HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Warusz:
Thx a friss olvani valóért . Bár kicsit töb cselekményre számtottam, de hát valahogyan el kell indulnilya a történet ezen részének .
iktriad:
Huh. köszönet a frissitésekért, különösen a Pusztitás első részét. Hihetelenül tetszik, remélem ilyewn minőségű lesz a többi rész is, és akkor az egyik legjobb TF történet lesz, amit valaha olvastam. Agymosott romboló, Féreg felbukkanása, Vadászeb És csatár a földön, és ez a befejezés, nagy köszönet! És persze a feljavított Fülelő történetért is, tényleg jól néz ki.
Remek munka Elwood, tyrant és Blixxxa!
Sepi:
--- Idézetet írta: desert ---Kérdés Sepi, elfogyott már a The Score OST, amit minden frissítés mellé linkelgettél, vagy csak kimaradt a szórásból? Igaz nekem megvan, csak esetleg a többieket lehet érdekli.
--- Idézet vége ---
Igazad van, egy kicsit elmaradtam vele, de most gyorsan pótolom is ezt a kis lemaradást:
steve_jablonsky_-_transformers_-_the_score_-_10_-_scorponok.mp3
steve_jablonsky_-_transformers_-_the_score_-_11_-_cybertron.mp3
steve_jablonsky_-_transformers_-_the_score_-_12_-_arrival_to_earth.mp3
Jó olvasgatást hozzá!
Troll:
[font= \"Impact\"]Frissültünk[/font]
Transformers IDW - Reflektorban Fülelő (b) változat
Transformers IDW v4 - Pusztitás #01
desert:
Nagyon köszi a frissítéseket, lesz mit olvasgatni . Kérdés Sepi, elfogyott már a The Score OST, amit minden frissítés mellé linkelgettél, vagy csak kimaradt a szórásból? Igaz nekem megvan, csak esetleg a többieket lehet érdekli.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése