HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Intruder:
"The ladies love me."
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2020. Augusztus 08., 23:52:36 ---Én inkább úgy gondolom, hogy azok is rendkívül kényes speciális egységek lehettek, hasonlóak a Racsni illetve más sebész robotok kezeihez.
--- Idézet vége ---
Meg mint Szimatoló kezei.
Intruder:
Igen, de attól még rendes, öt ujjas kezei még lehetnének. Nem kell, hogy olyan spéci legyen, mint a régi, de két mezei robotkar is jobb lenne, mint az a rákolló szerűség, ami most van. Az új fej kérdése az, ami szerintem problémás, mert ahhoz már az agy modult is el kellene távolítani. Azt a műtétet meg tuti még Racsni se vállalná be. Akik végezték ezeket a műtéteket Sokin meg Pörgésen tuti nagy szakik lehettek.
Én idáig csak az élőszereplős BW filmről hallottam. Nem a Netflixes WfC trilógia zárófejezetére gondolsz, a Kingdom-ra?
Aldarion:
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Augusztus 07., 22:47:40 ---Srácok Pörgés italozás közben említette, hogy vissza akarja kapni a kezeit. Szóval mi az akadálya, hogy újra rendes feje és kezei legyenek? A műtét, amit végeztek rajta visszafordíthatatlan?
--- Idézet vége ---
Én inkább úgy gondolom, hogy azok is rendkívül kényes speciális egységek lehettek, hasonlóak a Racsni illetve más sebész robotok kezeihez. Ha emlékszel, a sorozat elején Racsni kifejti, hogy az ő kezei olyan érzékeny műszerek, amiket lehetetlen csak úgy lecserélni. Pörgés esete hasonló, egyszer említette, hogy óraműves szeretett volna lenni, csak a Funkcionalisták ezt nem engedék neki, mert akkor az altmód határozta meg a társadalomban betöltött funkciót, és épp azért ítélték empuratára, mert ezt nem akarta elfogadni. Ha innen nézzük, akkor sejthető, hogy Pörgésnek is rendkívül kifinomult egységek lehettek a kezei, amik Racsniéhoz hasonlóan csak nehezen pótolhatók.
Más: hallottátok a pletykát, hogy Netflix állítólag a Beast Wars rebootjáról tárgyal a Hasbroval? Ehhez mit szóltok?
KiD:
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Augusztus 07., 22:47:40 ---Srácok Pörgés italozás közben említette, hogy vissza akarja kapni a kezeit. Szóval mi az akadálya, hogy újra rendes feje és kezei legyenek? A műtét, amit végeztek rajta visszafordíthatatlan?
--- Idézet vége ---
Lehet, hogy csak nem találják őket sehol.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése