HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
lyrán:
Szia Elwood!
Ha most jól értelmezem a Galvatronos részt, akkor ez a Galvatron nem Megatronból készült.
Ezek a szereplő bemutatások bele illeszkednek valami történet idősorba?
Na csá!
elwood:
No, akkor igyekszem sorban válaszolni:
A headmasters 4. része és a kimaradt részek a 36. és 43. között is jönni fognak, ha majd odaérünk a történetben, azaz a 35. rész után. Ahogy most is láttátok, tömbösítve, nagyobb lépésekkel szeretnénk haladni a marvel sorozatban, úgyhogy reményeink szerint tavaszra akár el is jutunk odáig, aztán, mivel ezek új részek, azok megint egysével kerülnek majd ki.
Csorba Erika nevét illetően nem tudok mit mondani. Valamiért az magyar 25. számtól kezdve nem írták ki a nevét, így az amerikai 78-80. majd a 19-35. tartó részeken csak az író, rajzoló és a fordító neve szerepel. Nem mi szedtük le a nevét, ilyet sose tennénk.
A kimaradt oldalakkal kapcsolatban köszi, hogy szóltál! Utána fogunk nézni! (lehet, hogy eltart 1-2 napig, ha kész, szólok.)
Az Eszkaláció folytatása a Pusztítás lesz, az várhatóan nálunk januárban fog kezdődni, addig még van egy Optimusz Spotlight, amiben a Galvatron Spotlight-hoz hasonlóan fontos adalékok lesznek ahhoz, hogy belekezdhessünk az új, nagyobb történetünkbe.
A TF mozi Score-járól még annyit érdemes tudni, hogy eredetileg nem tervezték a megjelentetését, hanem a rajongói közösség "harcolta ki", hogy azt is jelentessék meg. Ha pedig tetszik nektek az ötlet, a moziscore után feltesszük az 1986-os rajzfilm teljes zenei anyagát is, tehát nem csak azt a 10 számot, ami az eredeti lemezen jött ki, hanem egy exklúzív kiadványt, amit csak a BotCon-on, a legnagyobb (legpénzesebb) játékgyűjtők évenkénti találkozóján adtak ki, 1997-ben.
Sepi:
--- Idézetet írta: Aldarion ---Mellékesen tenném hozzá, hogy a Tf mozihoz két féle OST album kapható. Az egyik a filmmel egyszerre jött ki, a másik valahogy szeptember-október környékén látott napvilágot, Transformers The Score címen. Ez tartalmazta a Steve Jablonsky által komponált szimfónikus számokat. Megjegyzem, szerintem az elmúlt év egyik legütősebb albuma ebben a kategóriában.
--- Idézet vége ---
Nálunk is kiadták? Mert eddig még nem találkoztam vele. De egyébként tényleg nagyon kemény ez az album, főleg a Skorponok zenéje nagyon brutál. Majd pár frissítés után eljutunk odáig is.
Aldarion:
Remek volt ez a frissítés, nekem nagyon bejött, mivel régóta vártam már a Marvel Tf folytatását. Nem szertném, ha ezt bárki kötekedésként értelmezné, de a Fejmesterek zárószámát én is régóta várom.
Apropó, az IDW vonalon mikorra várható az Eszkaláció folytatása? Nem mintha nem igérne sok-sok kellemes percet a Megatron: Origin, a Reflektorban sorozat és az animációs mozi, de érthető mód én már epekedve várom a folytatás(oka)t. Csak így tovább!
--- Idézet ---Ugyanis a Transformers mozifilmben nagyon jó instrumentális dalok hangzottak el, amik nem kerültek rá a filmzenét tartalmazó cd-re,
--- Idézet vége ---
Mellékesen tenném hozzá, hogy a Tf mozihoz két féle OST album kapható. Az egyik a filmmel egyszerre jött ki, a másik valahogy szeptember-október környékén látott napvilágot, Transformers The Score címen. Ez tartalmazta a Steve Jablonsky által komponált szimfónikus számokat. Megjegyzem, szerintem az elmúlt év egyik legütősebb albuma ebben a kategóriában.
KiD:
Nekem csak egy kérdésem lenne. Marvelnél nem volt régen beírva minden füzetbe, hogy betűk XY? Azt hiszem legtöbbször Csorba Erikának köszönhettük őket.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése