HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Warusz:
Köszi Sepi minden kép meg lesz halgatva . Lassan te leszel a TF fanok sorakoztatási felelöse .
Sepi:
Na, akkor hogy fokozzuk az élményt a jó kis klasszikus Transformers képregényekhez, itt egy kis hallgatnivaló:
steve_jablonsky_-_transformers_-_the_score_-_13_-_witwicky.mp3
steve_jablonsky_-_transformers_-_the_score_-_14_-_downtown_battle.mp3
steve_jablonsky_-_transformers_-_the_score_-_15_-_sector_7.mp3
steve_jablonsky_-_transformers_-_the_score_-_16_-_bumblebee_captured.mp3
Optimus Prime:
--- Idézetet írta: Gabe ---Üdv!
Van itt esetleg valaki, akit érdekelne némi Transformers - the movie?
Mármint a 86(?)-os rajzfilm?
Igen? És persze torrent és dc mentesen, sima letöltésként (akár flashgettel is), legálisan?
Akkor reggeljetek be az animeaddictson (http://animeaddicts.hu) és töltsétek le.
A rajzfilm adatai:
Szerző: Wolfi, FFnF
E-mail: wolfi24@freemail.hu, ffnf@freemail.hu
Weblap: http://animeaddicts.hu/
Videó: 640x464, DVD rip
Audió:
1 - magyar (Mirax ), MP3, 256 kbps
2 - magyar (Televideo), MP3, 128 kbps
3 - angol, MP3, 128 kbps
Felirat:
1 - magyar, SRT
2 - angol, SRT
Szóval jó mínőségben, mint látjátok. Igaz, a fájl 924 megát kóstál...
(mellesleg ha már ott vagytok, akkor akad még "némi" anime is arrafelé... )
--- Idézet vége ---
Ezt az oldalt én is ismerem, írtam is pár TF anime ismertetőt. Viszont eme videó hol található? Mert anno is írták mások, de ebben a formában nem találtam rá.
Viszont találtam Headmasters angol feliratot. Lehet neki esek, meg a Zone-ét is befejezem/elkészítem. Ja, és nekem megvan komplet Beast Wars feliratom, időzítve, angol. Csaka z angol tudásom gyenge.
KiD:
Elvileg az IDW tervezi kiadni a folytatásokat majd egyszer, ha minden Dreamwave per lezárult. Ami azt jelenti, hogy jó darabig nincs rá semmi esély. És lehet, hogy utána se.
elwood:
--- Idézetet írta: Hans von Luck ---Mogorva elég náci ezekben a részekben.
--- Idézet vége ---
Haha, lesz még ennél jobb is!
--- Idézetet írta: Ubul ---Sziasztok, kérdéssel fordulnék hozzátok, tok h nem Marvel, de a TF The War Within-nek lesz folytatása. (bocsi h a dw-t itt emlegetem)
--- Idézet vége ---
Pontosan, amit talgaby mondott. A War Wtihin 3. sorozata pont a felénél szakadt meg, tudod, dw csőd. (ettől nyugodtam emlehetheted a dw-t). Furman tervezi, hogy egyszer novella formájában befejezi. Majd meglátjuk.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése