HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1198/1241) > >>

Aldarion:
Na ez megint jól esett. Várjuk a következő részt!

Őszintén szólva, bár nem tudom ki hogy van ezzel, nekem nem okozott meglepetést hogy Hunterből fejmester lett. Ezt a szálat már a Reflektorfényben: Ultra Magnusz is sugallta.

iktriad:
húú, most olvastam el, köszi Elwood és Tyrant. Remek darab ez is. Igen a fejes könyörgés ismerős(Optimusz és Buster) de attól még drámai a befejezés. Alig várom a következőket. Még egy kérdés Elwood. Lehet tudni, hogy mikor lehet olvasni az utolsó Megatron eredet részt?

Warusz:
Megint 1 kis TF friss jeeee . Remélem sikerül 1-2 emberke fejébe észt verni legközelebb . Plussz a Napcsillantó fejes rész nagyon ismerős volt a marvelesből .

Troll:
Frissültünk
Transformers IDW v4 - Pusztitás #02

elwood:
Igen, én kevertem össze. Az azaz:

http://adattar.kepregeny.net/indexhu.html

Itt nagyjából fent vannak a marveles jellemzések. A Marvel Universe nekem megvan, ha kell, elküldöm emailben. De erősen ráférne egy arra is némi digitális felújítás. Amit még érdemes a jellemzések miatt használni, az a Dreamwave: More Than Meets the Eye c. 8 részes sorozata, amely olyan jellemzéseket is tartalmaz - elsősorban színlelőkét és mikromesterekét - ami a TF Universe-ből kimaradt. A Magyarországon ismeretlen figurák jellemzéseit anno a Dreamwave-hez még abból fordítottam. (El se hiszem, hogy ilyen lelkes voltam, ma már nem vágnék bele, pláne, hogy azt még én retusáltam és írtam is be. )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése