HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1212/1241) > >>

KiD:

--- Idézetet írta: Remy ---Hy!

Ezer hála a feliratért holnap el is kezdem leszedni az animét(mondjuk én nem torrentről hanem apidshare-ről szedem)Off:
Megadhatom az oldal elérehetőségét ahonan le lehet szedni?Mondjuk le lehet szedni rmvb  és avi formátumba az avi-s verzió 28részrevan bontva

még1xthx Üdv.:Remy
--- Idézet vége ---
Remy, engem érdekelne a rapidshare elérhetőség.

matarese:
Sziasztok!

A mai nap folyamán olyan dolog került fel, ami mindenképpen egy nagy köszönetet érdemel ide a fórumba.
Transformers G1 felirat!
Régóta foglalkoztam vele én is, de annyira nem jó az angolom, vagy a fülem, így simán az angol avikat kiírtam.
De most hogy van full felirat hozzá, amiért big thx, biztos megint előveszem a sorozatot.

thx

m

u.i.: a többivel is foglalkoztok?
azok is le lesznek fordítva?

u.u.i: azokat akiket érdekel, egyéb más magyar torrent oldalról is lehet tölteni a Transformers sorozatot...

Remy:
Hy!

Ezer hála a feliratért holnap el is kezdem leszedni az animét(mondjuk én nem torrentről hanem apidshare-ről szedem)Off:
Megadhatom az oldal elérehetőségét ahonan le lehet szedni?Mondjuk le lehet szedni rmvb  és avi formátumba az avi-s verzió 28részrevan bontva

még1xthx Üdv.:Remy

grey gargoyle:
Tetszett ez a transformers fülelő reflektorfényben képregény. Profi cucc minden szempontból. Igényes, gyönyörű, jól kidlgozott. Köszönöm.
A másikat még nem olvastam el.

Dark:
Most néztem hogy lett frissítés. Máris nekiugrok...   Köszi
Szavaztam a Beast Wars-ra, ezzel el is árultam hogy hova húz a szívem...
Most szereztem meg a G1-es sorozatokat, úgyhogy jobbára én azt fogom nézni idöhiány miatt .De nektek fontos a Beast Wars, úgyhogy igyekszem legalább így támogatni hogy szavaztam  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése