HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood:
Ez biztos? Nem lehet Megatron? Esetleg Unikron (aki állítólag a 3. részben jön)?
KiD:
A cím nem az Álcákra vonatkozik, hanem a Fallen karakterre a Dreamwave képregényekből, rá pedig a Kárhozott fordítás eléggé passzol.
Aldarion:
Na ehhez már én is hozzászólok...
Egyfelől, a cím Revenge of the Fallen, ami szerintem inkább a Bukottak bosszúja lenne, másfelől az új szereplőkről pár oldallal ezelőtt már folytattunk egy hosszabb eszmecserét, akit érdekel lapozzon vissza, mert érdemes. Egy forgatókönyvre való ötletet elpufogtattunk, tehát ha gyanús egybeesés lenne az ott felsorolt ötletek és a Tf 2. film között, az csak azt igazolja, hogy Michael Bay is a HZs fórumot olvasgatja titokban...
Az új szereplőkről: Én úgy hallottam, hogy Autobot oldalon két fővel bővül a csapat: Röptűzre és Arszira lehet számítani, míg az Álca oldal alapjaitól épül újra, azaz állítólag visszatér Üstökös és hoz magával egy rakat új arcot. De hogy azok ki lesznek az még kérdéses. Fülelőt hallottam emlegetni, de majd kiderül.
Apropó! Valaki tud valamit arról, mi lett Skorponnok sorsa? Az első moziban elég keveset sugallt az a jelenet, hogy visszaásta magát a homokba...
Silver&Clio:
Kid a hiányosság pótolva!
Jetfire is lesz ha minde igaz egy lopakodó alt móddal! Hmm nem lenne rosz!
Jazz pedig ha visszatérne! De jó lenne. Bár szerintem kicsi a valószínűsége..
Habba:
Nem vagyok én türelmetlen... Csak már úntam Dagobert bácsi képét és mikor megláttam, hogy frissült az oldal megörültem, majd mikor láttam, hogy nincs TF szomorú lettem! Persze ezer köszönet a fordítóknak!
Megnéztem a film adatlapját az IMDB-n és szomorúan láttam, hogy Simmons ügynök visszakerül a filmbe. De érdekes pletykaként ott van Jazz visszatérése. Valami Info, hogy kik lesznek benne új robotok? Én Sokkolóról hallottam. De remélem az autobotok többen lesznek, nem lesz megint olyan gyér a felhozatal!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése