HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1215/1241) > >>

Warusz:
Fülelö is csak magára teszi az első oldalon, vélhetöleg már ki érdemelte és szerintem a jellenlegi Fővezérnek dolgozik, remélem nincs igazam ha mégis akkor lelőhettem a poént.
Én is mindjárt szavazok. De van 1 kérdésem, hol lehet majd meg nézni a sorozatot?  .

iktriad:
Máris megyek szavazni, de elöbb pár gondolat.
Elöszőr is szomorúan hallom Figueroa TF csömörét, tényleg az ö rajzai hosszú ideje a legjobbak. Reméelm visszatér!
A másik gondolatom A Megatron eredetre vonatkozik, azon belül is Fülelőre. Hogyhogy ennyire befolyásos, hogy simán elengedik, és miért ő az egyetlen akinek a mellkasán már ott van az álcák jele???? Még Megatronon is csak egy nyakláncon lóg, de rajta már ott van!!! Nagyon rejtélyes!

Aldarion:
Én már szavaztam, épp ezért mondom, hogy a Beast Wars-ra még elkelne pár szavazat, tekintve, hogy az aktuális állás alapján csak a szavazatok negyedét kapta...

elwood:
Szerényen felhívnám a figyelemet, hogy a Matiné topikban indult egy szavazás arról, hogy mi legyen az egyik, a fórumozók által kiválasztott új sorozat a zsák-charax-os mozinkban. Ha és amennyiben valaki rajtam kívül szeretné látni a Beast Wars sorozatot, annak most lehetősége van szavazni.

Dark:
Ezer köszönet az új Megatron részért. Kiváncsian várom a befejezést bár már olvastam angolul :-)
Persze magyarul lesz az igazi...
Meglestem már az Össztüzes Spotlightot is-azt is angolul. Nagyon baró rész, bár lehet kicsit elfogult vagyok mert ő a kedvenc karakterem...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése