Nem tudom, hogy a rajzoló miért bonyolítja meg a dolgot azzal, hogy FoC testet ad a szereplőknek? Ez a sztori a játék univerzumában játszódik?
Mondjuk itt is Optimusz ébreszti fel Metrot. Apropó volt egy kis csillag a "felébresztette a Kibertron felszíne alatt nyugvó Metroplexet" mondat végén. Az véletlenül került oda, vagy utalni akartatok valamire?
Ja és köszönöm a füzetet, de most már jöhetne egy kis ReGen.
Köszi, hogy szólsz, elfelejtettem levenni. Igen, eredetileg oda akartam kommentelni az Autokrácia vonatkozást, de aztán meggondoltam magam, az viszont ott maradt. Majd mindjárt kijavítom.
Jönni fog, a következő rész már csak átnézésre vár, ha az meglesz, valamelyik nap - legfeljebb soron kívül - kikerül majd.
Nála volt a Matrix?
Voltaképp igen. Akkor már mint újdonsült Fővezér a Mátrixszal a kezében folyamodott segítségért és Metroplex válaszolt a hívásra...
Nekem is feltűnt a Fall of Cyb.-os grafika.
Ennek szerintem az az oka, hogy ekkoriban adott ki pár alterverzumos minit az IDW (többek között a Prime és a FoC is kapott saját kiadványokat) és lehet, hogy a grafikus szimplán csak nem volt képben, hogy ez most melyik vonal is lesz... Részlet kérdés, lesz még a későbbiekben pár ilyen.
Űrdongó tényleg mindig barátokat szerez...
De hogy valakit végre rendesen lezúzzon... Sziklaugró is kicsi, mégis badass. 
Még egyszer köszönet!
Hamarosan stílust vált a kis fickó és kicsit keményebb módra vált. A Rendőrségi bevetéshez kapcsolódó Reflektorfüzetében (egy hónap múlva) megmutatja, hogy tud ő tökös is lenni, ha akar, a Káosz után meg a dolgok úgy alakulnak, hogy hangsúlyosabb szerepet kap majd az eseményekben, mint azt bárki gondolta volna...