1. Köszönöm a TF- Villámcsapást!

Remek kis rész volt, egyre nagyobb kedvencem a címszereplő! Nekem sokáig a fürkészek ,,csak' hidegvérű gyilkosok voltak, akik hűen követik Üstököst!

Kezdhetnének valamit Égretörővel is...

Husáng elég érdekesen néz ki a Színlelő páncél nélkül...

2. Köszönöm a TF- Első Regeneráció 94. -et!

Galvatron és Ultra Magnus csatáját még sokáig el tudnám nézni... Két titáni alak epikus csatája ez!

És még milyen párharcok vannak hátra, hajjaj!

3. Hatalmas köszönet a TF vol. 2. 26. - 27. - 28. - 29. - 30. - 31. -ért ill. a Káosz-ért!

Már csak Megatron miatt (is) érdemes volt végig követni ezt a fantasztikus story-t!
Nekem bejön Ramondelli kissé nyers stílusa!

Nagyágyú is nagyot alakított!

4. Köszönöm a TF - Űrdongó-t!

Nem semmi, hogy mi lett a címszereplőből is; egyedül kifektette az 5 sztuntikont, ez nem kis fegyvertény!

5. Köszönöm a TF - Első Regeneráció nulladik részét is!

6. Köszönöm továbbá a teljes Autokráciát!

Megatron, mint általában, most is kegyetlen és hidegvérű volt!

7. Továbbá köszönöm az Optimusz Fővezér halálát és a két vadonatúj, remek sorozat (MtmtE és RiD) első részeit!

Nagyon jónak ígérkezik mindkét sorozat, nagyon várósak a következő részek!

Portyázó egyre különösebb (már majdnem olyan számító és érzéketlen, mint Sokkoló), Űrdongó se semmi, Pörgés pedig nagyon beteg!

Azon én is csodálkozok, hogy Üstökös és Sokkoló mellett Féreg az első számú hangadó az Álcák között!

(Vagy csak kivárnak?)

Rodimusz nagyon optimista; remélem, hogy sikerrel jár! Magnus érdekesen látja a világot...

Ciklon-t is nagyon bírom!

Most, hogy ,,vége'' a háborúnak, egyre több az intrika, a cselszövés és a háttérben meghúzódó, kétes alak!

A nyers humor és kellő időben elsütött poén is bejön!

Szóval, nagyon örülök, hogy az oldal TF részlege ennyire beindult és ennyi remek TF képregényt olvashatunk rövid idő alatt!