Szerző Téma: Transformers  (Megtekintve 1262427 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

Nem elérhető iktriad

• Megtorló
Re:Transformers
« Válasz #3804 Dátum: 2015. Augusztus 09., 17:15:45 »
Köszönet a teljes Autokrácia lefordításáért.  :worship: :worship: :worship:

A folytatás(Monstrosity) elkezdése szeptembertől várható?

Nem elérhető hiphop

• Fantom
« Válasz #3803 Dátum: 2015. Augusztus 09., 15:40:06 »
Elnézve Optimus küllemét itt az Autokráciában a mátrix előtt és után - mintha ugyanaz lenne. Nem vélek felfedezni különbséget. Ti is így látjátok? Mert akkor ezek szerint, hogy a mátrix kijavította rajta sérült részeket, más tuninggal nem látta el. legalábbis külsőre.
Max erősebb lett fizikálisan, ahogy ebben a befejező részben Megatron mondja róla, a rajzfilmes jelenetet idéző rész előtt közvetlen. És ez érdekes kire hogy hat a mátrix, mert ugye Nagyágyút szemmel láthatólag megnöveli, Optimus szintjére hozza...

Nem elérhető Warusz

• Fantom
« Válasz #3802 Dátum: 2015. Augusztus 09., 15:19:03 »
Köszi az új részt. Vicces volt a moviebòl ki szedett részel találkozni☺

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #3801 Dátum: 2015. Augusztus 09., 14:13:01 »
Igen, abból szeret idézgetni az író. A folytatás első füzetében is visszaköszön majd az animációs mozi egyik kult jelenete...
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető Psycho

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #3800 Dátum: 2015. Augusztus 09., 13:54:16 »
Köszönöm az új részt!  :worship: Nagyon frankó kis sztori ez az Autokrácia.  :cool: Külön öröm volt látni, hogy némiképpen az egész estés rajzfilm Optimus-Megatron csatajelenete is tiszteletét tette benne.  :nezze:

Nem elérhető SwitcX

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #3799 Dátum: 2015. Augusztus 09., 13:50:47 »
Kár  :( A Driftes HC megvan, nagyon szép. Jó lett volna mellé rakni.  :)

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3798 Dátum: 2015. Augusztus 09., 13:36:49 »
HC-ról nem tudok, de TPB formában megjelent, olyan 16-20 dolcsi körül mozog az emlékeim szerint.

Nem elérhető SwitcX

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #3797 Dátum: 2015. Augusztus 09., 12:14:05 »
 :worship: Köszönöm ezt a részt! Egyszerűen tökéletes volt, imádom. Minél hamarabb be kell szereznem. Van belőle különálló HC kiadás?

Nem elérhető hiphop

• Fantom
« Válasz #3796 Dátum: 2015. Augusztus 09., 11:25:38 »
Na ez nagyon  izgalmas zárlata volt az Autokráciának. És Metroplex is megvillantotta magát, sőt akcióba került. Szuper:) Köszi a fordítást!

Nem elérhető Feast4

• Venom
« Válasz #3795 Dátum: 2015. Augusztus 05., 15:18:39 »
Az Autokráciát nem is sorolom a "moslékolásba" csak így jött ki a mondat...

Nézegettem most a miniket amik a v2-höz kapcsolódnak és felvezetik a káoszt, a Sötétség szívét kivéve talán mind jobb mint a v2. Vicces, hogy a sorozat mégis ennyire vontatott lett. Csodálkozom, hogy nem kaszálták el 10 rész után.

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3794 Dátum: 2015. Augusztus 05., 13:47:44 »
Az Autokráciát nem is sorolom a "moslékolásba" csak így jött ki a mondat...

Nem elérhető Feast4

• Venom
« Válasz #3793 Dátum: 2015. Augusztus 05., 10:29:24 »
Nem. Ne is reménykedj. A következő két hétben az Autokrácia 4. és a TF 31 lesz soron.

SZERK.: Részint, hogy végre letudjam ezt a "moslékolást", részint, mert a Regen következő része még készül.

Kár. Bár mondjuk az Autokrácia szerintem kifejezetten jó történet.

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3792 Dátum: 2015. Augusztus 04., 19:36:23 »
Nem. Ne is reménykedj. A következő két hétben az Autokrácia 4. és a TF 31 lesz soron.

SZERK.: Részint, hogy végre letudjam ezt a "moslékolást", részint, mert a Regen következő része még készül.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Augusztus 04., 22:56:42 írta Aldarion »

Nem elérhető Feast4

• Venom
« Válasz #3791 Dátum: 2015. Augusztus 04., 19:21:48 »
Jövő héten úgye regen?  ;)

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3790 Dátum: 2015. Augusztus 04., 10:16:33 »
Igen. Véleményem szerint azt szimbolizálja, ahogy a Mátrix kapcsolatba lépett a Vektor Szigmával és kiűzte belőle a Sötétség Szívének erejét.

Nem elérhető Warusz

• Fantom
« Válasz #3789 Dátum: 2015. Augusztus 04., 09:22:25 »
Köszi a legutóbbi frissítést. 1 gyors kérdésem azért lenne a 22 lap szándékosan üres??

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3788 Dátum: 2015. Augusztus 04., 01:10:02 »
A földi szálhoz visszatérve számomra kicsit erőltetett ez Svindli-Spike paktum. Próbálom fejben sorrendbe tenni a több éve futó Ongoing eseményeit és én úgy emlékszem, hogy Svindlit Optimusz kilapította, majd (feltételezhetően) az Égfigyelők hűvösre tették a Sztuntikonokkal együtt. Akkor hogyan lehetett  Észak-Koreában? Mert az Álcák ugye akkor szöktek meg, amikor Optiék pont Koreában voltak. :nemtudom:
Lényegében nem mondták ki, hogy Svindlit el kapták-e a Monstruktor-incidens során. Kapott pár pofont, az biztos, de az utolsó képkockán, amin szerepel, épp maga közli, hogy le kell lépnie onnan. Ha azt feltételezzük, hogy sikerült meglógnia - tudom, irreális, de akkor is - úgy kijelenthetjük, hogy ott lehetett Észak-Koreában.

Ès ez a Föld gyermekei, vagy minek a vezetője egy Álca báb? Már miért is? Az anti-kibertroniak csoportja képtelen volt kitermelni egy emberi vezetőt?
Ben Simmons karaktere az egyetlen, aminek több-kevesebb értelme volt a történetben, de legalábbis szellemiségében passzolt a furmani időkhöz. Ha végig gondolod, Simmons voltaképp az álcák eszköze volt, és abból a szempontból az ő malmukra hajtotta a vizet, hogy folyamatosan szította az ellentétet a kormány és a közvélemény között, így kvázi ellehetetlenítette, hogy legális paktum formájában kössön megállapodást az USA az autobotokkal, tehát így sem hagyván nyugtot nekik.

És miért akarta Svindli megöletni Portyázót, amikor ő teljesen más ügyben nyomozott? Ezzel csak azt érte el, hogy felhívta magára a figyelmet.
Svindli igazándiból azért akarta kinullázni Portyázót, mert - ha jól értettem - akkor Spike az egyik tőle szervált fegyverrel nyírta ki Bokszolót, és alighanem el akarta kerülni, hogy az autobotok rájöjjenek, milyen játékot játszik a háttérben. Részlet kérdés, hogy épp a saját marhasága fedte fel, hogy érintett a dologban.

Amúgy köszönöm a fordítást és remélem, hogy a soronkövetkező füzetek tényleg olyan jók lesznek, mint amilyennek mondjátok, mert egyre inkább kezdem elveszteni a TF-ek iránti érdeklődésemet.  :(
Még egy utolsó Costa van. Azt valahogy éld túl. Utána jön lényeg...

Nem elérhető hiphop

• Fantom
« Válasz #3787 Dátum: 2015. Augusztus 04., 00:50:58 »
Köszi az TF-et! Szerintem egyáltalán nem volt rossz rész. A rajzok továbbra is jók, illene a sötét sztorihoz. Inkább maximum túl kiszámítható volt a zárlat, ahogy benne a szálakat elvarrták. Meg úgy éreztem, a füzet olvasása közben, hogy nem véletlenül volt az elején az az összefoglalás Arsi, Keményfej részéről. Már-már szájbarágósan. Hogy mi is az a sötétség szíve, és mi ellen harcolnak, mert annyira kaotikus volt és egyben homályos a dolog, hogy kellett erre pár oldalt áldozni, hogy az olvasó fejében összeálljon a dolog. De ezen kívül szórakoztató olvasmány volt szerintem. Persze el nem tudom mondani, mennyire várom a MTMTE-et:)   

Nem elérhető Feast4

• Venom
« Válasz #3786 Dátum: 2015. Augusztus 03., 19:18:31 »
A földi szálhoz visszatérve számomra kicsit erőltetett ez Svindli-Spike paktum. Próbálom fejben sorrendbe tenni a több éve futó Ongoing eseményeit és én úgy emlékszem, hogy Svindlit Optimusz kilapította, majd (feltételezhetően) az Égfigyelők hűvösre tették a Sztuntikonokkal együtt. Akkor hogyan lehetett  Észak-Koreában? Mert az Álcák ugye akkor szöktek meg, amikor Optiék pont Koreában voltak. :nemtudom: Ès ez a Föld gyermekei, vagy minek a vezetője egy Álca báb? Már miért is? Az anti-kibertroniak csoportja képtelen volt kitermelni egy emberi vezetőt?
És miért akarta Svindli megöletni Portyázót, amikor ő teljesen más ügyben nyomozott? Ezzel csak azt érte el, hogy felhívta magára a figyelmet.
Amúgy köszönöm a fordítást és remélem, hogy a soronkövetkező füzetek tényleg olyan jók lesznek, mint amilyennek mondjátok, mert egyre inkább kezdem elveszteni a TF-ek iránti érdeklődésemet.  :(

Tudja a fene mit kevertek itt össze benen. Szerintem már nem is fog kiderülni. Gyanítom alig hiszi mindenki, hogy túllegyen ezen. Amúgy nem vagy vele egyedül ennek a francos ongoingnak hálla egy értelmesebb TF részt vagy egy Regent úgy várok mindig mint egy falat kenyeret. :D Meg se gobdoltam, hogy ilyen ötletekből ekkora szemetet sikerül összehozni. :D

Nem elérhető Intruder

• Cobra Viper
  • Vader nagyúr
« Válasz #3785 Dátum: 2015. Augusztus 03., 17:52:37 »
A földi szálhoz visszatérve számomra kicsit erőltetett ez Svindli-Spike paktum. Próbálom fejben sorrendbe tenni a több éve futó Ongoing eseményeit és én úgy emlékszem, hogy Svindlit Optimusz kilapította, majd (feltételezhetően) az Égfigyelők hűvösre tették a Sztuntikonokkal együtt. Akkor hogyan lehetett  Észak-Koreában? Mert az Álcák ugye akkor szöktek meg, amikor Optiék pont Koreában voltak. :nemtudom: Ès ez a Föld gyermekei, vagy minek a vezetője egy Álca báb? Már miért is? Az anti-kibertroniak csoportja képtelen volt kitermelni egy emberi vezetőt?
Wildman • Figueroa • Guidi • Su • Matere • Milne • Raiz • Griffith

Nem elérhető Feast4

• Venom
« Válasz #3784 Dátum: 2015. Augusztus 03., 10:18:33 »
Vége a Káosznak. Már csak 1 Costa rész, és következik a Roberts-Barber korszak! :D

Köszönet a fordításért.  :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Van még egy Costa rész?  :headscratch:

Még van egy epilógusa ennek a moslékolásnak. :D

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #3783 Dátum: 2015. Augusztus 03., 08:34:00 »
Vége a Káosznak. Már csak 1 Costa rész, és következik a Roberts-Barber korszak! :D

Van még egy Costa rész?  :headscratch:

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3782 Dátum: 2015. Augusztus 03., 07:35:18 »
Köszi az észrevételeket, ki lesznek javítva, amint tudom.

Nem elérhető Dark

• Ultra Magnus
  • Kázmér
  • **
« Válasz #3781 Dátum: 2015. Augusztus 03., 07:34:32 »
Az Autokrácia 3-ik számában a 23-ik oldalon van egy kis elírás mikor Üstökös Acélfejhez beszél...gondoltam szólok...most olvastam csak el azt a részt és nagyon tetszett, köszönöm  :)
Sosem akartam a tévedhetetlen fordító szerepében tetszelegni, úgyhogy megesik az ilyesmi. Ha valahol hibába ütköztök, akkor nyugodtan jelezzétek felém és javításra kerül. Légy szíves írd már le, hogy mire bukkantál, és akkor orvosolom a problémát.

Üstökös mondja Acélfejnek, idézem: "Már sem vagy olyan nagy és erős a rettenthetetlen vezéred nélkül...."     -szóval erre gondoltam...

Nem elérhető iktriad

• Megtorló
« Válasz #3780 Dátum: 2015. Augusztus 03., 01:47:41 »

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #3779 Dátum: 2015. Augusztus 02., 23:59:13 »
Számomra eléggé kaotikus lett. Minden harcot lezavartak két képkockában. Most hogy minden megvan magyarul, majd átrágom magam rajta.
Hiba:
Rodimusz: A mátrix. Muszály...

http://helyesiras.blog.hu/2007/05/03/muszaj

Nem elérhető SwitcX

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #3778 Dátum: 2015. Augusztus 02., 23:44:59 »
Számomra eléggé kaotikus lett. Minden harcot lezavartak két képkockában. Most hogy minden megvan magyarul, majd átrágom magam rajta.
Hiba:
Rodimusz: A mátrix. Muszály...

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3777 Dátum: 2015. Augusztus 02., 21:06:17 »
Az Autokrácia 3-ik számában a 23-ik oldalon van egy kis elírás mikor Üstökös Acélfejhez beszél...gondoltam szólok...most olvastam csak el azt a részt és nagyon tetszett, köszönöm  :)
Sosem akartam a tévedhetetlen fordító szerepében tetszelegni, úgyhogy megesik az ilyesmi. Ha valahol hibába ütköztök, akkor nyugodtan jelezzétek felém és javításra kerül. Légy szíves írd már le, hogy mire bukkantál, és akkor orvosolom a problémát.

Ciklon támadása, miért is minden előzmény nélkül, hogyan? Keményfej honnan került elő?
A Ciklon és Keményfej dolog kb. ugyanarra vezethető vissza. Nagyjából azt szimbolizálja, hogy a Sötétség Szíve nem ad korlátlan
hatalmat az elme felett. Ahogy Keményfejnek sikerült kitörnie a kontroll alól - ezt követően kaparta össze Arszit újra és indultak el a Kibertron felé -, kb. Ciklonnak is ugyanúgy sikerülhetett leráznia magáról Galvatron béklyóit. Egyébként Ciklon motivációra még visszatérünk majd, ugyanis ő is állandó főszereplője lesz a MTMTE-nek.

Spoiler veszély!
Finoman szólva, de amellett, hogy jó pár poént lelő - főként az első két füzetből - mégsem árul el szinte semmit...

Nem elérhető Intruder

• Cobra Viper
  • Vader nagyúr
« Válasz #3776 Dátum: 2015. Augusztus 02., 18:26:47 »
Spoiler veszély!
Wildman • Figueroa • Guidi • Su • Matere • Milne • Raiz • Griffith

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *