HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Intruder:
Köszönjük szépen elwood! :)
KiD:
:cool:
elwood:
Szolgálati közlemény:
A Marvel UK G1 fordítása befejeződött, mivel a IDW 2019-es füzetek fordítása is már szinkronban halad a megjelenésekkel, már "csak" a 2005-ös IDW univerzum hártralévő, kb. 150 füzete van hátra. :badteeth:
A beírás meg majd egyszer...
elwood:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2020. Augusztus 10., 00:07:29 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Augusztus 09., 00:16:45 ---Én idáig csak az élőszereplős BW filmről hallottam. Nem a Netflixes WfC trilógia zárófejezetére gondolsz, a Kingdom-ra?
--- Idézet vége ---
Címet nem olvastam benne, csak célozgattak rá, de könnyen lehet hogy a Kingdomról beszéltek. Mindenesetre én kíváncsi leszek rá.
--- Idézet vége ---
Igen, annyit lehet tudni, hogy a Hasbro jelenleg futó WfC játéktrilógiájának, ami alapján a netflixes sorozat is készült, a harmadik zárófejezetét (a Siege és az Earthrise után) Kingdomnak fogják hívni, ezt a Netflix jelentette be. Megjelent egy plakát is, és azt susogják a fórumokon, hogy crossover lesz a G1 és BW között. A Cyberversbe-ben már volt hasonló kezdeményezés, oda Cheetor figuráját csempészték be, ez nyilván jóval nagyobb léptékű dolog lenne.
Egyébként ti láttátok a Netflix első évadát? Kinek mi a véleménye?
Aldarion:
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Augusztus 09., 00:16:45 ---Én idáig csak az élőszereplős BW filmről hallottam. Nem a Netflixes WfC trilógia zárófejezetére gondolsz, a Kingdom-ra?
--- Idézet vége ---
Címet nem olvastam benne, csak célozgattak rá, de könnyen lehet hogy a Kingdomról beszéltek. Mindenesetre én kíváncsi leszek rá.
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Augusztus 09., 00:16:45 ---Igen, de attól még rendes, öt ujjas kezei még lehetnének. Nem kell, hogy olyan spéci legyen, mint a régi, de két mezei robotkar is jobb lenne, mint az a rákolló szerűség, ami most van.
--- Idézet vége ---
Ne feledd el, hogy a jelenlegi teste egy gyilkológép, és mint ex-roncsoló valószínűleg nem fogadna el egy félmegoldást, ha az a harci képességei rovására mehet. Én legalábbis így lennék ezzel. Ha visszatérhetek a régi életemhez, akkor oké, de ha azt nem kaphatom vissza, és ezt is elveszíteném, és be kellene érnem egy közönséges robi életével, akkor valószínűleg megmaradnék annál, ami nagyobb eséllyel életben tart. De ez csak az én nézőpontom.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése