HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Warusz:
Meg van az eredeti, de sajna nyelvi okokból nem ment a forditása ezért is hittem hibának.
Ezt a részét felejtsük el, mintha be sem írtam volna azt . De persze azért köszi Elwood.
elwood:
--- Idézetet írta: Warusz ---4 oldalon lent a legalján írás hiba k a h helyett
--- Idézet vége ---
Hibáról szó sincs. Ha megvan az eredeti, tudhatod, hogy "cydraulics" van "hydraulics" helyett, azaz ez kidraulika és nem hidraulika.
Warusz:
Sikerült ellolvasnóm végre . Észre vételeim: 4 oldalon lent a legalján írás hiba k a h helyett Nova Prime ezekből a sorokból nekem inkább álcának tünik némi kép mint autobotnak . Szuper Omegától többet vártam ahhoz képest, hogy a G1-ben még Megatron sem árthatott neki, ehhez képest Monstruktor elég gyorsan laposra verte. Optimusztól pontosan azt vártam amit tett elöbb az ész érvek és ha az nem válik be akkor cselekvés. Mint tudjuk sajnos az Álcáknak igenis a kezébe jutt ez a technologia.
KiD:
Nagyon jó kis rész volt, tetszik, hogy Optimusz milyen hideg fejjel kezelte a helyzetet. Jhiaxus pedig nagyon jó karakter, örülök, hogy Furman felhasználja az IDW sztorikban is.
gomi:
Sziasztok!
Köszönet az Optimus fővezér részért! Nagyon jó sztorija van Szép munka! És köszönet az a Megatron második részéért is!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése