HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Aldarion:
Az IDW-s Movie-hoz kapcsolódó képregényeket egyelőre elkezdték magyarul kiadni, jelenleg a Movie Prequel első számának felét-kétharmadát már ki is hozták az új, havimegjelenésű Transformers magaznban. Megjegyzem, nem csak az van benne, hanem az angol Titan comics Tf sorozatával fut párhuzamosan, egy Titanos sztori mellé kapunk pár oldalnyi IDW-s mozi adaptációt, tehát igen sokáig fog tartani mire odáig ér a történet. Hozzáteszem, hogy a Prequel csak a 2. számban indult el, tehát ezideig két "szeletről" maradt le, aki nem vette meg.
Silver&Clio kérdésedre válaszolva: Mivel a Reign of Starscream a Movie Prequel -> Movie Adaptaion vonal harmadik darabja, így nem hinném hogy Elwood hozzápiszkálna amíg megy a Tf magazin (aminek csütörtökön jelenik meg elvileg a 4. száma).
Silver&Clio:
Elwood rád mindig lehet számítani ha kérdéseink vannak! Egyenlőre várakozó állásba helyezkedem.
Az IDW-s movie Üstökös képregényt nem terveztétek fordítani? azt hiszem már a 3. rész jelenik meg. Eddig tetszik!
joustoe:
hány spotlight maradt ki? ha jól emlékszem Ramjet és Mirage nem? ezeket mikorra várhatjuk?
Illetve a DW-s More Than Meets The Eye profilok lesznek folytatva?
elwood:
--- Idézetet írta: Silver&Clio ---Nekem azért maradt egy két homályos folt. Mintha egy kissé összecsapták volna így a vége felé. Nagyágyú végül megtalálta Kereket és Acélfejet?! Keményfej pedig felvitte a hajóra. (ezt valahogy megrajzolhatták volna ha már egy pár részen keresztül kerestük..megadhatták volna ezt az elégedettséget...)
--- Idézet vége ---
A kérdéseid valóban fején találják a szöget, a legtöbbre én sem tudok kielégítő választ. Szerintem inkább Acélfej megtalálása volt az igazi bűvészet, mintsem keréké. Valóban nincs szépen kibontva, hogy mi történt, de mivel nem vesztegettek rá képet és szöveget, a legegyszerűbbet feltételezem, és azt, hogy Kerék és Acélfej végül gond nélkül meglett, és Keményfej felvitte őket a Bárkára.
--- Idézet ---A két tinivel mi lett? Magukkal vitték őket az űrbe vagy indulás előtt miután Racsni életrekeltette őket vissza lettek küldve a földe?
--- Idézet vége ---
Hát ezt szerintem egy későbbi történetből fogjuk megtudni. Racsninak sikerült újraindítania a szívüket, de hogy milyen károsodást szenvedtek amúgy, azt még nem tudjuk. Ilyen állapotban nem tartom valószínűnek, hogy Racsni visszaküldte volna őket a Földre.
--- Idézet ---Napcsillantó tudata átkerült hunter fejébe? Mert amikor lekapcsolják a "hálózatot" Napcsillantó tudata még a fejében volt. Hiszen ő mondja Hunternek hogy "Fuss!!"
--- Idézet vége ---
Erre sincs biztos válaszom, csak annyi, hogy majd meglátjuk. Egy jövendőbeli 5 részes miniben, ami a Dynobotokról fog szólni, állítólag szerepet kapnak majd a fejmesterek is, ott gondolom erre is fény derül.
--- Idézet ---Arcee spotlight után melyik a következő Spotlight ,Grimlock?? Üstökös Megatrontól tudta Hatlövet gyenge pontját? Elég könnyen lekapcsolta...
Már megint egy csomó kérdés..
--- Idézet vége ---
Arszi után Mogorva következik, igen. De lehet, hogy beteszünk közé egy-két kimaradt Spotlightot, csak hogy kitöltsük az űrt a következő sorozatig. Üstökös lehet, hogy Megatrontól tudta, lehet, hogy maga derítette ki, mindenesetre a hatalmi pozíciójából adódóan megismerthette a Hatlövet leállításához szükséges kódot.
--- Idézet ---All Halli Megatron -t angolul olvastam de valahogy nem igazán jön be. Minek foglakozna Megatron az emberekkel? Itt egy más karakter mint amit eddig az IDW-ben megismertünk. Hol kapcsolódik majd ez az eddigiekhez?
--- Idézet vége ---
Az első részben még nem sok minden derült ki, várjunk még vele, meglátjuk, mi sül ki belőle.
Habba:
Kb. bennem is ezek a kérdések merültek fel. Főleg Kerék és Acélfej kérdésében. Őszintén szólva belelapoztam a két folytatásba, ami nekem szintén marha összecsapottnak tűnt és azokból sem derül ki azt hiszem (bár tényleg csak belenéztem, a fordítást megvárom).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése