HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Intruder:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Február 19., 16:18:18 ---De képregényvonalon Csapást meg sem említik és meg se szólal a Marvel-füzetekben,
--- Idézet vége ---
És mennyi olyan robi volt még, aki hasonló cipőben járt sajnos. :( Ilyenkor fura azért, hogy például egy magnóvá alakuló robot és egy mechanikus denevér mekkora szerepet kapott annó, de a nagyobb potenciállal bíró alakváltók a háttérben ragadtak.
Persze üde kivétel Szán, aki a rajzfilmből kimaradt, de itt legalább kapott egy szexi kocsimosást. :D
--- Idézetet írta: Kibertroni Űrtigris - 2021. Február 19., 17:42:22 ---Ez főként abban mérhető, hogy az összes 84-es Autobotot+Fülelőt+kazettikonokat (Féreggel)+Sokkolót+jó pár 85-ös 'botot+Armada Tűzgolyót (Nagymenő, a Tűzgolyó amúgy jobban tetszik, attól függetlenül, hogy a hot shot a másikat jelenti) megvartam magamnak plüssben és még mind a 4 cityformert+maradék 85 'botokat+86-osokat+Mentő botokat+Armada Optimuszt+2001 RiD Optimuszt+IDW Hátsóajtót és Kanyart+ az eredeti G1-es alakjukat is elfogom készíteni.
--- Idézet vége ---
Üdv itt! :)
Saját TF plüssök? Mutatnál róluk pár képet? :)
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Február 19., 16:18:18 ---Lefordítva le van, az MTMTE a 35. részig, a RiD az 55. részig. (Meg a teljes Marvel UK, meg az IDW 2019-ből minden, ami idáig megjelent, beleértve az új Beast Wars sorit is,
--- Idézet vége ---
Már a Beast Wars reboot-ba is belekezdtél?! :blink: Azt se tudtam, hogy már megjelent.. :lol:
Ahh srácok! Ez a (nem is tudom minek nevezzem) Animated/Cyberverse/Genndy Tartakovsky féle rajzstílus egy katasztrófa szerintem. Túlságosan gyerek rajzfilmes.. Ilyenkor annyira hiányzik nekem a jó öreg Don. :(
roberto:
Azt meg kell hagyni, a kis energiafröccsel Mogorva ezúttal elkente Sokkoló száját-anélkül valószínűleg az egyszemű megint megfingatta volna ;D
Kibertroni Űrtigris:
Szeretném megkérdezni, hogy az emlegetett G1 rajzfilm felirathoz hol tudnám beszerezni a rajzfilmet (ingyen, regisztráció nélkül). A felirat megvan mind a 4 évadhoz és az 1-2. évad fent van az indavideón a "Sea Change" kivételével, ha az megfelelő lenne-e hozzá, de 3-4. évad nincs sajna rajta.
Nagyon hálás vagyok a fordításokért, mert az itt lévő füzetek miatt lettem valódi TF rajongó, habár a Mentő botokat és a Bay filmeket hamarabb ismertem, de ezek a G1 képregények viszik a pálmát. Ez főként abban mérhető, hogy az összes 84-es Autobotot+Fülelőt+kazettikonokat (Féreggel)+Sokkolót+jó pár 85-ös 'botot+Armada Tűzgolyót (Nagymenő, a Tűzgolyó amúgy jobban tetszik, attól függetlenül, hogy a hot shot a másikat jelenti) megvartam magamnak plüssben és még mind a 4 cityformert+maradék 85 'botokat+86-osokat+Mentő botokat+Armada Optimuszt+2001 RiD Optimuszt+IDW Hátsóajtót és Kanyart+ az eredeti G1-es alakjukat is elfogom készíteni.
Amúgy, akkor biztos nem lesznek lefordítva a crossoverek? Igazából a Szellemírtók és a Star Trek nagyon jó volt. Az MLP-ben nagyot csalódtam, pedig szeretem a (G4) rajzfilmet (a G1 ijesztő volt annó a Minimaxos szinkront láttam, mert túl fiatal vagyok az első szinkronhoz, mert 2004-es vagyok), vagyis többet vártam volna, nagyon gyenge volt.
Skyfire-t szerintém Légi tűz helyett, Égitűznek kellett volna fordítani, mert jelentésileg, mind nyelvtanilag pontosabb lenne (ezt építőkritikának szánnám és nem belekötésnek, ha így érződne a lehetségesen nyers megfogalmazásom alapján).
Valaki esetleg tudja, hogy a G1 játészériában a rajzfilm megjelnése után, miért volt olyan sok Autobotnak piros szeme? Pl.:Dinobotok, Fort Max.
Kérdés: A Combinernek van hivatalos magyar fordítása?
Amúgy mintegy poénból szeretném megjegyezni, hogy az Antarktisz néhány összeesküvési és a Hapgood elmélet szerint kb Kr. e. 10 000 környékén még jóval északabbra volt és akár pár nap vagy óra (rémlik a pár óra, de nem biztos) leforgása sodródott a mai helyére.
elwood:
--- Idézetet írta: daniel86 - 2021. Február 19., 08:51:56 ---Azt már csak félve kérdezem, hogy a fősodorhoz visszatérünk-e valamikor?
--- Idézet vége ---
Lefordítva le van, az MTMTE a 35. részig, a RiD az 55. részig. (Meg a teljes Marvel UK, meg az IDW 2019-ből minden, ami idáig megjelent, beleértve az új Beast Wars sorit is, de nem beleértve Star Trek, Ghostbusters, Terminátor és egyéb crossovereket.) Most előbb kipörgetjük ezt a sorit, mert belátható a hosszúsága, aztán van egy félbemaradt TF UK sztori, amit be akarok fejezni, hogy egyben kimehessen 3 füzet.
A fordításokat igyekszem mind letudni - az IDW 2005-ös univerzum 3. évada most úgy nézem, még lesz egy év, pláne, hogy mindjárt bővül a család, de addig is fordítok minden új megjelenést, és ha megvannak a fordítások, én is felfrissítem a beírási tudományom, hogy tyrantnak némi segítséget adjak. Szóval egy év még lecsorog, aztán, igyekszünk felpörgetni a megjelenéseket.
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Február 19., 11:27:25 ---Vagy bárhol a régi képregényben? Csak arra emlékszem, hogy szuper Üstökös széjjel robbantotta őket a terrorconokkal együtt.
--- Idézet vége ---
"Technobotok vagyunk, és a ti oldalatokon állunk!" igen :) A Fejmesterek 3. részében voltak egy kicsit, és talán a vezérük, Sörét, mintha ott lett volna a Színlelők születésénél, vagy Mogorva és Maximus találkozásánál a Holdon. De képregényvonalon Csapást meg sem említik és meg se szólal a Marvel-füzetekben, az IDW-ben meg a rajzfilmben jutott neki kicsit több reflektorfény.
Intruder:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Február 18., 18:17:42 ---Eegen, Ütő/Visszaütő azért lett Punch/Counterpunch, mert Csapás a technobot Strafe neve lett még a G1 rajzfilm feliratfordításakor, meg az IDW Viharharhozó miniben, és ahol még a technobotok felbukkantak.
--- Idézet vége ---
Jaa tényleg! A technobot csapat tagja Csapás, így már világos köszi! :) Ők amúgy nem szerepeltek a Marvel Fejmesterek miniben? Vagy bárhol a régi képregényben? Csak arra emlékszem, hogy szuper Üstökös széjjel robbantotta őket a terrorconokkal együtt.
--- Idézetet írta: daniel86 - 2021. Február 19., 08:51:56 ---Tudom, hogy ez is, az is Furman. Kicsit izzadságszaga van.
--- Idézet vége ---
Igen, én is írni akartam, hogy ez a kőkorszaki csata már kissé lerágott csont szerintem...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése