A Fejmesterekben választ adnak az emberek anatómiai kérdéseire, az még mondjuk oké. Gépkarok, műízületek, stb. A méret már tényleg gáz. Sokszor egy emberből egy kétszer akkora fej lesz. Skorponok ízeltlábúként meg sokszor megtartja a fejét, Zarak azon toporog ide-oda. Van egy tartalékfej ilyen esetekre?

Mondjuk az Autobotok tehettek egy ilyen gesztust, hogy embert tesznek a fejükre (bár sima alkotórésznek is elég meggyőző lett volna egy ember, nem rögtön fejnek), de az Álcák? Jó balekok akkor. A síelős részben nem valami olyan van, hogy Spike felteszi a sisakját és csak úgy tudja utasítani Maximust? Aki addig a jól ismert "robot a sarokban" manővert gyakorolja az űrben az üres Bárkán.

Lusta vagyok visszaolvasni. De ha Maximus csinál is valamit magától, akkor is mintegy fogyatékkal élő robotként működik, nem? Nem beszél pl, nem keveredik önállóan konfliktusba, csak áll konokul... a Fejmesterek részekben először próbálkoznak valamivel, hogy az eredeti fejek is megvannak és folyamatosan kapcsolatban vannak, vagy figyelnek valamit (?), de ezt a megoldást gyorsan elmosta a történelem...
Igen, az is jó, amikor egy ember pisztollyá alakul és ezért a robot jobban lő!

De mondom, nekem Zarak-Skorponok a tuti befutó. Egy könyörtelen robotgyilkos átadja a lénye 90 %-át egy húslénynek. Nem tudom, nekem ez olyan minőségi biznisznek tűnik, mintha Vader összeszereltette volna magát R2-vel.