HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1226/1241) > >>

talgaby:
Igazság szerint át kellene emelni az egész TF-részleget a sci-fibe, de az ilyen szintű pepecselések vhogy mindig tolódnak. Jelenleg éppen a karácsonyi-év végi nagyüzem folyik, talán utána vmelyik oldalkarbantartónak eszébe jut ez is.
Ja, és szívesen, Dórika nevében is.

És neked is.

desert:
Hali, mindenkinek!

Először is nagyon köszönöm a magam nevében azt a rengeteg melót, ami egy ekkora oldal üzemeltetésével, és a képregények ilyen szintű honosításával együtt jár. Nagyon profin csináljátok. Lenne 1 kérdésem/észrevételem: Az aktuális frissítéseket (kezdve a Megatron Origin-től, a Marvel-es képregényeken át a Spotlight-osokig) tervezitek valamikor hozzácsapni a comixart-os gyűjteményhez? Lehet én vagyok a topa, de ezeket egy kategóriában sem találtam, csak a frissítések közül tudtam előbányászni. Ezt eddig csak a TF-nél tapasztaltam, pl a Tarot-ok rendesen bekerülnek a régebbiek közé (btw: talgaby, nagy köszi értük, imádom    ) Ha direkt csináljátok így, akkor bocsi, hogy belepofáztam, és ha tudjátok bármiféle hasznomat venni, akkor szóljatok, nagyon szívesen segítenék bármiben.

Végezetül szeretnék békés boldog karácsonyt kívánni minden HZs tagnak, és olvasónak
Üdv: desert

Sepi:
Szöveg egyik dalban sincs, ezek az instrumentális dalok a filmből. És örülök, hogy tetszenek, lesz még.

Warusz:
Sepi nem tudom, hogy honnan vannak neked meg ezek a számok amiket be teszel, de nekem tetszenek. Valamilyen dal szöveg is van egyébként hozzájuk?

Dark:
Király volt ay Optimus-os Spotlight. Monstructor igazi tahó   volt benne, mint egy Álca. Omegát ezért csúnyán lezúzta  . Biztos túl sokáig lazsált...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése