Szerző Téma: Transformers  (Megtekintve 800208 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
Re:Transformers
« Válasz #162 Dátum: 2008. Február 19., 12:02:26 »
Idézetet írta: Optimus Prime
Milyen jól informáltak a magyar filmes portálok.

Szerintem mind a két hír teljesen megfelel a valóságnak. Külföldi portálokon persze a fanok kicsivel hamarabb olvashatták a őket, de azok az infók, hogy: 1.) Nem lesznek Dinobotok, 2.) Bay nyilatkozott, hogy elkészült a forgatókönyvvel, aboszlút frissen és korrekten szerepelnek. (Szerintem itthon a bemutató dátuma, a 2009. júni 24 is sokaknak új infó.) Senkinek sem az volt a hír, hogy lesz folytatás, azt már akkor lehetett tudni, mikor még a film bemutatása előtt kiderült, hogy Peter Cullen (Optimusz hangja) 3 részre írt alá szerződést. Úgyhogy nem értem, mi a baj ezekkel a hírekkel. Amit leírtál, az tulajdonképpen kiegészítése, és nem cáfolata annak, ami a hírekben szerepel, mivel lényegében ugyanazt írtad le, másképp megfogalmazva.

Amúgy a kiszivárgó hírekkel valóban csínján kell bánni, mert Bay valóban ígért félrevezető kiszivárogtatásokat, de azt is mondta, amit ő nyilvánosan leközöl, az valóban úgy is lesz. Ettől persze még lehet benne kételkedni...
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 19., 12:04:55 írta elwood »
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Optimus Prime

• Garfield
  • **
    • Iacon Reborn
« Válasz #161 Dátum: 2008. Február 19., 10:59:14 »
Idézetet írta: Aldarion
Ha esetleg valakit érdekel, erre a cinematrixon találatam rá:

Elkészült a Transformers 2 forgatókönyve

Amíg az írók sztrájkoltak, Michael Bay óriásrobotokat rajzolt, és kitalálta a szupermozi folytatásának sztoriját, amit persze még átírnak a hozzáértők. “Az összes karakterdizájn elkészült. Megvagyok a kézirattal, most már lesz támpontjuk a forgatókönyvíróknak” - nyilatkozta Bay, aki mélységet akar adni az eddigi karaktereknek, és kitalált egy csomó új szereplőt is, akikkel a Transformers 2 már sokkal viccesebb lesz, mint az előző. Sokan már előre félnek ezektől a humoros jelenetektől: a Cinemablend cikkirójánál a kerti bújócskázás verte ki a biztosítékot - nálunk a röhögve hugyozó robot. A Transformers 2 2009 június 26-án kerül majd a mozikba.

Erre meg az sg.hu-n:

Nem lesznek Dinobotok a folytatásban

Michael Bay elárulta, hogy a Transformers folytatásában továbbra sem bukkannak fel a Dinobotok. A rendező már befejezte a forgatókönyvet és hamarosan megkezdik a forgatást is.
A 2007-es év egyik legnagyobb blockbustere a Michael Bay készítette Transformers volt. A film a látvány mellett ismertté tette Shia LaBeouf nevét is, aki azóta újabb produkciókat tett sikeressé. A folytatás természetesen nem maradhat el és Bay - egy kisebb nézeteltérést követően - végül elkezdte az előkészületeket.
Tegnap Bay hajlandó volt beszélni a tervezett Transformers második részéről, melynek forgatókönyvét a rendező már be is fejezte. “Minden karakterünket elkészítettük” - kezdte Bay. “Mindig én írom a forgatókönyveimet és nem hagyom, hogy egy ilyen sztrájk lenyomjon.”
Bay továbbá azt is hozzátette, hogy a második részben sem bukkannak fel a Dinobotok, ám az ellenfelek személyéről nem akart nyilatkozni.

Milyen jól informáltak a magyar filmes portálok.
Néha poénból én is olvasom őket, de aztán csak bepörgök a hsz-eken. Meg a hír általában már nem hír. Kb. tavaly nyár végén olvastam az SG-n, hogy Cullen nyilatkozott: még további két filmre van szerződése, szóval biztos lesz folytatás. Ezt még 2006-ban megmondta nem egy interjúban.

Ami ezekből "igaz": még az írók sztrájkoltak, Bay összedobott egy vázlatot. Főkép az akciókról, a már meglévő szövegkönyv mellé, amit még Orciék a sztrájk előtt összedobtak. Az ILM szerint is (és Bay szerint is) már megvannak az új designok és építik a Transformereket. Gondolom a régi szereplőkkel ez könnyebben megy. Dinobotok nem lesznek. De Bay azt is mondta hogy sok hamis infót fognak elhinteni. Szóval jobb, ha semmit nem hiszünk el és mindent.

Avengers-Transformers képregény szörnyen béna. Senkinek nem tetszett, ahogy a fórumomon veséztük. Sehova nem illik bele, a karakterek szörnyen hülyék, a sztori meg abszúrd.

EDIT: épp a Seibertron.com-ot böngészve találtam: http://seibertron.com/news/view.php?id=12448
Kérdez-felelek Orci-val.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 19., 11:11:04 írta Optimus Prime »
"Give me your face!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #160 Dátum: 2008. Február 19., 09:23:22 »
Mióta ennyire elkezdték kiadni az új Marvel-sztorikat - többek között a New Avengerst is - azóta kicsit félve közeledünk midnenféle friss dologhoz. Én nem nagyon erőltetném mondjuk azt a minit emiatt (bár a NA kiadója nemhivatalosan azt mondta, nem nagyon akarja kiadni), meg egyébként is inkább egy egyszerolvasós kis valami, ami ráadásul egy alterverzumban játszódik, tehát még a megértéséhez sem kell semminek.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #159 Dátum: 2008. Február 18., 23:27:30 »
Én nem tervezem, viszon dr.samson lehet, hogy elcsábul, de ennek a részleteiről nem beszélhetek. Annyira nem olyan nagyon jó az a történet, nem sokat ad hozzá az eddig ismertekhez, sőt...

Ja, és hadd revidiáljam, amit mondtam a feliratokról. Akkor még nem gondoltam végig, hogy a 2. éved 48(!) részből áll. Szóval nem valószínű, hogy nyár elejéig letudjuk az egészet. Szerintem három kisebb, 16 részes blokkban valószínűbb, hogy megjelennek ezek a részek itt, és majd egy nagyban a Supersubtitlesen, de erről még nem egyeztettem tyranttal, úgyhogy ez eddig csak saját elképzelés.  A második évadtól az időzítés is macerásabb lesz, úgyhogy lehet, hogy kicsit, de lassul a tempó. Négy fordítás mindenesetre már kész.

Ja, és itt is megjegyezném, hogy a Beast Wars nyerte a Hálózsák-Matiné szavazást, én köszönöm nektek, ti is köszönjétek meg magatoknak!  Remélem sokan fogjátok nézni, és tetszeni is fog. Majd az egyes részeket igyekszem itt is - vagy a matiné topikban - ajánlani.
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #158 Dátum: 2008. Február 18., 22:04:01 »
http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/

Ez elég friss szokott lenni...

+++

Srácok, Új Angyalok-Alakváltók sztori lesz majd?
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 19., 09:16:00 írta talgaby »

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #157 Dátum: 2008. Február 18., 17:10:26 »
Ha esetleg valakit érdekel, erre a cinematrixon találatam rá:

Elkészült a Transformers 2 forgatókönyve

Amíg az írók sztrájkoltak, Michael Bay óriásrobotokat rajzolt, és kitalálta a szupermozi folytatásának sztoriját, amit persze még átírnak a hozzáértők. “Az összes karakterdizájn elkészült. Megvagyok a kézirattal, most már lesz támpontjuk a forgatókönyvíróknak” - nyilatkozta Bay, aki mélységet akar adni az eddigi karaktereknek, és kitalált egy csomó új szereplőt is, akikkel a Transformers 2 már sokkal viccesebb lesz, mint az előző. Sokan már előre félnek ezektől a humoros jelenetektől: a Cinemablend cikkirójánál a kerti bújócskázás verte ki a biztosítékot - nálunk a röhögve hugyozó robot. A Transformers 2 2009 június 26-án kerül majd a mozikba.

Erre meg az sg.hu-n:

Nem lesznek Dinobotok a folytatásban

Michael Bay elárulta, hogy a Transformers folytatásában továbbra sem bukkannak fel a Dinobotok. A rendező már befejezte a forgatókönyvet és hamarosan megkezdik a forgatást is.
A 2007-es év egyik legnagyobb blockbustere a Michael Bay készítette Transformers volt. A film a látvány mellett ismertté tette Shia LaBeouf nevét is, aki azóta újabb produkciókat tett sikeressé. A folytatás természetesen nem maradhat el és Bay - egy kisebb nézeteltérést követően - végül elkezdte az előkészületeket.
Tegnap Bay hajlandó volt beszélni a tervezett Transformers második részéről, melynek forgatókönyvét a rendező már be is fejezte. “Minden karakterünket elkészítettük” - kezdte Bay. “Mindig én írom a forgatókönyveimet és nem hagyom, hogy egy ilyen sztrájk lenyomjon.”
Bay továbbá azt is hozzátette, hogy a második részben sem bukkannak fel a Dinobotok, ám az ellenfelek személyéről nem akart nyilatkozni.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 18., 17:12:07 írta Aldarion »
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető Optimus Prime

• Garfield
  • **
    • Iacon Reborn
« Válasz #156 Dátum: 2008. Február 18., 13:13:47 »
100 éve nem voltam, és ezzel együtt a honlapom (ami furamód elég népszerű) elköltözött. Nos, talán az én hibám, mert volt pár Data.hu (tárhely/megosztó) link. Szóval egyszerűen nem tudtam belépni az extra.hu-n se, mert "felhasznéló blokkolva" feliratot kaptam. Szóval az új cím: www.iacon.atw.hu

Ezer köszönönet a feliratért, így talán több új fant tudunk rávenni a G1-re.

Látom a Megatron Origin sokaknak nem jön, a fórumon is sokaknak hasonló a véleménye a sorozatról. Soundwave "dörzsi matricája" szándékos easter egg. És még jópár egyéb, mit Kremzeek és japán TF címek neon reklámjai, stb. Még anno párat ki is emeltem az 1. részből: http://i170.photobucket.com/albums/u257/Op...y/etc/megs1.jpg

Kedvenc rajzolóim pedig: Guido Guidi, Marcello Matare, Nick Roche, Andrew Wildman, Geoff Senior, Don Perlin, Don Figueroa és Pat Lee

EDIT: sokan keresik a TF regények, hiába. Nos, boltban aligha találjátok meg. De  akiadótól megrendelhető, kedvezménnyel, ami rá is megy a postaköltségre: http://www.goldbook.hu/kiadvany.php
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 18., 13:17:25 írta Optimus Prime »
"Give me your face!"

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #155 Dátum: 2008. Február 16., 09:29:25 »
Köszönjük!

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #154 Dátum: 2008. Február 16., 00:39:31 »
Idézetet írta: Remy
Oké.Akinek kell majd írjon pm-et.KiD,Aldarion ment a PM.
Amúgy elwood ez hiánypótló volt, az oldalamon egy pár hónapja keresett mindenki G1-hez feliratot, küldtem is őket ide, ahogy megláttam.

Nem elérhető Remy

• Indiana Jones
  • *
    • http://
« Válasz #153 Dátum: 2008. Február 15., 12:53:12 »
Oké.Akinek kell majd írjon pm-et.KiD,Aldarion ment a PM.

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #152 Dátum: 2008. Február 15., 11:32:04 »
Idézetet írta: matarese
u.i.: a többivel is foglalkoztok?
azok is le lesznek fordítva?

Igen, terveink közt szerepel a teljes amerikai G1 sorozat lefordítása, úgyhogy hamarosan nekiugrunk a második évadnak is. Ez durván két hónapig készült, úgyhogy szerintem nyár előtt ne várjátok a következőt, de remélem, az év végéig sikerül elkészülnünk az egésszel.

És tényleg, ha nem muszáj, ne itt warezoljunk...
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 15., 11:32:20 írta elwood »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #151 Dátum: 2008. Február 15., 11:14:08 »
Privátban, ha kérhetem. Tudom, hogy így is elég megkérdőjelezhető legalitású tartalom van az oldalon (magaa honosítás is egy eléggé szürke terület), de ne warezoljunk nyilvánosan, ha ez lehetséges. Köszi.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #150 Dátum: 2008. Február 15., 10:39:51 »
Én is szeretnék köszönetet mondani a Tf feliratokért! Tényleg jó hogy van aki ezzel gürizik és közzé teszi mások számára. Minden tiszteletem a készítőké!
Ezer köszönet!

Remy! Tedd már közzé a Rapidos letöltést, én is inkább onnan szedném, de azt se bánom, ha privát üzenetben küldöd át! Köszi
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #149 Dátum: 2008. Február 15., 10:37:46 »
Idézetet írta: Remy
Hy!

Ezer hála a feliratért holnap el is kezdem leszedni az animét(mondjuk én nem torrentről hanem apidshare-ről szedem)Off:
Megadhatom az oldal elérehetőségét ahonan le lehet szedni?Mondjuk le lehet szedni rmvb  és avi formátumba az avi-s verzió 28részrevan bontva

még1xthx Üdv.:Remy
Remy, engem érdekelne a rapidshare elérhetőség.

Nem elérhető matarese

• R2-D2
  • *
« Válasz #148 Dátum: 2008. Február 15., 10:04:27 »
Sziasztok!

A mai nap folyamán olyan dolog került fel, ami mindenképpen egy nagy köszönetet érdemel ide a fórumba.
Transformers G1 felirat!
Régóta foglalkoztam vele én is, de annyira nem jó az angolom, vagy a fülem, így simán az angol avikat kiírtam.
De most hogy van full felirat hozzá, amiért big thx, biztos megint előveszem a sorozatot.

thx

m

u.i.: a többivel is foglalkoztok?
azok is le lesznek fordítva?

u.u.i: azokat akiket érdekel, egyéb más magyar torrent oldalról is lehet tölteni a Transformers sorozatot...
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 15., 10:09:41 írta matarese »

Nem elérhető Remy

• Indiana Jones
  • *
    • http://
« Válasz #147 Dátum: 2008. Február 14., 21:06:29 »
Hy!

Ezer hála a feliratért holnap el is kezdem leszedni az animét(mondjuk én nem torrentről hanem apidshare-ről szedem)Off:
Megadhatom az oldal elérehetőségét ahonan le lehet szedni?Mondjuk le lehet szedni rmvb  és avi formátumba az avi-s verzió 28részrevan bontva

még1xthx Üdv.:Remy

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #146 Dátum: 2008. Február 13., 01:01:25 »
Tetszett ez a transformers fülelő reflektorfényben képregény. Profi cucc minden szempontból. Igényes, gyönyörű, jól kidlgozott. Köszönöm.
A másikat még nem olvastam el.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Dark

• Ultra Magnus
  • Kázmér
  • **
« Válasz #145 Dátum: 2008. Február 12., 18:37:13 »
Most néztem hogy lett frissítés. Máris nekiugrok...   Köszi
Szavaztam a Beast Wars-ra, ezzel el is árultam hogy hova húz a szívem...
Most szereztem meg a G1-es sorozatokat, úgyhogy jobbára én azt fogom nézni idöhiány miatt .De nektek fontos a Beast Wars, úgyhogy igyekszem legalább így támogatni hogy szavaztam  

Nem elérhető Warusz

• Fantom
« Válasz #144 Dátum: 2008. Február 12., 16:33:46 »
Thx a friss olvani valóért . Bár kicsit töb cselekményre számtottam, de hát valahogyan el kell indulnilya a történet ezen részének .

Nem elérhető iktriad

• Megtorló
« Válasz #143 Dátum: 2008. Február 12., 13:58:17 »
Huh. köszönet a frissitésekért, különösen a Pusztitás első részét. Hihetelenül tetszik, remélem ilyewn minőségű lesz a többi rész is, és akkor az egyik legjobb TF történet lesz, amit valaha olvastam. Agymosott romboló, Féreg felbukkanása, Vadászeb És csatár a földön, és ez a befejezés, nagy köszönet! És persze a feljavított Fülelő történetért is, tényleg jól néz ki.
Remek munka Elwood, tyrant és Blixxxa!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #142 Dátum: 2008. Február 12., 13:00:31 »
Idézetet írta: desert
Kérdés Sepi, elfogyott már a The Score OST, amit minden frissítés mellé linkelgettél, vagy csak kimaradt a szórásból? Igaz nekem megvan, csak esetleg a többieket lehet érdekli.
Igazad van, egy kicsit elmaradtam vele, de most gyorsan pótolom is ezt a kis lemaradást:
steve_jablonsky_-_transformers_-_the_score_-_10_-_scorponok.mp3
steve_jablonsky_-_transformers_-_the_score_-_11_-_cybertron.mp3
steve_jablonsky_-_transformers_-_the_score_-_12_-_arrival_to_earth.mp3

Jó olvasgatást hozzá!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 12., 13:01:46 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #141 Dátum: 2008. Február 12., 10:38:51 »
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 12., 13:09:45 írta elwood »

Nem elérhető desert

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #140 Dátum: 2008. Február 12., 10:37:02 »
Nagyon köszi a frissítéseket, lesz mit olvasgatni . Kérdés Sepi, elfogyott már a The Score OST, amit minden frissítés mellé linkelgettél, vagy csak kimaradt a szórásból? Igaz nekem megvan, csak esetleg a többieket lehet érdekli.

Nem elérhető Warusz

• Fantom
« Válasz #139 Dátum: 2008. Február 08., 16:53:03 »
Thx Sepi!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #138 Dátum: 2008. Február 08., 11:16:40 »
Idézetet írta: Warusz
Én is köszönöm. De 1 kérdésem még mindig maradt. Hol lehet majd meg nézni vagy hogyan lehet?
A Hálózsák főoldalán jobb oldalt a Figyelő alatt van a bannere, villódzik, rajzfilmek vannak rajta. Arra kattintva jön be a főmenü, ahol mindig az aktuális rajzfilm képére lehet kattintani. A terem egy másik ablakban nyílik meg. Ott le kell kapcsolni a villanyt, jobbra görgeted a lenti sávot a vetítővászonig, leszedni róla a FlachBlockos tiltást, aztán nézed az aktuális rajzfilmet.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 08., 11:17:02 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Warusz

• Fantom
« Válasz #137 Dátum: 2008. Február 08., 10:19:28 »
Én is köszönöm. De 1 kérdésem még mindig maradt. Hol lehet majd meg nézni vagy hogyan lehet?

Nem elérhető iktriad

• Megtorló
« Válasz #136 Dátum: 2008. Február 08., 09:25:28 »
Köszi a válaszért Elwood, teljesen logikus az érvelésed!

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #135 Dátum: 2008. Február 07., 11:49:24 »
Fülelővel kapcsolatos kérdésekre: Nem hiszem, hogy Fülelő lenne ilyen befolyásos, inkább Féreg számít nagykutyának, aki ugye szenátor. Mivel Fülelő az ő beosztottja és beépített "embere", ezért valószínűsíthető, hogy Féreg intézte el Fülelő kiszabadítását egy szenátusi direktívával.
Ez gondolom magyarázza azt is, hogy nem valószínű, hogy Fülelő Sentinel Fővezérnek dolgozik. Tény ugyan, hogy a képregényekben Fülelő mindig afelé húz, akitől a legtöbb hasznot remélheti, és ebbe belefér az árulás is, láttunk már rá példát, és fogunk is, azt hiszem. De ezek az önös érdekek nem párosultak olyan nemes eszmékkel, ami az Autobotokok vagy egy Fővezér alá rendelte volna Fülelőt. Volt példa rá, hogy egyenrangú felekként, szövetségben harcoltak, de ehhez legkevesebb olyan fenyegetésre volt szükség, mint amilyen Unikron volt.
Ami Fülelő jelvényét illeti, azt hiszem, ez egy amolyan belső poén. Akinek voltak régi, G1-es játékai, emlékezhet, hogy volt rajtuk egy dörzsölhető matrica, ami feketének látszott, de a dörzsölés hatására megjelent vagy az Autobot, vagy az Álca jel, attól függően, milyen figura volt az illető. Itt olyan, mintha Fülelő a saját matricáját dörzsölné meg, hogy ezzel mutassa az őrködő Svindlinek, hogy neki bejárása van a gladiátorok közé. (Emlékeztetnék, hogy az Autobotokat még nem hívják Autobotoknak, és az Álcákat sem Álcáknak.)

Nem elérhető Warusz

• Fantom
« Válasz #134 Dátum: 2008. Február 06., 17:50:19 »
Fülelö is csak magára teszi az első oldalon, vélhetöleg már ki érdemelte és szerintem a jellenlegi Fővezérnek dolgozik, remélem nincs igazam ha mégis akkor lelőhettem a poént.
Én is mindjárt szavazok. De van 1 kérdésem, hol lehet majd meg nézni a sorozatot?  .
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 07., 12:25:36 írta talgaby »

Nem elérhető iktriad

• Megtorló
« Válasz #133 Dátum: 2008. Február 06., 16:51:11 »
Máris megyek szavazni, de elöbb pár gondolat.
Elöszőr is szomorúan hallom Figueroa TF csömörét, tényleg az ö rajzai hosszú ideje a legjobbak. Reméelm visszatér!
A másik gondolatom A Megatron eredetre vonatkozik, azon belül is Fülelőre. Hogyhogy ennyire befolyásos, hogy simán elengedik, és miért ő az egyetlen akinek a mellkasán már ott van az álcák jele???? Még Megatronon is csak egy nyakláncon lóg, de rajta már ott van!!! Nagyon rejtélyes!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 06., 16:51:49 írta iktriad »