HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
roberto:
A bukottak bosszújában próbáltak vászonra vinni óriásrobotot, de meglehetősen harmatgyenge lett.
Tudom, Bay-hez inkább ne méricskéljünk...
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: roberto - 2020. Június 02., 19:04:48 ---Tulajdonképp Pusztító, Bruticus és a többi kapcsolódott óriásrobot méretileg mekkora lenne? Vetekednének a felhőkarcolókkal, toronyházakkal?
--- Idézet vége ---
Gondolj bele, hogy egy olyan betonkeverő, vagy daruskocsi, meg a többi munkagép méretarányosan átválltozna robottá, ahogy a képregényben. olyan 15-25 méter közötti magasságuak lennénak kb a fejükig. Ebből gyúrj össze hatot. olyan 45-50 méter magasságura kijönne így első tippre Pusztító. De lehet hogy még sokat is tippeltem, inkább kevesebb lenne.
roberto:
Tulajdonképp Pusztító, Bruticus és a többi kapcsolódott óriásrobot méretileg mekkora lenne? Vetekednének a felhőkarcolókkal, toronyházakkal?
grey gargoyle:
Elképesztőek ezek a játékok, mostanában fedeztem fel őket a youtubon:
https://www.youtube.com/watch?v=6kbZutu4hUU
https://www.youtube.com/watch?v=LN3qv1pPjtA&t
nem akarom az összeset belinkelni, de nagyon brutál ez a részletesség, és percízség.
turkia:
Egyetértek, hiába hihetetlenül erősek és ellenállóak a robotok, de semmi esélyük nem lenne pl Főnix, Bulldi, Apokalipszis, stb ellen. Mondjuk nekem valószínű pont a szerényebb képességeik miatt jobban bejönnek a Bandaháború-szintű szuperhősök és ezért (meg a számomra ellenszenves női és férfi szereposztás miatt) nem bírom pl filmen a Bosszú Angyalait.
A korai G1 Transformerek története egyértelműen a kedvenc képregényem, de filmen azt se bírom. Nincs meg a robotok sérthetetlensége a földi fegyverekkel szemben, mindegyik csupa drót és két ütéssel ilyen massza-szerűen kenik el egymást. Ja meg a film háromnegyede ilyen full érdektelen emberi történetszál.
Szóval summázva a legtöbb ötlet csak a maga eredeti terepén működik tökéletesen.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése