Végre. Íme a jövő (a rajzokat illetően is, hisz Milne Roberts fő rajzolója). Azt hiszem jól látható, hogy kb ég és föld a különbség Costa és Roberts között. Bár ahogy olvasom Robertset,
nem tudom volt-e nála valaha jobb TF iró a 30 év alatt.Nagyon jól sikerült a fordítás , bár 1 helyen picit máshogy lett volna szerencsés interpretálni Roberts szövegét. A "Braznia még csak nem is miattam kezdődött"- helyett szerintem inkább kb. "Ne akard, hogy elkezdjem Brazniat emlegetni"- volt Roberts mondanivalójának a lényege.
De ezt az apróságot leszámítva nagyszerűen sikerült a fordítás.
Ne ez most viszont jó volt. Minden szempontból jó. Érdekes, hogy Xaaron mennyire másképp néz ki itt mint a G1.ben. A kifejezetten vicces volt, amikor elkezdték taglalni ki törte össze jobban a másikat.
Meg eleve a kezéd Megatron és Impactor ülnek egy bárban.
Mondjuk én abban a hitben voltam, hogy Optimus a háború kitörésekor még Orion Pax volt. Már úgy értem arclemez nélküli stb. Az meg kifejezetten meredek volt amikor elengedte. Ha megtámadja mit csinál vele?
Sőt mit csinál bármelyik autobot vele? Optimus dükitörése a megbeszélés alatt mutatja, hogy nem nagyon találja a talajt. Megatron meg tényleg olyan mint Hannibal Lecter. Teljes pszihopata.
Jövő héten folyt köv?
Optimusz itt még Orion Pax a visszaemlékezésekben.
És lesz egy olyan rész (Reflektorfényben Orion Pax) amikor az arclemez dolog előkerül.
Én is remélem, hogy jövő héten jön a 2. rész. Az még ütősebb lesz még ennél is.
Ami meg Megatront meg az ő pszichopataságát illeti, hatalmas a kontraszt az itt látható Megatron, és a jelenleg az MTMTEben szereplő között. Így visszanézve kicsit vicces is.
Ahogy Ultra Magnus is, aki itt simán kivégezné Megatront és teljesen lojális Tyresthez. Manapság már nem ez a helyzet egyik féllel szemben sem...