HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Habba:
Nem is a történetre írtam, az még tényleg nem egészen világos, de szerintem az is jól kezdődik. Azt én sem tudom, hogy fogják összekötni a Furman féle történettel, de jó lesz arra, hogy nyissanak egy tiszta lapot és a korábbi kis kuszaságot végleg lezárják.
Nekem a képi világa nagyon tetszett, élethűbb, jobbak a színek és a robotok gesztusai nagyon jók, természetesek.
elwood:
--- Idézetet írta: joustoe ---hány spotlight maradt ki? ha jól emlékszem Ramjet és Mirage nem? ezeket mikorra várhatjuk?
Illetve a DW-s More Than Meets The Eye profilok lesznek folytatva?
--- Idézet vége ---
Eddig a Ramjet maradt ki, a Mirage még nem jött volna, de szerintem előbb kitesszük még a Mogorvát. Ami előtt meg még van egy Arszi. Úgyhogy utánuk. És köszönjétek Tyrantnak, mert én nem biztos, hogy megcsináltam volna, ő viszont igen. Úgyhogy azokat ő is csinálta.
A profilokat nem folytatom, a transformerses wikia-n, Optimusz Prime oldalán meg az adattár.képregény.neten elég sok profil elérhető.
Silver&Clio: Aldarion lényegében válaszolt helyettem, annyit még hozzáfűznék, hogy a mozis képregények eddig nem is nagyon hoztak lázba, bár most ez a üstökösös az első, ami valóban tetszetősnek tűnt, igaz csak az 1. számot olvastam.
Habba: Érdekes, amit mondasz, a legtöbb vélemény, amit én olvastam, inkább a G1 rajzfilmhez hasonlította az All Hailt. Nekem is tetszett, bár a történet még nem sokat mutatott, és őszíntén szólva még nem látom át, hogy tud ez a történet bármilyen módon is kapcsolódni a Simon Furman által írottakhoz. Mindenesetre a magam részéről már kezdek belekövesedni SimFur írásába, úgyhogy jól esik néha más tollából is látni egy történetet.
Amúgy köszönöm a dicsérő kritikákat, de most újraolvastam a 6. részt, és nem álszerénységből mondom, de a felét átírnám, annyira nem tetszik a fordításom. Tyrant persze profi munkát végez, és ha látnátok, mit tartogat még a számotokra... Hmmm. Sebaj. Nem kell már soká várnotok.
Habba:
Megnéztem az All Hail Megatront és szerintem eddig az a legjobb IDW alkotás, nekem ez adja vissza legjobban a Marvel képregények hangulatát. Sokkal természetesebbnek hatnak a Robotok.
Aldarion:
Az IDW-s Movie-hoz kapcsolódó képregényeket egyelőre elkezdték magyarul kiadni, jelenleg a Movie Prequel első számának felét-kétharmadát már ki is hozták az új, havimegjelenésű Transformers magaznban. Megjegyzem, nem csak az van benne, hanem az angol Titan comics Tf sorozatával fut párhuzamosan, egy Titanos sztori mellé kapunk pár oldalnyi IDW-s mozi adaptációt, tehát igen sokáig fog tartani mire odáig ér a történet. Hozzáteszem, hogy a Prequel csak a 2. számban indult el, tehát ezideig két "szeletről" maradt le, aki nem vette meg.
Silver&Clio kérdésedre válaszolva: Mivel a Reign of Starscream a Movie Prequel -> Movie Adaptaion vonal harmadik darabja, így nem hinném hogy Elwood hozzápiszkálna amíg megy a Tf magazin (aminek csütörtökön jelenik meg elvileg a 4. száma).
Silver&Clio:
Elwood rád mindig lehet számítani ha kérdéseink vannak! Egyenlőre várakozó állásba helyezkedem.
Az IDW-s movie Üstökös képregényt nem terveztétek fordítani? azt hiszem már a 3. rész jelenik meg. Eddig tetszik!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése