HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
Az Target egy klasszikus Marvel UK Transformers történet, Simon Furmantól a 80-as évekből, amikor még csak az angol történeteket írta. Később kapta meg az amerikai részeket is, amiket mi is olvashattunk itthon. Nagy sikere volt, most újra kiadták. Arról szól, hogy Galvatron, Ciklon és Ostor visszautazik 2006-ból a múltba, 1986-ba, ahol is...
Elég sok szálon folytatódott később ennek a történetnek a cselekménye, sok mindenre kihatott a sztori, úgyhogy nem lövök le poént, hátha egyszer akár magyarul, akár angolul hozzájutsz.
TKC:
Sziasztok. Mostanában nem nagyon írtam, mert el voltam foglalva a Superman Secret Identity fordítással.
elwood, a Transformers: Hearts os Steel-t is meg fogjátok itt jelentetni? Marha kíváncsi lennék rá. Gondolom az csak egy alternatív univerzum, mint amilyen a befejezetlen Dreamwave Transformers vs GIJoe. Tehát gondolom nem csatlakozik az IDW Timeline-ba.
Az én véleményem szerint a Megatron Oringin nem volt oan rossz. Nekem tetszett, de igazából majd akkor ítélek, ha meglesz a maradék három rész is.
Lécci világosítson fel valaki mi ez a Transformers IDW: Target Year 2006?
Warusz:
Üdv!
Gondoltam fel regizek most már ide is, föleg, hogy mostanában nem akad be az oldal töltés közben . Jó látni, hogy TF frissités szinte mindig jelen van, így legalább megis merhetjük azokat a történeteket amiket nem olvastunk, legalábbis én biztosan . 1 Ként ma kint voltam a Hungarocomixon és be szereztem pár TF példányt.
Transformers IDW: Target 2006: Issue 2.
Sportlight: Cover A:KUP. és Cover B Optimus Prime Devastation: Issue 1-B és 2-B
Best OF UK: Issue 2. Dinobots
Beast Wars: Issue 1.2. The Ascending
Ezért a 8 példányért 7000FT-t kellet ki csengetni, de volt még 2000FT-ért 1 TF magazin és asszem 3000FT-ért a TransFormers IDW Hearts of Steel mind a 4 pélfdánya 1-ben amiből nekem 2 meg van már ezért nem vettem meg.
Mára ennyi BB .
elwood:
--- Idézetet írta: lyrán ---Ha most jól értelmezem a Galvatronos részt, akkor ez a Galvatron nem Megatronból készült.
Ezek a szereplő bemutatások bele illeszkednek valami történet idősorba?
--- Idézet vége ---
Szia lyrán!
Jól látod a dolgot, ez a Galtvatron valóban nem Megatron, ő egy sokkal ősibb robot, még abból az időből, mikor nem voltak Autobotok és Álcák.
Ezek a Reflektoros részek ugyebár az IDW univerzumhoz tartoznak, így ott is játszódnak. Időben a történések "real time"-ban jönnek ki, azaz vagy párhuzamosan zajlanak a fő sorozattal - ha csak másképp nem jelölik, pl. Sokkoló esetében - vagy adott esetben a fő sorozat szüneteit kötik össze, mint pl. a mostani galvatronos rész már az Eszkaláció után játszódik, és ilyen lesz az optimuszos rész is.
MÁRKI:
Köszi szépen Elwood!!!!!!!!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése