HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1232/1241) > >>

TKC:
Sziasztok. Mostanában nem nagyon írtam, mert el voltam foglalva a Superman Secret Identity fordítással.  

elwood, a Transformers: Hearts os Steel-t is meg fogjátok itt jelentetni? Marha kíváncsi lennék rá. Gondolom az csak egy alternatív univerzum, mint amilyen a befejezetlen Dreamwave Transformers vs GIJoe. Tehát gondolom nem csatlakozik az IDW Timeline-ba.

Az én véleményem szerint a Megatron Oringin nem volt oan rossz. Nekem tetszett, de igazából majd akkor ítélek, ha meglesz a maradék három rész is.

Lécci világosítson fel valaki mi ez a Transformers IDW: Target Year 2006?

Warusz:
Üdv!
Gondoltam fel regizek most már ide is, föleg, hogy mostanában nem akad be az oldal töltés közben . Jó látni, hogy TF frissités szinte mindig jelen van, így legalább megis merhetjük azokat a történeteket amiket nem olvastunk, legalábbis én biztosan . 1 Ként ma kint voltam a Hungarocomixon és be szereztem pár TF példányt.
Transformers IDW: Target 2006: Issue 2.
                             Sportlight: Cover A:KUP. és Cover B Optimus Prime Devastation: Issue 1-B és 2-B
                             Best OF UK: Issue 2. Dinobots
                             Beast Wars: Issue 1.2. The Ascending
Ezért a 8 példányért 7000FT-t kellet ki csengetni, de volt még 2000FT-ért 1 TF magazin és asszem 3000FT-ért a TransFormers IDW Hearts of Steel mind a 4 pélfdánya 1-ben amiből nekem 2 meg van már ezért nem vettem meg.
Mára ennyi BB .

elwood:

--- Idézetet írta: lyrán ---Ha most jól értelmezem a Galvatronos részt, akkor ez a Galvatron nem Megatronból készült.

Ezek a szereplő bemutatások bele illeszkednek valami történet idősorba?
--- Idézet vége ---

Szia lyrán!

Jól látod a dolgot, ez a Galtvatron valóban nem Megatron, ő egy sokkal ősibb robot, még abból az időből, mikor nem voltak Autobotok és Álcák.

Ezek a Reflektoros részek ugyebár az IDW univerzumhoz tartoznak, így ott is játszódnak. Időben a történések "real time"-ban jönnek ki, azaz vagy párhuzamosan zajlanak a fő sorozattal - ha csak másképp nem jelölik, pl. Sokkoló esetében - vagy adott esetben a fő sorozat szüneteit kötik össze, mint pl. a mostani galvatronos rész már az Eszkaláció után játszódik, és ilyen lesz az optimuszos rész is.

MÁRKI:
Köszi szépen Elwood!!!!!!!!!!  

Aldarion:
Köszi a válaszokat, elwood!  Magam részéről támogatom a tömbösített megoldást, mert nekem baromira jól esett a három Marvel sztori egyszerre. Tényleg csak biztatni tudlak ezen elképzelés megvalósítására. Ha a headmasters végére még tavaszig kell várni, hát addig várunk, nem lesz nehéz, mert ha jól értem, lesz mivel agyonütni az időt... Remek!  

--- Idézet ---Ha pedig tetszik nektek az ötlet, a moziscore után feltesszük az 1986-os rajzfilm teljes zenei anyagát is,
--- Idézet vége ---
Részemről csak annyit mondanék ezzel kapcsolatban, hogy jöhet! Remek film volt az sztori, látvány és zenei szempontból egyaránt. Csak kár, hogy a magyar szinkront összecsapták. Minden esetre az OST albumát már be akartam gyűjteni egy ideje, tehát nekem tetszik az ötlet.  

Ja, és még annyit, hogy a Score album nálunk is kapható, kb. egy hete láttam belőle néhányat valamelyik Media Marktban .

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése