HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1199/1241) > >>

talgaby:
Az adattáron fenn vannak még. Csak a főoldalon két link van, az egyik a magyar marveldatabase-re vezet, a másik meg a klasszikus adattárra, ahol ott vannak a Marveles jellemzések.

desert:
Érdekes dolgokat írtál az oldaladon KiD. Ha tényleg így lesz nagyon fogok örülni. Csak egy dolgot nem értek: a Constructikons, Bonecrusher nélkül hogy is fognak összeállni?  
Szerintetek Starscream-nek végre sikerül Decepticon vezérségre törni, vagy megint jön valaki, aki eldádázzal a kis fémseggét?

Más: elwood, én szívesen belevágnék, csak sajna nincs meg nekem a képregény.
Szerk: Találtam valamit, nem biztos hogy ez az, majd egyeztesünk, kinek mi van meg plíz.

elwood:

--- Idézetet írta: Remy ---Hy!

Azt hagy kérdezzem meg a Transformers Universe-t valamikor fogjátok majd honosítani?
--- Idézet vége ---
TF Universe alatt a karakterleírásokra gondolsz? (Volt egy rövid életű toyline is TF: Universe néven, amolyan TF all-star sorozat, amihez megjelent egy 2-3 részes képregény.) Nem, egyelőre nem tervezzük a honosítását. Régen a db.kepregeny.net en fent voltak a marvel szuperhősök mellett a transformers jellemrajzok is, volt köztük a magyarból átvett fordítás, és saját fordítások is. Az oldal egy ideje profilt váltott, és azóta már nincs ott, nem tudom, hogy mi lett vele. Ha végzünk a marvel G1-G2-vel, és még mindig nem lankad a lelkesedésem, lehet, hogy megcsinálom, de addig is inkább csak bíztatnék másokat, hogy ha kedvet érez, vágjon bele.

Remy:
Hy!

Azt hagy kérdezzem meg a Transformers Universe-t valamikor fogjátok majd honosítani?

KiD:
Remy: http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése