HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood:
--- Idézetet írta: daniel86 - 2021. Február 19., 08:51:56 ---Azt már csak félve kérdezem, hogy a fősodorhoz visszatérünk-e valamikor?
--- Idézet vége ---
Lefordítva le van, az MTMTE a 35. részig, a RiD az 55. részig. (Meg a teljes Marvel UK, meg az IDW 2019-ből minden, ami idáig megjelent, beleértve az új Beast Wars sorit is, de nem beleértve Star Trek, Ghostbusters, Terminátor és egyéb crossovereket.) Most előbb kipörgetjük ezt a sorit, mert belátható a hosszúsága, aztán van egy félbemaradt TF UK sztori, amit be akarok fejezni, hogy egyben kimehessen 3 füzet.
A fordításokat igyekszem mind letudni - az IDW 2005-ös univerzum 3. évada most úgy nézem, még lesz egy év, pláne, hogy mindjárt bővül a család, de addig is fordítok minden új megjelenést, és ha megvannak a fordítások, én is felfrissítem a beírási tudományom, hogy tyrantnak némi segítséget adjak. Szóval egy év még lecsorog, aztán, igyekszünk felpörgetni a megjelenéseket.
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Február 19., 11:27:25 ---Vagy bárhol a régi képregényben? Csak arra emlékszem, hogy szuper Üstökös széjjel robbantotta őket a terrorconokkal együtt.
--- Idézet vége ---
"Technobotok vagyunk, és a ti oldalatokon állunk!" igen :) A Fejmesterek 3. részében voltak egy kicsit, és talán a vezérük, Sörét, mintha ott lett volna a Színlelők születésénél, vagy Mogorva és Maximus találkozásánál a Holdon. De képregényvonalon Csapást meg sem említik és meg se szólal a Marvel-füzetekben, az IDW-ben meg a rajzfilmben jutott neki kicsit több reflektorfény.
Intruder:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Február 18., 18:17:42 ---Eegen, Ütő/Visszaütő azért lett Punch/Counterpunch, mert Csapás a technobot Strafe neve lett még a G1 rajzfilm feliratfordításakor, meg az IDW Viharharhozó miniben, és ahol még a technobotok felbukkantak.
--- Idézet vége ---
Jaa tényleg! A technobot csapat tagja Csapás, így már világos köszi! :) Ők amúgy nem szerepeltek a Marvel Fejmesterek miniben? Vagy bárhol a régi képregényben? Csak arra emlékszem, hogy szuper Üstökös széjjel robbantotta őket a terrorconokkal együtt.
--- Idézetet írta: daniel86 - 2021. Február 19., 08:51:56 ---Tudom, hogy ez is, az is Furman. Kicsit izzadságszaga van.
--- Idézet vége ---
Igen, én is írni akartam, hogy ez a kőkorszaki csata már kissé lerágott csont szerintem...
daniel86:
Köszönöm én is az új TF részt!
Őrülők neki, hogy ébredezik a részleg. Megmondom őszintén, nekem annyira nem jön be ez a nosztalgiavasút. A Regen még úgy ahogy okés volt, de ez nem is tudom. Nekem idegen egy kicsit :headscratch: Számomra inkább az IDW féle Reflektorban: Sokkoló és a Maximum Dinobotok az etalon. Szépen el is varrja az első fázis egyik fontos szálát. ( A többi történetszálat inkább hagyjuk :rolleyes:) Tudom, hogy ez is, az is Furman. Kicsit izzadságszaga van. Azért kíváncsi leszek hova fut ki.
Azt már csak félve kérdezem, hogy a fősodorhoz visszatérünk-e valamikor?
elwood:
--- Idézetet írta: keildavid - 2021. Február 18., 22:38:46 ---TransFormers - Titkok és hazugságok 2.: Az előző rész szerint itt is nagy hangsúlyba voltak a Dinobotok és persze Sokkoló is.(érdekes, hogy ez kétszer is előfordult. Az eredeti US TF-ben és a Reflektorfényben Sokkoló részben.) :D
--- Idézet vége ---
Annyira nem meglepő, ha azt vesszük, hogy azokat a sztorikat is Furman írta :) Tagadhatatlan, hogy az egyik kedvence Mogorva, mellette Roham is egész sok szerepet kapott, ami azért is érdekes, mert annak idején Swoop figuráját nem is lehetett kapni az Egyesült Királyságban, és hát mégis az lett volna a célja a füzeteknek eredetileg, hogy az eladásokat támogassák.
--- Idézetet írta: SuperSkrull - 2021. Február 19., 06:36:51 ---De akkor ezek szerint az IDW nem használhatja a régi Marvel helyszíneket.
--- Idézet vége ---
Nem bizony, ezért is maradt ki Áramkörszaggató például a ReGenerációból, és ugrott be a helyére Spike.
SuperSkrull:
Köszönöm az új TF füzetet!
És köszönöm Elwood magyarázatát is, mert nagyon nem értettem, hogy miért is vonták ki a dínókat a képletből? De akkor ezek szerint az IDW nem használhatja a régi Marvel helyszíneket.
Mondjuk így kicsit logikusabb, mert mindig furcsáltam, hogy a Kibertronon "hátrahagyott" Autobotok és Álcák, a két vezérük nélkül is milyen jól elháborúztak 65 millió éven át... Így csak 4 ig ;D
Sokkoló ereje számomra még mindig döbbenetes és túlzó
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése