HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1154/1242) > >>

Warusz:
Sok Boldog Szülinapot Hálózsák!!! Remélhetöleg lesz TF frissités is az ünnep során?

KiD:
Bízz bennem.

elwood:
Én azért ezzel várnék, amíg Michael Bay is megerősíti. Tudod, a félrevezető pletykák, meg egyebek.

KiD:
100% WW Fallen Opti. Meg tudom erősíteni.

Optimus Prime:
Már itt is a WW The Fallen-re gondol mindenki? A neten is ez söpör végig, de miért csak most? Kicsit bugyuta, szétnéztek a TF Univerzumban és rájöttek "jééé, van The Fallen nevű karakter is, vazze! akkor tuti erre utal a cím!"    

Egyébként szerény angol tudásom is arra enged köveztetni, hogy nem róla van szó. Mert ha az adott karakterről lenne szó akkor "The Fallen's Revenge" és nem mint jelző lenne használva "Revenge of the Fallen". Másfelől Orci-ék azt sem tudják ki az a The Fallen.  

Én Screamer visszatérésére gondolok. Hisz hagyta elbukni szeretet vezérét, elvesztette az AllSpark meg azt a pár harcost, akinek parancsolgathatott. Egyébként az új "The Reign of Starscream" képregényben felbukkan Barricade, aki nem halt meg... annyira. A sorozat 3. számának borítóján pedig Arcee és Cliffjumper látható. Azon felül az UK Titan sorozatban felbukkan majd Scorponok is.

Na, lehet találgatni, spekulálni. De lefogado, hogy Wheelie is benne lesz a filmben.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése