HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1155/1241) > >>

Silver&Clio:
Kid a hiányosság pótolva!

Jetfire is lesz ha minde igaz egy lopakodó alt móddal! Hmm nem lenne rosz!
Jazz pedig ha visszatérne! De jó lenne. Bár szerintem kicsi a valószínűsége..

Habba:
Nem vagyok én türelmetlen... Csak már úntam Dagobert bácsi képét és mikor megláttam, hogy frissült az oldal megörültem, majd mikor láttam, hogy nincs TF szomorú lettem!  Persze ezer köszönet a fordítóknak!    

Megnéztem a film adatlapját az IMDB-n és szomorúan láttam, hogy Simmons ügynök visszakerül a filmbe. De érdekes pletykaként ott van Jazz visszatérése. Valami Info, hogy kik lesznek benne új robotok? Én Sokkolóról hallottam. De remélem az autobotok többen lesznek, nem lesz megint olyan gyér a felhozatal!

KiD:
Ejnye Clio, nem látogatod a mozis oldalt?  

Ja, amúgy ne lepődjetek meg, kapni fogtok egy körlevelet a honlapról, de egyszeri alkalom lesz, úgyhogy nem kell félni, hogy tele szemetelem majd a postafiókotokat.

Silver&Clio:
Ej de türelmetlen valaki. Én inkább örülök hogy önként fordítják. ( különben én is nagyon várom)

Nocsak Optimus új infók és itt a hálózsákon! " Kárhozott visszatérése?" ha jól értem.. Már csak egy év van hátra a bemutatóig.. kb Bár a forgatást is csak most kezdték.

Optimus Prime:
Egy kis jó hír: tegnap bejelentették hivatalosan (Transformers.com) az új Transformers film címét
Transformers 2: Revenge of the Fallen

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése