőmesterek motorokká, a fejmesterek fejekké alakulnak.

(Fortress) Maximusnál van egy kisebb csavar, ott ugyanis Galen (és mostantól Spike) Cerebros fejévé alakul, és Cerebros feje alakul végül Maximus fejévé. Eddig a Fejmesterek minisorozatban nem volt meg ez a plusz lépcsőfok, ennek köszönhetően volt is pár rajzolói hiba, ahol Cerebros feje került Maximus testére, de a lényeg, idáig Galen alakult Maximus fejévé. Most, a 38. számban upgrade-elték Maximus testét, nemtom mennyivel nagyobb, erősebb, stb. lett, és a méretbeli különbséget - Maximus elvben egy egész bázissá alakul át - igyekeztek a beiktatott Cerebroval kompenzálni. Ez amúgy annyira a játékban sincs átgondolva. Maximus párjának, Skorponoknak nincs szüksége ilyen közbeiktatásra, és játékban nem is akkora, mint Fortress Maximus, aki amúgy máig a legnagyobb TF, ha jól tudom, kb. 35 cm magas. Ja és a játéknál nem kell, hogy Spike figurája Cerebro átalakulásához. Na mindegy...
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 15., 13:39:45 írta elwood »

Nem elérhető Silver&Clio

• Garfield
  • **
« Válasz #484 Dátum: 2008. Július 15., 11:47:22 »
Elwood köszönöm a gyors választ! Valóban úgy tűnt minhta a robot testek pliótát kapatak volna. Galen érvei abból a szempontból tetszettek hogy  egy más hozzáállás.  eddig nem volt rá jellemző ez a hozzáállás ez bizony  baki benne... egyébbként miért legyen mindjárt mindenki önzetlen hős..
Cerebros-nak mostantól nem lesz feje. Hacsak Spike nem kap egy két fém "alkatrészt"..

Gondolom Hot-Rod is a TFTM rajzfilm miatt kerül ki a háttérből. Eddig csak  a Nebuloson láthattuk mint háttérszereplő

Igen Kid fejmesterek gyengeségei de elnézem nekik,kíváncsi vagyok a folytatásra. Persze így felnőtt fejjel már más olvasni mint gyerekként.. akkor az sem zavart hogy Megatron alt módjában szinte tehetetlen hacsak nem fogja valaki kézbe.. Emlékszem mennyire magával ragadott annakidején az a történet amikor egy ember Joey kezébe kerül a hatalmas Megatron. A végén pedig meglepi a húslény bátorsága és nem végez vele.. Vagy mit össze izgultam hogy Optimusz megmeneküljön, nehogy észrevegyék Bustret a bázison amikor megkapta a mátrixot..

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
« Válasz #483 Dátum: 2008. Július 15., 11:29:24 »
Igen a fejmesterek. Nagyon jó ötlet, érdekesebb jellemek,de.... számomra mindig az volt érthetetlen, hogy akkor, most, hogy is van ez?  Egyszer maga az emberi "pilóta" lesz a fej, a motor, a fegyver stb. De néhány részben úgy van ábrázolva, elmesélve, hogy az emberek egy második robotnak a feje, és ez a robot alkotja a transi fejet...néha pedig egyszerűen az emberek alakulnak a fejekké...és erre csak azt tudom mondani: Hogy is van ez?

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #482 Dátum: 2008. Július 15., 10:45:59 »
Itt azért szerintem nagyon kicsúcsosodott a Fejmester koncepció minden gyengesége... Szerencsére, ahogy elwood is mondta, később inkább kicsit háttérbe szorították az egész témát.

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #481 Dátum: 2008. Július 15., 08:13:37 »
Most egy kicsit elkeveredtem. Szóval Maximusék mármint a fejük a hajón maradt és a nebulosi csapat csak a testüket vitte el.. Nekem nem derült ki ebből a részből hogy mennyire maradtak kapcsolatban. Inkább úgy tűnt mintha Galen és csapata öálóan döntene az autobotok testében. Gondolom a célmesterek szintén a hajón maradtak. szóval nem egészen világos.
Ez egy igazán érdekes kérdés. Ha betű szerint értelmezzük a történetet, Maximus és a többi fejmester eredeti feje még mindig a Nebuluson, egy raktárban van, mivel a 2. füzetben Galen és társai csak az Autobotok teste felett vette át az irányítást, nem volt szó róla, hogy mentálisan is egyesültek volna. Ezt a bakit a későbbiekben igyekeznek szóban korrigálni, részben azzal is, hogy a fejmesterek nebulusi partnerei háttérbe szorulnak. Szerintem a felállás Budiansky számára sem volt tiszta. Lényeg az, hogy elvben a fejmesterek tudata le van töltve a testükbe, és ha robotként egyesülnek a nebulusiakkal, akkor a tudatuk, emlékeik is összeolvadnak. Ennek ellenére itt valóban olyan, mintha a robot testek egyszerűen "pilótát" kaptak volna.

Idézet
Buster és Spike melyik részben említik még hogy testvérek? Mármint hogy Gyertyának két fia van?
Legelőször az előző, 37-es számban. Arról van szó, hogy a  Fort Max játékhoz csomagolt fejmester neve Spike, valószínűleg a rajzfilm után. Ha a képregényben is Spike-nak hívták volna az ifjabb Witwickyt, nem lett volna semmi baj, de mivel ő Buster volt, gyorsan kapott egy tesót, meg egy ócska kifogást, hogy eddig miért nem szerepelt.

Idézet
Tetszettek GaLEN érvei. De valahogy gyorsan kilőtték a további folytatásból..
Itt megint a játékkészítő szempontjait kellett figyelembe venni. A történetben Galenra csak addig volt szükség, mig el nem hozza Spike-nak Fort Maxot. Utána ki is lehetett nyírni. Bár neked tetszettek az érvei, nekem úgy tűnt, Budiansky igyekezett az utolsó részben egy tapló köcsögöt csinálni Galenből, hogy a halála után ne hiányozzon annyira. De persze az utolsó pillanatban Galen belátta, hogy nincs igaza.

Nem elérhető Silver&Clio

• Garfield
  • **
« Válasz #480 Dátum: 2008. Július 14., 23:45:31 »
Idézetet írta: Warusz
Semmi baj Joustoe meg várom mig kész lesz  . A türelem ezúttal TF rpg-t terem  .

Engem érdekelne! Egyébbként milyen jellegű szerepjátékról van szó?

Nem elérhető Silver&Clio

• Garfield
  • **
« Válasz #479 Dátum: 2008. Július 14., 23:44:27 »
Köszi a fordítást!

Most egy kicsit elkeveredtem. Szóval Maximusék mármint a fejük a hajón maradt és a nebulosi csapat csak a testüket vitte el.. Nekem nem derült ki ebből a részből hogy mennyire maradtak kapcsolatban. Inkább úgy tűnt mintha Galen és csapata öálóan döntene az autobotok testében. Gondolom a célmesterek szintén a hajón maradtak. szóval nem egészen világos.
Buster és Spike melyik részben említik még hogy testvérek? Mármint hogy Gyertyának két fia van?
Tetszettek GaLEN érvei. De valahogy gyorsan kilőtték a további folytatásból..
 Ez a fejzsonglőrködés egy kicsot olyan  "matrióska baba-szerű volt" tudjátok szétnyitod és mindig van benne egy ujabb babba csak kisebb..

Egyébbként nekem is tetszett a sztori.. kíváncsian várom mi lesz ebből!

Nem elérhető Warusz

• Fantom
« Válasz #478 Dátum: 2008. Július 14., 18:34:44 »
Semmi baj Joustoe meg várom mig kész lesz . A türelem ezúttal TF rpg-t terem .

Nem elérhető joustoe

• Garfield
  • **
« Válasz #477 Dátum: 2008. Július 14., 15:33:05 »
szerintem ennek a számnak a célja az volt, hogy a két szálat( fejmesterek és a normál sztori) összekösse, illetve behozza Spike-ot az autobotok közé
Warusz: a szerepjáték késni fog, de amint kész van értesítelek, egyébként érdekel mást is?

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
« Válasz #476 Dátum: 2008. Július 14., 14:17:27 »
nagyon jó lett a fordítás, bár az új szám vége egy picit bárgyú, mármint hogy ennyivel letudják a harc végkimenetelét. Bár attól a sztori még jó

Nem elérhető Warusz

• Fantom
« Válasz #475 Dátum: 2008. Július 14., 11:13:58 »
Szerintem nagyon jó szám. Köszi a fórditást.