HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (165/1241) > >>

roberto:
Egyébként valaki sajnálja, hogy a Dreamwave csődje miatt anno a TF-sorozatuknak is lőttek? Én eléggé, volt benne potenciál.

Intruder:
Az ilyen méreti dolgokba jobb nem belemenni srácok, mert ez gyakran változni szokott. Mint például itt is, ahol az légirobot szinte eltűnik Pusztító kezében, holott pár panellel korábban ugyanakkora végtagot alkotott, mint ami most fogja őt.

roberto:
A bukottak bosszújában próbáltak vászonra vinni óriásrobotot, de meglehetősen harmatgyenge lett.
Tudom, Bay-hez inkább ne méricskéljünk...

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: roberto - 2020. Június 02., 19:04:48 ---Tulajdonképp Pusztító, Bruticus és a többi kapcsolódott óriásrobot méretileg mekkora lenne? Vetekednének a felhőkarcolókkal, toronyházakkal?

--- Idézet vége ---

Gondolj bele, hogy egy olyan betonkeverő, vagy daruskocsi, meg a többi munkagép méretarányosan átválltozna robottá, ahogy a képregényben. olyan 15-25 méter közötti magasságuak lennénak kb a fejükig. Ebből gyúrj össze hatot. olyan 45-50 méter magasságura kijönne így első tippre Pusztító. De lehet hogy még sokat is tippeltem, inkább kevesebb lenne.

roberto:
Tulajdonképp Pusztító, Bruticus és a többi kapcsolódott óriásrobot méretileg mekkora lenne? Vetekednének a felhőkarcolókkal, toronyházakkal?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése